Het belangrijkste nieuws uit de PC Gaming Show op E3 2019 

Het belangrijkste nieuws uit de PC Gaming Show op E3 2019 2019-06-10T21:31:31
De PC Gaming Show op E3 is net afgelopen, dus is het tijd om even op een rijtje te zetten wat we allemaal hebben gezien. Lees snel verder voor de belangrijkste nieuwtjes van de PC Gaming Show!

    
Rebellion kondigt Evil Genius 2 World Domination aan

Leg die witte kat maar weer lekker op je schoot, want Evil Genius 2: World Domination is zojuist aangekondigd tijdens de PC Gaming Show op E3 2019. Middels een cinematic trailer werd het vervolg op de real-time strategy-game Evil Genius (2004) uit de doeken gedaan, maar een releasedatum ontbreekt nog.


    

Gameplaytrailer voor Vampire The Masquerade Bloodlines 2

Je zag een verkorte versie van de Vampire The Masquerade Bloodlines 2 gameplaytrailer tijdens de PC Gaming Show vanaf E3 2019, maar Paradox Entertainment heeft zelf gewoon lekker een verlengde versie van de trailer geüpload. De first person action RPG speelt zich af in Seattle, waar een groep vampieren mensen kidnapt om hen vervolgens in vampieren te laten veranderen. Jouw personage moet zich zien te redden in stad vol rivalerende facties. Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 komt in 2020 uit voor PC, Xbox One en PS4.


   

Ghostbustertje spelen in multiplayergame Midnight Ghost Hunt

De multiplayergame Midnight Ghost Hunt is tijdens de PC Gaming Show onthuld. In de nieuwe game van Vaulted Sky nemen twee teams van vier spelers het tegen elkaar op: een team speelt als geesten en het andere team is geestenjager. Met allerlei Ghostbuster-achtige gadgets kunnen de jagers proberen de geesten te vangen, maar de spookjes zijn uiteraard niet weerloos. Zij kunnen namelijk objecten manipuleren en zelf met spullen naar de jagers smijten. Midnight Ghost Hunt krijgt deze zomer een alphatest.


    

Age of Wonders: Planetfall komt op 6 augustus uit

Een stukje Hollands glorie tijdens E3, want Triumph Studios komt op 6 augustus met Age of Wonders: Planetfall. De Nederlandse studio maakte het nieuws bekend tijdens de PC Gaming Show en toonde meteen een trailer die je uiteraard boven dit nieuwtje kan bekijken. Het vervolg op Age of Wonders III geeft je de bekende turn-based gameplay in een sci-fi setting. Age of Wonders: Planetfall komt uit voor PC, PS4 en Xbox One.


     

PC-versie Shenmue 3 dropt op Epic Games Store

De PC-versie van Shenmue 3 wordt uitgebracht in de Epic Games Store. Shenmue-maker Yu Suzuki was op het podium om fans te bedanken en een nieuwe trailer te introduceren, maar zei zelf niets over de uitgave in Epics gamewinkel. Het is op dit moment nog niet duidelijk of Shenmue 3 ook echt een Epic Games Store-exclusive titel wordt. Een kickstarter-campagne voor Shenmue 3 ontplofte in 2015, waarna de game in productie ging. De game werd vorige week uitgesteld tot 19 november.


    

Run je eigen direntuin in Planet Zoo

Vond je Jurrasic World Evolution of Planet Coaster een beetje leuk? Dan kan je met Planet Zoo binnenkort los met je eigen... Jawel, dierentuin! De dierentuinsimulatie van Frontier dropt op 5 november en belooft nog betere interactie van gasten en dieren met de staat van jouw dierentuin. Uiteraard kan je helemaal zelf bepalen hoe je dierentuin eruit komt te zien en welke dieren je laat rondlopen in je park. De landschappen en leefomgeving waarin de dieren zich bevinden kunnen aangepast worden. Planet Zoo dropt alleen op PC.


     

Lekker mensen kapotbijten in Maneater

Tijdens de PC Gaming Show is een nieuwe trailer gedropt voor Maneater, een game waarin je een haai speelt die de Amerikaanse kust teistert. Uiteraard is het aan jou om te bepalen op welke manier je mensen opvreet en je hebt dan ook wat bizarre opties. Je haai kan namelijk gewoon op het droge komen om vernietiging aan te richten. Inderdaad, het is super absurd, maar behoorlijk hilarisch. Maneater wordt ontwikkeld door Blindside en uitgegeven door Tripwire. Er werd nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar de game moet 'binnenkort' op de Epic Games Store verschijnen.


    

En Baldurs Gate 3...

En dan de game waar iedereen naar uitkeek: Baldurs Gate III. Ja, daar hebben we eigenlijk niets meer van gezien. CEO van Larian Studios Swen Vincke was wel op het podium om over de game te praten, maar hij zei eigenlijk niets nieuws. In de onderstaande video kan je heel het gesprek checken vanaf 2:11:27.


     

Wat zag je nog meer?

Dat was al het belangrijk nieuws uit de PC Gaming show. Heb je om een of andere reden ook de Microsoft E3 Briefing 2019 of de Bethesda E3 Showcase 2019 gemist? Check hier Microsoft en hier Bethesda

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord