Marvel-series, X-Men: Dark Phoenix, Wonder Woman 1984 - Super Power Unlimited 

Marvel-series, X-Men: Dark Phoenix, Wonder Woman 1984 - Super Power Unlimited 2019-01-17T15:41:53
Welkom bij Super Power Unlimited, dé serial die wekelijks het superheldennieuws voor je op een rijtje zet. Vandaag lees je sappige geruchtjes over Wonder Woman 1984 en de Marvel-series op Disney+, doet Michael Fassbender zijn rol in X-Men: Dark Phoenix uit de doeken en lijkt de koek op voorhand al op voor The Punisher!

Vandaag in Super Power Unlimited gaat het gerucht de ronde dat de Marvel-series op Disney+ allemaal een budget van 100 miljoen dollar hebben, lijkt een belangrijk personage uit de eerste Wonder Woman-film onverwacht terug te keren in het vervolg en vertelt Magneto-acteur Michael Fassbender over zijn aandeel in X-Men: Dark Phoenix. Lees dus lekker verder voor je wekelijkse dosis superheldennieuws!
    

Michael Fassbender legt Magneto’s rol in X-Men: Dark Phoenix uit

Acteur Michael Fassbender, die je ongetwijfeld kent als de tweede incarnatie van Erik ‘Magneto’ Lensherr uit de tweede generatie X-Men-films, heeft op Ace Comic Con in Phoenix, Arizona het een en ander uitgelegd over zijn rol in X-Men: Dark Phoenix. De nieuwe mutanten-blockbuster draait deze zomer in de bioscopen en is gebaseerd op The Dark Phoenix Saga, een klassieke X-Men-verhaallijn. De film wijkt, zoals je misschien wel verwacht, lichtelijk af van de comics, want Magneto komt helemaal niet voor in The Dark Phoenix Saga.

In X-Men: Dark Phoenix is hij echter een belangrijk personage en volgens Fassbender is hij de stichter en leider van de mutantenstaat Genosha. Hij vertelt dat zijn personage zijn kenmerkende opvattingen over mensen en mutanten nog steeds heeft, maar dat hij hierin lichtelijk gematigd is na het stichten van Genosha:

What he’s done in Genosha is kind of cool because he’s sort of stepped out of the conflict, if you will, and said, ‘Okay, you know, just give us this place that’s our own and just leave us be and we’ll be self-sufficient and anybody who’s willing to sort of not bring violence to the area and sort of pitch in and do their part, then they have a home there and they’re welcome there.’ And I think, you know, it’s a pretty cool philosophy. And there’s only something that happens outside of Genosha that sort of drags him away from this place that he’s set up. But it was cool when Simon Kinberg was developing Genosha and we were walking around it and it’s like, it’s sort of off-the-grid, self-sustained community. It’s pretty beautiful. But then of course, then you see the other side of him once he makes the decision to do something, it’s go big or go home.

Genosha komt pas voor in de X-Men-comics vanaf eind jaren negentig, terwijl The Dark Phoenix Saga eind jaren zeventig al begint en zijn conclusie heeft in 1980. Er wordt dus lekker geschoven met allerlei verhaallijnen in X-Men: Dark Phoenix. Afgaande op Fassbenders woorden zal Magneto op een of andere manier uit zijn veilige mutantenlandje worden getrokken, met de nodige kwaadaardige daden tot gevolg. X-Men: Dark Phoenix draait vanaf 6 juni in de bioscoop.
     

De geruchtenmolen

Deze week doken er wat interessante geruchten op uit zowel de Marvel- als de DC-stallen. Super Power Unlimited zet ze hieronder even op een rijtje:     

Steve Trevor keert terug in Wonder Woman 1984

Chris Pine had in Wonder Woman een belangrijke rol als Steve Trevor, de soldaat die Diana ‘Wonder Woman’ Prince vergezelt tijdens haar avontuur. Steve, gespeeld door Chris Pine, offert zichzelf op voor de heldin, dus een eventuele terugkeer in een vervolg werd uitgesloten.

Pine werd tijdens de opnames voor het vervolg Wonder Woman 1984 echter gespot op de set, dus geruchten over zijn mogelijk terugkeer werden uiteraard aangewakkerd. Een nieuwe gerucht over het verhaal van Wonder Woman 1984 zet dat gerucht nu wat kracht bij. Bronnen hebben aan de site We Got You Covered verteld dat Steve in Wonder Woman 1984 tot leven gewekt door Maxwell Lord, een schurk in de comics van DC.

Lord zou in de film op zoek zijn naar verschillende artefacten die hem de krachten van een god zouden geven. Hij schakelt hiervoor de hulp in van archeoloog Barbara Ann Minerva, maar de tocht verloop niet helemaal lekker. Barbara wordt namelijk door een artefact vervloekt, verandert hierdoor in Cheeta en geeft Lord hier de schuld van. Dit gegeven zorgt ervoor de Lord de hulp inschakelt van Wonder Woman als bescherming tegen Cheeta en als wederdienst wekt hij Steve weer tot leven met een van de artefacten die hij gevonden heeft.

Volgens eerdere geruchten zou Pedro Pascal, bekend van Game of Thrones en Narcos, de rol van Maxwell Lord spelen, Kristen Wigg is al bevestigd als Cheeta in Wonder Woman 1984.
     

Marvel-series op Disney+ hebben allemaal een budget van 100 miljoen dollar

De Marvel-series die zullen verschijnen op Disney+ zouden elk een budget hebben van 100 miljoen dollar. De site Discussing Film zegt bronnen te hebben die dat bedrag bevestigen, net als een vermeende serie rondom het Thor-personage Lady Sif. Tot nu toe is alleen een Loki-serie bevestigd door Disney-baas Bob Iger, maar wellicht dat een andere Asgardian dus ook een eigen serie krijgt.

Lady Sif was te zien in de eerste twee Thor-films en in de Agents of S.H.I.E.L.D.-serie. Ze werd daarin gespeeld door Jaimie Alexander die haar rol opnieuw zou gaan spelen in de serie. Discussing Film is met de informatie naar Disney, Marvel Studios en het management van Jaimie Alexander gegaan, maar geen van hen was bereikbaar voor commentaar. Als het gerucht klopt staat het budget gelijk aan dat van Jon Favreau’s Star wars-serie The Mandalorian.
     

Deborah Ann Woll: 'The Punisher seizoen 2 is het laatste seizoen voor Karen Page'

Actrice Deborah Ann Woll heeft op Instagram laten weten dat zij in The Punisher seizoen 2 voor de laatste keer Karen Page zal spelen in het Marvel-universum op Netflix. Haar personage debuteerde in het eerste seizoen van Daredevil en verscheen in alle seizoen rondom The Man Without Fear. Ook was ze te zien in de crossover serie The Defenders en had ze een rolletje in het eerste seizoen van The Punisher.

Haar post bevestigt de gedachte die de PU-redactie al had: ook The Punisher zal na het tweede seizoen gecanceld worden. Netflix trekt sinds het najaar van 2018 de stekker uit zijn Marvel-series, waarschijnlijk omdat Disney alle helden op één streamingdienst wil hebben en dat moet uiteraard het eigen platform Disney+ worden. Een dingetje: na de breuk met Netflix blijven alle helden twee jaar onbruikbaar. Dat betekent dat Daredevil, Luke Cage, Iron Fist en hun collega’s op zijn vroegst in 2020 weer kunnen verschijnen. The Punisher en Jessica Jones moeten hun seizoenen nog krijgen, dus zij zullen na het cancelen van hun series zeker tot 2021 onbruikbaar blijven.

Zo, dat was hem alweer. De Super Power Unlimited van deze week. Hieronder verschijnt binnenkort ook de videoversie van Super Power Unlimited met al het nieuws dat in deze feature behandeld is en nog veel meer!

Super Power Unlimited 1

Super Power Unlimited 2

Super Power Unlimited 3

Super Power Unlimited 4

Super Power Unlimited 5

Super Power Unlimited 6

Super Power Unlimited 7

Super Power Unlimited 8

Super Power Unlimited 9

Super Power Unlimited 10

Super Power Unlimited 11

Super Power Unlimited 12

Super Power Unlimited 13

Super Power Unlimited 14

Super Power Unlimited 15

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord