J.J. Abrams maakt Superman-film en een nieuwe Supergirl - Super Power Unlimited  

J.J. Abrams maakt Superman-film en een nieuwe Supergirl - Super Power Unlimited 2021-03-08T16:59:51
The Snyder Cut en Falcon and the Winter Soldier staan klaar om de telefooncel uit te vliegen, terwijl het einde van WandaVision ons naar de drempel van MCU Phase 4 heeft gebracht. Maar er gebeurt nog veel meer in de wereld van superhelden, zoals Wouter ons in deze Super Power Unlimited haarfijn kan vertellen!

Thunder Force: 2 superchicks in hun 40’s

‘How can we not stop two chicks in their forties?’ vraagt de bad guy in Thunder Force, gespeeld door Bobby Cannavale, zich hardop af in onderstaande trailer. Netflix’ volgende poging om hun eigen superheldending te doen heeft Melissa McCarthy en Octavia Spencer als hoofdrolspelers en gaat rechtstreeks voor de lulz. Op zich vind ik het een leuke trailer, maar de film wordt geregisseerd door Ben Falcone en die ken ik van Life of the Party. Ook die is met Melissa McCarthy en is wat mij betreft een van de meest lamme komedies die het afgelopen decennia is uitgekomen, dus dat voorspelt weinig goeds. Maar hey, Jason Bateman komt wel ff gezellig langs, dus misschien zijn mijn vooroordelen ongegrond!

   

Comic-Con doet het ook dit jaar weer digitaal

In nieuws uit de categorie ‘niet verrassend maar moet toch even gemeld worden’: Comic-Con 2021 wordt een digitaal event. Net zoals die van 2020, die Comic-Con@Home werd genoemd, is de organisatie zo verstandig om ook dit jaar niet duizenden mensen in een conventiecentrum te willen proppen.

Onze eigen Heroes Dutch Comic Con wilde dit jaar overigens ook een digitale versie van hun event organiseren, maar kreeg dit door het instellen van de avondklok en ‘een gebrek aan draagvlak’ helaas niet van de grond.

Fysiek onze geek on krijg is dus voorlopig nog even van de baan, hoewel de San Diego Comic-Con bijwonen (ook voor mij) niet veel meer dan een wensdroom is, niet waar?
    

De officiële titel van Spider-Man 3

Eind dit jaar moet, bij de gratie van wijlen Stan Lee en alle andere Goden, de derde Sony/MCU-film van Spider-Man uitkomen. Tot voor kort had deze flick, waarvan we in ieder geval vrij zeker wisten dat het gekkigheid met meerdere dimensies gaat uitvreten, nog geen titel, maar daar is verandering in gekomen! Spider-Man 3 heet nu officieel Spider-Man: No Way Home, waarmee na Homecoming en Far From Home wel duidelijk is wat het titelthema is van deze trilogie.

Overigens werd er voor de onthulling nog wat gegeind met de titel, want hoofdrolspelers Zendaya, Tom Holland en Jacob Batalon hadden hun eigen ideeën voor een naam: Home Slice, Phone Home en Home-Wrecker. Ohja, en zoals we aan de whiteboard zien in onderstaande Insta-post, zijn fansuggesties Spider-Man: Homeworlds and Spider-Man: Homesick ook niet doorgegaan.

No Way Home  

Supergirl gecast!

De film over de versie van Flash uit Justice League, gespeeld door Ezra Miller, komt er nog steeds aan. Hierin zullen we de nieuwe filmversie zien van niemand minder dan Kara Zor-El, oftewel Supergirl, en dat gaat niet Melissa Benoist van de CW-serie zijn. Die kapt er namelijk mee na het zesde seizoen en sowieso speelt de Flash-film zich natuurlijk in een heel ander universum af.

Dus was het casten geblazen voor Supergirl en daar zijn maar liefst 425 actrices op afgekomen! Uiteindelijk is de keuze gevallen op Sasha Calle, die de eerste Latina is die deze rol op zich neemt. Dit past een beetje in de lijn van geruchten die over de film gegaan, want men vermoed dat het een adaptatie zal zijn van de Flashpoint-verhaallijn, een alternatieve dimensie waarin allerlei verschillende versies van superhelden zitten. Zo is de vader van Bruce Wayne, Thomas, daarin Batman.

Volgens regisseur Andy Muschietti van IT-faam is Sasha perfect voor de rol:

I saw more than four hundred auditions. The US, Argentina, Brazil, Mexico, Colombia. The talent pool was truly amazing and it was very hard to make a decision, but we finally found an actress who was destined to play this role.

   

J.J. Abrams doet Superman

Niemand minder dan J.J. ‘Star Trek en Star Wars’ Abrams gaat een nieuwe Superman-film produceren! Het project wordt geschreven door iemand die twee films heeft geschreven die ik niet ken, maar wel ervaring heeft met comics: Ta-Nehisi Coates.

De grote vraag is natuurlijk wie Superman gaat spelen, want Henry Cavill is daarvoor nog niet bevestigd, noch weten we wie de regisseur gaat zijn. Maar, Abrams heeft wel al iets te zeggen over zijn beoogde Supes-verfilming:

There is a new, powerful and moving Superman story yet to be told. We couldn’t be more thrilled to be working with the brilliant Mr. Coates to help bring that story to the big screen, and we’re beyond thankful to the team at Warner Bros. for the opportunity.

Het gaat om een project dat was ontwikkeld nadat Kevin Smith and Tim Burton’s Superman in duigen viel en voordat Warner Bros. Superman Returns fixte. Al een tijdje in ontwikkeling dus! Het moet een variatie op een Superman origin story worden, en hopelijk flink alternatief, want we hebben Supes al wel vaak zien oorsprongen, niet waar?

Nog ff wat Snyder hype

The Snyder Cut is HEEL ERG aanstonds en om de hype voor deze miniserie/film wat aan te zwengelen, is er een Flash trailer van deze extra lange Justice League online gekomen. Check hem hieronder en hoewel ook dit stukkie video weer DOODernstig is (iets dat wat mij betreft het grootste nadeel was van de vorige superheldenfilms van Snyder), heb ik er toch wel flink zin in inmiddels. Need me some superhero in my life!

REACTIES (14) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord