Marvel Studios onthult Phase 4 tijdens SDCC 2019 – Super Power Unlimited 

Marvel Studios onthult Phase 4 tijdens SDCC 2019 – Super Power Unlimited 2019-07-08T15:02:24
Marvel Studios' Phase 3 zit er officieel op, dus staat er ook weer een gloednieuwe Super Power Unlimited voor je klaar met nieuws over de onthulling van Phase 4! Ook lees je nieuws over regisseur Christopher McQuarrie, die zijn voorstel voor een nieuwe Man of Steel-film geweigerd zag worden en lijkt er een reboot op komst van The Mask.

Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek met al het superheldennieuws van de afgelopen dagen. Vandaag wordt bekend dat Marvel Studios aanwezig is met een panel op San Diego Comic Con 2019, vertelt Christopher McQuarrie dat zijn plannen voor Man of Steel 2 werden geweigerd door Warner Bros. en krijgt The Mask misschien een reboot met een vrouwelijke hoofdrolspeler. Maar eerst maak je weer kans op een mooi filmprijs! 

Deze week maak je namelijk kans op twee vrijkaarten voor The Lion King in een van de Laser ULTRA-zalen van Kinepolis! Om kans te maken op die twee tickets hoef je maar één ding te doen, en dat is een mailtje sturen naar prijsvraag@pu.nlwaarin je ons vertelt welke Disney Classic volgens jou een remake verdient en waarom. En dan nu snel door naar het nieuws!
      

Marvel Studios gaat Phase 4 uit de doeken doen tijdens San Diego Comic Con 2019

Nu Peter Parkers nieuwe avontuur in de bioscoop een einde breit aan Marvels Phase 3, wordt het tijd om vooruit te kijken. Wat heeft Kevin Feige met zijn Marvel Studios in petto voor ons in de toekomst? Die vraag lijkt beantwoord te gaan worden tijdens San Diego Comic Com 2019, want het officiële schema van zaterdag 20 juli op SDCC 2019 laat zien dat Marvel Studios een tijdslot van 60 minuten heeft én wat er in dat uur zoal gaat gebeuren: 

Marvel Studios president and producer Kevin Feige and surprise panelists provide an inside look at the ever-expanding Marvel Cinematic Universe.

Kevin Feige en wellicht wat oud-Avengers zullen dus aanwezig zijn om de toekomst van het MCU uit de doeken te doen. Het panel staat gepland in Hall H op de conventie en verwacht wordt dat tijdens het tijdslot de planning voor de komende 5 jaar aan Marvel-films wordt onthuld. Films als Black Widow, The Eternals, Doctor Strange 2 en Black Panther 2 zullen vermoedelijk een releasedatum krijgen.
      

The Mask-maker wil comédienne casten voor een reboot

Mike Richardson, mede oprichter van Dark Horse Comics en bedenker van The Mask, wil graag een vrouwelijke hoofdrolspeler casten voor zijn Mask-reboot. De comiclegende vertelde dit in een interview met Forbes en liet meteen los dat hij ook al iemand op het oog heeft: 

I’d like to see a really good physical comedian in the role. I have one in mind, but I’m not gonna say her name. We have to do a lot of convincing for this particular actor, but we’ll see ... You never know what’s coming in the future. We have some ideas. 

Richardson liet verder weten dat hij de thema’s uit de comic en de eerste film graag opnieuw wil gebruiken voor de reboot: 

I’d like it to be another character film about a person dealing with absolute power. The whole theme of The Maskwas we all say what we would do if we had absolute power, just like Stanley Ipkiss. When we get absolute power, we often resort to the most petty of endeavors and it’s overcoming our human nature and using the power for good. Stan Lee said, ‘with great power comes great responsibility,’ but my thing is an older axiom, which is ‘absolute power corrupts absolutely. 

The Mask kreeg in de zomer van 1994 een film met Jim Carrey in de hoofdrol en zorgde voor een gigantisch succes aan de bioscoopkassa. De film gaat over Stanley Ipkiss, een onzekere bankmedewerker die cartoonachtig zelfvertrouwen en grootse krachten krijgt door een eeuwenoud Noors masker. Het succes van The Mask was reden genoeg dus voor een vervolg, maar het duurde elf jaar voordat die zou verschijnen. In 2005 verscheen Son of the Mask, maar het vervolg flopte enorm. Verdere details over de reboot ontbreken nog. 

Let op! De link in het onderstaande nieuwtje bevat SPOILERS voor Spider-Man: Far From Home!!!
    

Spider-Man: Far From Home-regisseur wil Kraven the Hunter in het MCU

Peter Parker heeft nog maar net zijn nieuwste avontuur beleefd in de bioscoop, maar regisseur Jon Watts heeft al genoeg ideeën voor een vervolg. In gesprek met Uproxx liet de man achter Homecoming en Far From Home weten dat hij Kraven the Hunter graag als schurk wil gebruiken voor een vervolg, mocht hij opnieuw aangesteld worden voor de regie van een derde Spider-Man-film: 

Oh, I would love Kraven. It’s just the trick of how do you do Kraven in a movie? 

Uiteraard heeft Spidey een ware galerij van schurken waar Watts uit kan kiezen, maar de regisseur wil graag schurken naar het witte doek brengen die nog niet eerder te zien waren in Spider-Man-films en Kraven is een van die baddies. Rollen voor Norman Osborn en Otto Octavius in het MCU lijken met onderstaande uitspraak dus onwaarschijnlijk: 

I mean, yeah, I always just try to start with what haven’t we seen before? And there’s so many Spider-Man villains. I mean, the fact that I got to, in a way, bring Hydro-Man and Molten Man to a movie, really, I get a kick out of that. But, no, I don’t know who’s next. I always like to think about it in terms of what’s going to be the most difficult thing for Peter. So that’s going to be the next trick. 

Of Watts daadwerkelijk een derde Spidey-film mag gaan maken hangt onder meer af van afspraken die Marvel Studios met Sony moet gaan maken over het voortzetten van Spidey’s aandeel in het MCU. Aan het succes van de films zal het niet liggen: beide solofilms rondom Spider-Man werden goed ontvangen en deden het ook goed aan de bioscoopkassa. 

Heb jij Spider-Man: Far From Home al gezien en zo ja, wat vind je van Spidey’s nieuwste avontuur? En welke schurk zie jij graag verschijnen in een vervolg?
     

Christopher McQuarrie zag Man of Steel 2-plannen genegeerd worden

De naam Christopher McQuarrie zal niet bij iedereen direct tot de verbeelding spreken, maar de regisseur en scenarist heeft een alleraardigste staat van dienst: hij is momenteel verantwoordelijk voor de Mission: Impossible-films en schreef mee aan scripts voor Edge of Tomorrow, Jack Reacher en The Usual Suspects. 

Tijdens zijn de productie van de meest recente Mission: Impossible-film Fallout werkte McQuarrie onder meer samen met Henry Cavill, beter bekend als voormalig vertolker van Superman. Uit verschillende tweets van de regisseur blijkt nu dat hij en Cavill dolgraag een Man of Steel 2 wilden maken, maar Warner Bros. voelde blijkbaar niets voor dat plan. De tweets zijn inmiddels alweer verdwenen, maar Comicbook.com heeft de zoutige quotes van McQuarrie gelukkig bewaard. De regisseur werd gevraagd naar geruchten over een mogelijke Green Lantern-film, waarop hij het volgende antwoord gaf: 

Too complicated to explain. It tied into the Superman movie that Cavill and I were proposing. No takers. The studios have never cared for my original ideas. They prefer that I fix their broken ones. 

De filmmaker lichtte zijn antwoord verder toe door te zeggen dat Warner Bros. zijn ideeën nooit formeel heeft afgewezen. Deze werden simpelweg genegeerd: 

They never said no. They just never moved on it. This was just before Fallout was released. And no, I would not reconsider. There’s too many other things I want to do. 

McQuarrie peinst er dus niet over om zijn idee nogmaals te pitchen en sluit bovendien ook uit dat hij überhaupt nog ooit een superheldenfilm gaat maken: 

I must tell you, the possibility of my doing a superhero movie is remote in the extreme. 

Wat denk jij? Had McQuarrie een waardige Superman- of Green Lantern-film kunnen maken? En zou een gedeeld universum überhaupt kunnen werken voor de twee helden? Laat het ons weten onder deze feature! 

Dit was hem alweer, de Super Power Unlimited van deze week. Binnenkort gaan Wouter en Dennis dieper in op de gebeurtenissen in Spider-Man: Far From Home met hun speciale spoiler review. Houd PU.nl dus goed in de gaten deze week! Wil je de spoilervrije review van Spider-Man: Far From Home checken? Dat kan hier.

Super Power Unlimited 33

Super Power Unlimited E3 special

Super Power Unlimited 34

Super Power Unlimited 35

Super Power Unlimited 36

Super Power Unlimited 37

REACTIES (19) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord