Kevin Feige: 'Avengers: Endgame is niet de afsluiter van Phase 3' – Super Power Unlimited 

Kevin Feige: Avengers: Endgame is niet de afsluiter van Phase 3 – Super Power Unlimited 2019-04-22T22:21:36
Op deze zonnige paasmaandag is het uiteraard weer tijd voor Super Power Unlimited, dé rubriek waarin we al het geeky nieuws voor je op een rijtje zetten. Vandaag blijkt dat Avengers: Endgame niet het einde is van Marvels Phase 3-films en duikt er een opmerkelijke foto op van Gal Gadots Wonder Woman. Verder tellen we de laatste dagen tot Avengers: Endgame af met nieuwe tv-spots en twee gratis kaartjes voor de Avengers Marathon in een van de Laser Ultra zalen van Kinepolis!

Welkom bij Super Power Unlimited, dé geeky gubriek waarin we al het superheldennieuws voor je op een rijtje zetten. We beginnen lekker met het weggeven van een toffe prijs. In samenwerking met onze vrienden van Kinepolis mogen we namelijk twee kaartjes weggeven voor de Avengers Marathon! In een van de Laser ULTRA-zalen van Kinepolis check je eerst Avengers: Infinity War, waarna je meteen doorgaat met Avengers: Endgame. Hier lees je alles over Laser ULTRA, maar in het kort: haarscherpe laserprojectie die wordt gecombineerd met het hypermoderne geluidssysteem van Dolby Atmos. De beste manier om een film te consumeren dus. Wil je kans maken op de twee kaartjes? Mail naar prijsvraag@pu.nl met als onderwerp 'Laser ULTRA ENDGAME' en laat ons in dat mailtje weten met wie je de Avengers Marathon wil checken en waarom. Een kind kan de was doen, nietwaar?

Ook in het paasweekend is er het nodige gebeurd in de superheldenwereld, want de marketingcampagne draait twee dagen voor de release van Avengers: Endgame nog op volle toeren! Zo was Marvel Studios-chief Kevin Feige aanwezig op een fan event voor Endgame in Shanghai en daar deed hij een paar interessante uitspraken over het einde van Marvels Phase 3-films en de voortzetting van het MCU! Ook aan de kant van DC Comics gebeurde iets interessants: Gal Gadot verscheen op een foto vanaf de Wonder Woman 1984-set, met een hoop theorieën tot gevolg.
   

Kevin Feige: ‘Spider-Man: Far From Home sluit Phase 3 af, niet Avengers Endgame’

Kevin Feige, de big boss van Marvel Studios, heeft in een interview tijdens het Avengers: Endgame-event in Shanghai laten weten dat Endgame niet de afsluiter is van Phase 3. Spider-Man: Far From Home, de tweede Spidey-film in het MCU, heeft de eer om de Infinity Saga officieel af te sluiten. Tot nu toe werd verwacht dat de vierde Avengers-film een einde zou maken aan de Infinity Saga, omdat bekend is dat Far From Home zich vlak na de gebeurtenissen in Endgame afspeelt. Dat blijkt volgens Keive nu een misvatting. Hieronder check je het interview, Feige doet de uitspraken op dertig seconden in de video:

   

Wordt Shang-Chi de eerste Chinese Avenger?

Welke Marvel-film dan wél de aftrap is voor Phase 4 wilde Feige niet zeggen, maar hij hintte wel naar Shang-Chi, een van de nieuwe helden die waarschijnlijk het MCU zal betreden na Spider-Man: Far From Home. Een fan vroeg aan Feige of het MCU binnenkort een Chinese Avenger mag verwelkomen, waarop Feige het volgende zei (op 1:27:39 in de video):

Het lijkt dus zo goed als zeker dat Shang-Chi, in de comics een meester van de martial arts, op een zeker moment deel gaat uitmaken van het MCU. Zeker is in ieder geval dat ook Black Widow een eigen film krijgt in Phase 4 en natuurlijk komt The Eternals er nog aan.
     

Een rits aan Avengers: Endgame tv-spotjes!

Om de aandacht maar weer even te vestigen op de film die er echt toe doet op het moment: Marvel blijft in aanloop naar de première van Avengers: Endgame tv-spotjes op je afvuren. Hieronder check je vijf spotjes in één video die gisteren online verschenen. Thanos zegt in een van de spotjes helemaal klaar te zijn met ons planeetje en je ziet wat hele korte nieuwe beelden van Captain Marvel een Rocket Raccoon:


    

Is het Witte Huis een locatie in Wonder Woman 1984?

Een foto die vanaf de set van Wonder Woman 1984 is gemaakt, zorgt voor de nodige speculatie op internet. Gal Gadot ging voor de stichting Light of Hope op de foto met een groepje kinderen, maar het is vooral de locatie waar fans grote vragen over hebben. Men trekt namelijk de vergelijking met het Witte Huis. Check hieronder de bewuste foto met een afbeelding van het echte Witte Huis:

Wonder Woman 1984 zou eigenlijk afgelopen winter moeten verschijnen, maar de releasedatum werd verplaatst naar 2020. Over het verhaal van de film is nog niet veel bekend, maar bevestigd is dat Kirsten Wigg te zien zal zijn als de schurk Cheeta. Ook lijkt Chris Pine terug te keren als Steve Trevor. Wat Diana Prince precies te zoeken heeft in het Witte Huis zie je op 4 juni 2020, als Wonder Woman 1984 in de bioscoop draait.

Dit was hem alweer, de Super Power Unlimited van deze week. Ben je al helemaal klaar voor de Avengers: Endgame-première op woensdag? Wouter, Dennis en Veras in ieder geval wel, want in de Speciale Avengers Super Power Unlimited van afgelopen vrijdag hebben zij het over allerlei Endgame-theorieën. Uiteraard verschijnt de spoilervrije review van Avengers: Endgame deze week nog op PU.nl, dus hou de site in de gaten!

Nou, geniet nog van dat heerlijke zonnetje vandaag en tot de volgende Super Power Unlimited!

Super Power Unlimited 1

Super Power Unlimited 2

Super Power Unlimited 3

Super Power Unlimited 4

Super Power Unlimited 5

Super Power Unlimited 6

Super Power Unlimited 7

Super Power Unlimited 8

Super Power Unlimited 9

Super Power Unlimited 10

Super Power Unlimited 11

Super Power Unlimited 12

Super Power Unlimited 13

Super Power Unlimited 14

Super Power Unlimited 15

Super Power Unlimited 16

Super Power Unlimited 17

Super Power Unlimited 18

Super Power Unlimited 19

Super Power Unlimited 20

Super Power Unlimited 21

Super Power Unlimited 22

Super Power Unlimited 23

Super Power Unlimited 24

Super Power Unlimited 25

Super Power Unlimited 26

Super Power Unlimited 27

REACTIES (10) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord