Mobiele games nemen de wereld over - WeekPUlanning 

Mobiele games nemen de wereld over - WeekPUlanning 2018-03-26T20:41:41
De eerste werkdag sinds de klok een uur vooruit is gegaan is gelukkig (bijna) ten einde. Hopelijk heb je hem overleefd en kom je nu naar PU.nl voor wat rust en vrede. Gelukkig heeft Tingle hier de WeekPUlanning voor je, zodat je vast weet wat je de komende week mag verwachten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Vorige week verliep niet helemaal zoals we hadden gehoopt in gameland. Er kwamen een paar games uit waar we veel verwachtingen van hadden die ze helaas niet konden waarmaken. Gelukkig beginnen we deze week stukken beter met de review van Far Cry 5 die een heel sterk cijfer heeft ontvangen van Martin, Tjeerd en Dennis. Daarnaast hebben we ook al een leuk hebbedingetje ontvangen waar je zeker meer van gaat zien in de Op De Redactie. Verder kan je dit allemaal van ons verwachten:

Maandag 26/3 TV Updates

Tv’s zijn natuurlijk heel belangrijk. Zonder een tv of een monitor kan je nog zo’n leuke spelletjesmachine in je huis hebben staan, maar je kan er niet zo veel mee. Vorig maand vertelde Florian je alles over de QLED TV’s die LG op de markt gaat brengen en eerder vandaag heb je kunnen lezen dat ook Samsung van plan is om hetzelfde te gaan doen. Voor meer informatie over vette tv’s kan je altijd bij Florian terecht.

Dinsdag 27/3 NPC Leven: GTA V

Vorige maand heeft Sven een tijdje gespendeerd met de NPC’s in White Orchard van The Witcher 3. Hij heeft zich daar in het vredige dorpje prima vermaakt, maar deze keer zal hij waarschijnlijk een minder warm welkom krijgen. Nja, Los Santos heeft prachtig weer, de mensen daar zijn alleen wat minder beleefd. Hopelijk overleeft hij zijn verblijf en kunnen we morgen lezen wat hij allemaal geleerd heeft van hoe NPC’s leven in GTA V wanneer je ze niet aanrijdt, neerschiet of opblaast.

Woensdag 28/3 Vijf random games gecheckt

Met een collectie die ondertussen waarschijnlijk nog groter is dan de laatste keer dan Graddus dat indrukwekkende getal met ons deelde, gaat de beste man weer vijf willekeurige game tevoorschijn toveren. Deze gaat hij uitgebreid doorspelen en dat kan jij weer goed ingelicht worden of de game in kwestie een aankoop waard is. Eigenlijk dus gewoon vijf korte reviews in één feature, zeker niet niks!

Donderdag 29/3 Best of De Nachtwacht

Elke maand gebeuren weer de gekste dingen in de Nachtwacht. Vreuge, woede, verdriet en nog vele andere emoties schieten door je heen wanneer je hoort wat de game-industrie nu weer allemaal uitkraamt. Laura maakt daarom maandelijks een compilatie van het beste en meest interessante nieuws en natuurlijk ook jullie leukste reacties. Die prachtige feature kan je donderdag verwachten.

Vrijdag 30/3 De beste mobiele games van de maand

De mobiele markt is lang overschaduwd door alle andere vormen van games, maar nu toch langzaam maar zeker zijn plekje aan het verdienen. Sven vindt het daarom wel een cool idee om de beste games die deze maand op de mobiele markt zijn verschenen te belichten. En dat is dus precies wat hij gaat doen. Aanstaande vrijdag om precies te zijn.

Fortnite

Zondag 1/4 Netflix kijktips van april

Vorige maand hadden we al een vette lijst in elkaar geknutseld met de beste series en films die in maart op Netflix zijn verschenen. Het was dan ook heel tof om te zien dat jullie deze lijst waardeerden en daarom maken we er gewoon nog eentje. Op 1 april zullen wij je weer eventjes goed inlichten over wat de komende maand zeker het bekijken waard is. En nee, dat is geen grapje!  

Videoplanning

Het videoteam heeft het ook lekker druk deze week. Er staan namelijk vijf video’s en een stream op je te wachten! We trappen de woensdag af met een gloednieuwe Hardwarehoek waarin deze keer gekeken wordt naar een speciale custom controller met een warmtegevoelige verflaag. Klinkt awesome en misschien is dat het ook wel. Je ziet het woensdag.

Daarnaast zie je ook de eerste dag van onze PUBG On Tour dagen-videoserie. Vorige week zijn we namelijk op zoek gegaan naar de beste PUBG-spelers van het land. Deze reis hebben we natuurlijk vastgelegd en hiervan ga je elke dag een video zien vanaf aanstaande woensdag.

Eerder vandaag is onze review online gegaan van Far Cry 5, wat betekent dat we het einde benaderen van onze Road to Far Cry 5. Ja, de laatste paar weken zijn we in een tijdmachine gesprongen om de meeste oude Far Cry-games te checken terwijl we met smacht hebben gewacht op Far Cry 5. Wouter zal zijn billen weer in de streamstoel laten zitten en tot nu toe heeft hij de game nog niet gespeeld. Dus jullie kunnen samen met hem op verkenningstocht gaan!

Far Cry 5

Op vrijdag hebben we dan ook nog de Op De Redactie. We hebben vandaag al wat toffe dingen kunnen filmen, dus we weten nu al vrij zeker dat het een meesterwerk wordt (net als elke week). Kijk er maar vast naar uit!  

Meme van de week

Hebben we te vaak Infinty War memes? Vast en zeker, maar ik heb nu eenmaal kneiterveel zin in de film en als er grappige shit omheen wordt gemaakt wil ik dat graag aanschouwen. Zo ook deze uhm… creatieveling die de eerste officiële trailer heeft nagemaakt, maar dan met een aardige schep aan internet. Kijk zelf maar.

Oke... dat is wel weer genoeg internet voor de komende week. 

Comment van de week

Vorige week kwam het verassende nieuws naar buiten dat er een remake gemaakt wordt van Call of Duty: Modern Warfare 2. Zo raar is dat toch niet? Het is niet voor niks een van de populairste CoD-game. Klopt, maar voor wat voor reden dan ook beweert een lek dat de remake geen multiplayer bevat…? GettingPlatinum heeft een sterke vergelijking om aan te tonen hoe vreemd dit is:

Comment

Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik appeltaart zonder slagroom harstikke lekker vind, maar misschien komt dat meer omdat ik een lieftallige moeder heb die de lekkerste appeltaart van Nederland maakt. Maar, ik snap je punt en ben het ook helemaal met je eens over Modern Warfare 2. Al zie ik zelf liever een remake van Call of Duty: Black Ops. Veel betere single- en mutiplayer, zonder twijfel!

Hatsikidee, dat was 'em weer. Blijf vooral lekker hangen op PU.nl voor het tofste nieuws in gameland. Laters!

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord