GTA Online - De 10 beste User-Created missies 

GTA Online - De 10 beste User-Created missies 2014-04-28T11:25:57
Dankzij de toevoeging van de Mission Creator aan GTA Online, kunnen we onze gestoorde ideeën voor races, deathmatches en captures eindelijk verwezenlijken. We hebben stagiair Kobus het Wi-Fi wachtwoord gegeven en hij heeft vervolgens de tien leukste missies op een rijtje gezet.

Om een User-Created missie toe te voegen aan GTA Online, moet je inloggen op de SocialClub van Rockstar en dan naar GTA Online gaan. Als het goed is, is je PSN/Xbox Live account gekoppeld aan je GTA Online account en hoef je alleen maar de missie te zoeken en op 'add to game' te klikken. Rockstar Verified missies hoef je niet aan je game toe te voegen, deze staan al op je PS3 of Xbox 360.

Goed, is het zakelijk uit de weg, gaan we over naar de fun. Want niet alleen Rockstar, ook de community achter GTA Online weet precies wat een free roaming game leuk maakt. Dat blijkt wel uit de volgende missies:

Social Club

 

Across the Lake (Xbox 360)

In deze race maak je een keuze: Steek je het meer over, met de kans dat je in het water belandt en opnieuw moet beginnen, of rijd je de langere weg om het meer heen. Take note: het meer oversteken heeft sowieso meer swag.

De missie download je hier.

 

Fight Club in Heaven (PS3)

Op een plateau op 500 meter hoogte ga je je tegenstanders te lijf en probeer je ze de dood in te jagen, het liefst op het einde van een flinke valpartij.

De missie download je hier.25 Story Freestyle Fun (PS3)

Honderden nitro-boosts en 25 schansen moeten ervoor zorgen dat je verder vliegt dan ooit te voren. 8 racers op dezelfde dunne schans zorgt voor dat nog extra beetje vertier.

De missie download je hier.

 

4 Ways Madness (beide)

Een race waarin je met 16 man twee keer per ronde op volle snelheid dezelfde weg kruist. Tactisch remmen is voor watjes!

Deze missies hoef je niet zelf te downloaden, want het is een Rockstar Verified missie en staat al tussen de missies.Bank Heist (PS3)

Twee teams proberen dezelfde bank te overvallen. Rijd met dure sportauto’s en schiet met de beste wapens. Zorg dat je het geld zo snel mogelijk binnenhaalt, want de FBI gaat zich er ook mee bemoeien.

De missie download je hier.

Bank Heist

Real Demo Derby (PS3)

Een race in een rechthoekig vlak met als doel om zoveel mogelijk botsingen en chaos te creëren.  Zeker als je met 16 man racet is dit een ultieme map.

De missie download je hier.Thunderdome (Xbox 360)

All out war boven op het stadion. Gewoon team deathmatch, maar dan met voertuigen bovenop een voetbalstadion. Maddest Max!

De missie download je hier.Monster Challenge (Xbox 360)

In deze snelheidswedstrijd probeer je met de grootste auto uit GTA een trap gebouwd uit stadbussen te beklimmen. Een garantie voor random fun.

De missie download je hier.

 

 

Moto Skill Test (Xbox 360)

Trials Fusion in 3D. Een race waarin je totale controle over je motor moet hebben om überhaupt de finish te halen. Laat je frustraties je de baas worden.

De missie download je hier.

GTA Online

Capture - IAA vs. FIB (Xbox 360)

Een capture missie op grote hoogte, want je probeert koffers veilig te stellen tussen de twee hoogste gebouwen van San Andreas. Schiet je vijanden dood of liever, schiet ze naar beneden.

De missie download je hier.

GTA Online

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord