Loki-serie op Disney+ heeft officieel een logo! 

Loki-serie heeft officieel een logo! – Super Power Unlimited 2019-06-10T16:03:11
Tussen al het E3-geweld zou je het bijna vergeten: de Super Power Unlimited. Hij staat weer voor je klaar met veel Marvel-nieuws deze week! Zo is het logo van de Loki-serie voor Disney+ onthuld en vindt Jon Favreau dat Robert Downey Jr. een oscar verdient voor zijn rol in Avengers: Endgame.

Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek met al het geeky nieuws van de afgelopen dagen. Op deze heerlijke E3-maandag lees je alles over verschillende Marvel-producties op het witte doek en televisie, maar uiteraard geven we eerst weer een mooi filmprijs weg in samenwerking met Kinepolis! 

Deze week maak je kans op twee vrijkaarten voor Long Shot, een nieuwe komediefilm met Seth Rogen en Charlize Theron in de hoofdrollen. Om kans te maken op die twee tickets hoef je maar één ding te doen, en dat is een mailtje sturen naar prijsvraag@pu.nlwaarin je ons vertelt met welke wereldleider jij wel een relatie zou willen hebben (met een foto natuurlijk). 

Dan gaan we nu snel door met het nieuws, want de Loki-serie heeft officieel een logo! Ook deden twee actrices uit X-Men: Dark Phoenix afgelopen week een boekje open over de productie en Jon ‘Happy Hogan’ Favreau wil dat Robert Downey Jr. een oscar krijgt voor zijn rol in Avengers: Endgame.
     

Loki heeft officieel een logo!

In april vond de inversteerdersmeeting van Disney plaats en tijdens die meeting is het logo onthuld voor Loki, de eerste Marvel-serie die op Disney+ zal verschijnen. Kevin Feige sprak tijdens de meeting en deed ook de onthulling, hieronder zie je daar een foto van:

Loki heeft nog geen releasedatum, maar Disney+ wel: de streamingdienst moet dit najaar verschijnen in de Verenigde Staten en in 2020 kunnen we in Europa genieten van Disney+. Verwacht wordt dat Nederland een van de eerste Europese landen zal zijn waar je je op Disney+ kan abonneren.
    

Om deze Avengers: Endgame-scene liet Joe Russo een piepklein mannentraantje

Avengers: Endgame zat vol emotionele pieken en ook Joe Russo, een van de regisseurs, hield het tijdens een bepaalde scene niet helemaal droog. Het gaat om de allereerste scene van de film, waarin Clint Barton tijdens quality time met zijn familie moet toekijken hoe zij allemaal verdwijnen na de snap van Thanos. Russo zei hier tijdens de Empire Film Podcast het volgende over: 

I've got four kids, and it's a very tragic scene to open the movie with. It's one of the few scenes in the movie that actually makes me tear up when I watch it, because I think about my own family. And then you think about what would happen to you, as a father. You'd become very self-destructive.

Russo zegt het zelf al: zo’n traumatische ervaring fuckt met je brein en we zien Clint in Endgame dan ook veranderen in een moordenaar die zero fucks geeft en Japanse maffiabazen een kopje kleiner maakt met een katana. Of iedereen tijdens de scene echter net zo hard brak als Russo is overigens de vraag want, de film zit vol gebeurtenissen die fans op bepaalde manieren raakten.
     

Senior Vice President Disney spreekt vertrouwen uit in de koers van Marvel Studios om series op Disney+ te maken

Disney heeft het volste vertrouwen in Kevin Feige en Marvel Studios om de Marvel-series op Disney+ succesvol te maken. Senior Vice President van Disney Agnes Chu sprak gisteren namelijk op de Produced By-conferentie en had het daar over de richting die Disney en Marvel Studios in willen gaan met de series. 

Ze benadrukte nog eens dat Disney+ een familievriendelijke streamingdienst wordt, dus je gaat geen leeftijdsgrans boven de twaalf jaar vinden op Disney+: 

We're certainly going to have personalization of our products — that's important to us, too, that our service is serving up things that are specific to your taste — but when you think about our brands, you think about the storytelling that we have, co-viewing is very much a sweet spot. We hope we can be a digital hearth that brings the family together.

Chu ging verder door te zeggen dat ze alle vertrouwen heeft in Kevin Feige en zijn Marvel Studios: 

At Marvel Studios, Kevin Feige — who is shepherding this amazing tentpole theatrical Marvel Cinematic Universe — he is the same person behind all the Marvel Studios series that will be on Disney+, so he's bringing in great storytellers, directors, producers and writers for these series. It's a way in which we can access new talent as well as leverage the great storytelling that already exists.

Chu’s vertrouwen lijkt te duiden op een behoorlijke creatieve vrijheid voor Keige en zijn mensen. Met de recente aankoop van de Fox-helden wordt die creatieve vrijheid alleen maar groter en heeft Marvel Studios de kans om ook op televisie een solide superheldenuniversum op te bouwen.
    

Jon Favreau: 'Robert Downey Jr. verdient een oscar voor beste mannelijke hoofdrol in Avengers: Endgame'

Begin mei zeiden de Russo-broertjes in een interview met de Washington Post dat Robert Downey Jr. een oscar verdient voor zijn rol als Tony Stark in Avengers: Endgame en afgelopen weekend sloot Jon Favreau, beter bekend als Happy Hogan in het MCU, zich aan bij die uitspraak. In een interview met Variety werd de acteur en regisseur namelijk gevraagd wat hij vind van de oscar-commotie rondom Downey Jr. en zijn antwoord was vrij duidelijk: 

He has my vote for sure. I think he was able to discover and explore dimensions of the character over the course of many, many films, which is a bit of its own category. But I have to say that if you look at, especially how it began and how it ended in his performances between the first one and 'Endgame', there was a really thoughtful arc to the character, both in his performance and how all the filmmakers contributed to that character.

Favreau voegde hier aan toe: 

I’m glad I got to be a part of it and be there for those meaningful scenes as an actor, but also to be there as a friend, and to watch him explore things deeply through a character[when you don’t normally have that opportunity. And he took full advantage of it.

De kans dat Avengers: Endgame ook daadwerkelijk een van de belangrijkere oscars wint is klein: een jurylid van de Academy zei vorige week namelijk dat hij nooit op een Avengers-film zal stemmen voor een oscar-nominatie

Dit was hem alweer, de eerste Super Power Unlimited van deze week. Op donderdag verschijnt een tweede Super Power Unlimited met al het superheldennieuws van E3 2019. Denk bijvoorbeeld aan Marvel’s Avengers en Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order. Check donderdag dus zeker PU.nl als je niets wil missen van de superheldengekte op E3 2019! Uiteraard covert PU ook al het andere E3-nieuws voor je, check bijvoorbeeld de samenvattingen van de persconferenties van Microsoft en Bethesda

Super Power Unlimited 1

Super Power Unlimited 2

Super Power Unlimited 3

Super Power Unlimited 4

Super Power Unlimited 5

Super Power Unlimited 6

Super Power Unlimited 7

Super Power Unlimited 8

Super Power Unlimited 9

Super Power Unlimited 10

Super Power Unlimited 11

Super Power Unlimited 12

Super Power Unlimited 13

Super Power Unlimited 14

Super Power Unlimited 15

Super Power Unlimited 16

Super Power Unlimited 17

Super Power Unlimited 18

Super Power Unlimited 19

Super Power Unlimited 20

Super Power Unlimited 21

Super Power Unlimited 22

Super Power Unlimited 23

Super Power Unlimited 24

Super Power Unlimited 25

Super Power Unlimited 26

Super Power Unlimited 27

Super Power Unlimited 28

Super Power Unlimited 29

Super Power Unlimited 30

Super Power Unlimited 31

Super Power Unlimited 32

Super Power Unlimited 33

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord