Kingdom Come is best een leuk spelletje - weekPUlanning 

Kingdom Come is best een leuk spelletje - weekPUlanning 2018-02-19T16:58:55
Het is weer tijd, de hoogste tijd, om je te vertellen wat er deze week allemaal op PU.nl gaat verschijnen. En deze verantwoordelijkheid ligt natuurlijk weer bij Tingle, dus bij dezen. Welkom bij de WeekPUlanning van week 8!

Lekker weekendje achter de rug? Nu is het in ieder geval weer tijd om keihard aan de bak te gaan, ook voor ons! Deze week zit weer bomvol met te gekke features voor je vermaak. Wat staat er deze week precies op de planning? Nou, dat ga ik je haarfijn uitleggen.

Dit zijn de serials die deze week online gaan komen op PU.nl:
     

Maandag 19/2 Enzio Ruimt z'n Backlog op - Dishonored

Enzio wil zijn enorme backlog wegwerken en laat je kiezen welke game hij moet uitspelen. Deze week is hij aan de slag gegaan Met Dishonored. Wat hij van de game vond, lees je hier! 

Dishonored

Ohja, en vandaag kwam ook nog eens de review online van Kingdom Come: Deliverance. Jullie hebben dit meerdere keren verzocht, maar het moment is eindelijk hier. Check hier wat Wotuer van de game vindt. 

Dinsdag 20/2 De evolutie van... Lara Croft 

Lara Croft is een van de meest herkenbare game-figuren. Vandaag is zelfs bekendgemaakt dat ze een Barbie-pop krijgt en er zijn al meerdere films van d’r gemaakt. Laura gaat je dinsdag alles vertellen over de geschiedenis van dit game-icoon.  

Woensdag 21/2 De beste aankomende F2P games - Gratis Gamen

Sommige gamers zitten een beetje nauw of hebben gewoonweg geen behoefte om geld uit te geven om een spelletje te kunnen spelen. Dit begrijpt Alie volkomen en daarom heeft ze de allerbeste games gevonden die je gratis en voor niks kunt spelen. Deze lijst zal aanstaande woensdag op de site verschijnen.

Donderdag 22/2 7 historische settings die NIET een Assassin’s Creed-game moeten krijgen - Waarom lees ik dit?

Assassin’s Creed is ondertussen alweer twintig games sterk (inclusief spin-offs) en daarin hebben we allerlei verschillende settings verkend. Er staan vast en zeker nog een heleboel games in een uitgebreide planning waar we nog niks van weten. PeterKoelewijn weet in ieder geval nog een paar settings waar hij niet naartoe wil met de franchise. Meer hierover lees je donderdag.  

ACO

Vrijdag 23/2 - Het Hete Hangijzer

Eens in de maand gaat Michel een moeilijke kwesite aan de tand voelen. Wat hij deze keer bespreekt is echter nog een mysterie. Je gaat het aanstaande vrijdag wel lezen, het belooft in ieder geval controversieel te worden!

Zondag 25/2 Graddus op zoek naar tweedehands koopjes

Tegenwoordig hebben we ook op de zondag een vaste feature en deze keer gaat deze eer naar Graddus. Hij vult zijn weekenden graag met het op zoek gaan naar de beste tweedehands koopjes. Tijdens deze avonturen maakt hij van alles mee en die verhalen gaat hij met je delen!

Video’s

Dinsdag 20/2 Bladeren met Ed

Eerder vandaag ging Ed weer live om je de allernieuwste PU te tonen. Als je dat nu net gemist hebt omdat je andere dingen te doen had (niet dat er iets bestaat wat belangrijker is), zijn wij zo tof om de beste fragmenten morgen op de site te gooien in videovorm. Kijk daar dus maar vast naar uit.

Bladeren met Ed

Vrijdag 23/2 Op De Redactie 

Op vrijdag hebben we weer een prachtige Op De Redactie voor je klaarstaan waar je al onze taferelen van de afgelopen week kunt zien. Misschien eindelijk het vervolg op PUreau? Of een vervolg op de avonturen van Lucas en z'n Atari 2600? We zullen het eind deze week gaan zien!
    

Meme van de week

In plaats van een meme, doen we deze week lekker een video. Hij is wat oud, maar wellicht heb je hem gemist; een lange animatievideo waarin twee vrienden samen de gruwelijke wereld van Dark Souls 2 proberen te overleven.

Als je de video al hebt gezien of niet grappig vond heb ik hier een dansende Wouter als goedmakertje: 

Wouter
   

Comment van de week

Vorige week vroegen we in onze Op de Redactie of jullie een naam konden verzinnen voor onze prachtige, majestueuze plant. Jullie kwamen met een paar geweldige suggesties, kijk bijvoorbeeld naar Smakjeskoning:

Smakjeskoning

Wij hebben ook geen flauw die wat je precies uitkraamt, maar het zijn wel een stel prima namen. Blijf vooral doorgaan met suggesties maken. Aanstaande vrijdag zullen we de definitieve naam bekendmaken in de Op de Redactie. Hou die dus zeker in de gaten!

REACTIES (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord