Kingdom Hearts Disney-werelden die we nooit willen zien! – Waarom Lees Ik Dit?  

Kingdom Hearts Disney-werelden die we nooit willen zien! – Waarom Lees Ik Dit? 2019-01-23T10:55:44
Kingdom Hearts III komt eindelijk uit! Woehoe! Tijd om uit te kijken naar Kingdom Hearts IV. PeterKoelewijn heeft een lijst opgesteld van de allerslechtste Disney-werelden die we absoluut nooit in de RPG willen zien.

The Wild

De concurrentie in de animatiewereld is soms verdomd gehaaid en Disney wint het niet altijd van de kleinere studio’s. Dat was het geval met The Wild: een film over bevriende dierentuin-beesten die door een ongelukje vervoerd worden naar Afrika, waar ze in contact komen met hun wilde familieleden. Hey wacht eens even, dat is het plot van Madagascar! En dat dachten de weinige bioscoopbezoekers ook toen ze dit slappe aftreksel zagen. Laten we wachten tot Disney Dreamworks Animation koopt zodat Kingdom Hearts een echte Madagascar-wereld kan krijgen…

The Wild 

The Country Bears Movie

Een rockband met fucking enge animatronic beren probeert weer bij elkaar te komen om… uhm, iets te redden van een gemene zakenman. I dunno, ik heb de film halverwege afgezet omdat ik er gewoon niet doorheen kon komen. Het hoofdpersonage heet Beary Barrington verdomme! Heb medelijden met me! Zelfs Christopher Walken als de schurk kan deze misser niet redden.

The Country Bears 

Chicken Little

Grappig genoeg was Chicken Little al een summon in Kingdom Hearts II. Dat had vooral met promotie te maken omdat de film rond die tijd uit was, want de Disney-charme is ver te zoeken in het eindproduct. Denk aan Zootropolis en verwijder dan alles wat Zootropolis zo leuk en slim maakte. Oh ja, en er zitten aliens in die bizar genoeg knuffeliger zijn gemaakt dan de dierlijke hoofdpersonages!

 Chicken Little

De live-action Beauty and the Beast film

Wat Chicken Little voor Zootropolis is, is de live-action Beauty and the Beast-film voor… uhm, Beauty and the Beast. En de 2 Jean Cocteau-fans van deze site hoeven zich geen zorgen te maken, ik heb het over de nieuwste live-action verfilming van Disney. Bijna alle designs in de film missen de flair van hun geanimeerde wederhelft en met name het beest ziet er gewoon raar uit. Oh ja en LeFou was niet gay genoeg! Hij danst alleen met een man op het eind en dat was de grote coming out waardoor alle Disney persbureaus overuren draaiden! Pff, slappe hap… hebben we allemaal weleens gedaan, toch? Daarvoor komt de hardcore Kingdom Hearts-fan niet uit z’n bed.

 Beauty and the Beast

High School Musical

High School Musical gaat over kinderen die spontaan zingen op school. Persoonlijk zong ik nooit spontaan op school, behalve als een pestkop mijn tepel weer eens 180 graden draaide. Jeugdtrauma’s terzijde is een High School Musical-wereld een slecht idee omdat je dan weer zo’n tergende muziekwereld krijgt zoals Atlantis in KHII. Brrrr!

High School Musical

Planes

Pixar staat bekend om zijn originele ideeën en verrassende verhaallijnen. Cars is daarom een zwart schaap omdat de film noch origineel is, noch verrassend. Maar hey, pratende auto’s is een fucking cashcow! Vraag maar aan Michael Bay en z’n 85 Transformers-films. Dus ging Disney met een andere studio een Planes-film maken en het eindresultaat is om te janken zo slecht! Laten we het gauw vergeten en nooit in Kingdom Hearts stoppen! Vliegen doen we wel in de Peter Pan-wereld.

Planes 

Mars Needs Moms

Een van de grootste flops ooit is Mars Needs Moms, dankzij de state-of-the-art dode ogen 3D techniek bekend van de Polar Express. Disney hoopte op een succes van dat niveau maar schraapte amper genoeg bij elkaar om de catering terug te betalen. En terecht want de film was saai en inspiratieloos. Zelfs voor 2011 standaarden zagen de 3D-animaties van de film er matig uit. Niets voor Kingdom Hearts dus!

Mars Needs Moms

Alice in Wonderland live-action

Ik zal altijd van Tim Burtons oudere films houden en hoop nog steeds dat The Nightmare Before Christmas terugkeert naar Kingdom Hearts. Zijn nieuwere films daarentegen? Umm… goh wat was Batman Returns ondergewaardeerd voor zijn tijd he? Oké de live-action versie van Alice in Wonderland was een indrukwekkende bende van designs en toffe maar slecht uitgewerkte ideeën. Dat is modern day Burton in een notendop. Geef mij maar de geanimeerde Alice in Wonderland.

Alice in Wonderland
 

Old Yeller

JE WEET PRECIES WAAROM DEZE FILM NOOIT IN KINGDOM HEARTS MOET KOMEN. LAAT ME NIET OPNIEUW DAT JEUGDTRAUMA ERVAREN!

 Hij schiet z'n hond dood

Inspector Gadget

Hey weet je nog toen Inspector Gadget een ding was? Nee ik ook niet, maar Disney heeft een uitstekend geheugen (en ze hadden ooit geld betaald voor de rechten), dus er kwam een live-action film van! Met Matthew Broderick en zonder de pratende hond Brain. Ik heb dat opgezocht zodat jij het niet hoeft te doen. Er is echt geen enkele reden om deze film ooit in Kingdom Hearts te stoppen…

Inspector Gadget

Nazi-Duitsland

Wait wut?! Wacht eens even, PeterKoelewijn, je vliegt hier wel heel erg hard uit de bocht! Maar nee, het is echt waar. Er bestaat een Donald Duck cartoon waarin hij in Nazi-Duitsland gevangen zit en bommen moet maken in Hitlers fabriek. De tekenfilm was oorlogspropaganda tijdens de Tweede Wereldoorlog en als je goed zoekt vind je nog veel meer van deze bizarre cartoons. Interessant als een stukje geschiedenis maar allesbehalve geschikt voor Kingdom Hearts.Songs of the South

Als deze Feature één ding bewijst dan is het dat Disney niet vies is van een epische misser en weinig van hun producten zijn zo controversieel als Songs of the South. Een film uit 1949 over de zwarte boerenknecht Uncle Remus, die de kinderen van zijn voormalige slaafhouder verschillende verhalen vertelt. De film is live-action maar de verhalen over Broer Konijn zijn geanimeerd. De film won toentertijd een Oscar, maar de kritiek dat Uncle Remus een racistisch stereotype als zwarte knecht speelt, is met de jaren gegroeid. Disney lijkt het daarmee eens te zijn en heeft de film sinds 1986 al geen rerelease meer gegeven. Wel vindt je nog verwijzingen en muziek van de film in Disneyland en worden er ook nog Broer Konijn-strips gemaakt voor de Donald Duck. Je hebt alleen meer kans dat de Final Fantasy VII Remake morgen uitkomt dan dat Square Enix hier een Kingdom Hearts-wereld van gaat maken.

Songs of the South 

Tot zover mijn grote schijtpartij op Disney! Welke Kingdom Hearts-werelden hoeven jullie nooit meer te zien? En voor welke zou je een moord doen om in het onvermijdelijke Kingdom Hearts IV te spelen?

WAAROM LEES IK DIT SERIAL

Nu lezen:

7 historische setting die niet een Assassin’s Creed-game moeten krijgen

5 redenen waarom Waluigi zijn eigen game verdient

De beste karton in games

Top 11 lelijkste Pokémon die dood moeten!

Nederlandse films en series die een game verdienen

Games die microtransactions kunnen gebruiken

10 personages die niet in Smash Bros. Ulimate moeten zitten

5 manieren hoe The Witcher IV een Gold Award kan scoren 

De 5 beste Uwe Boll films

De allerkutste Kerstfilms

De beste goede voornemens voor gamers

Coming Soon

De gekste controllers

Superhelden die nooit een game moeten krijgen!

Image result for game controller lol gif

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord