Games die je belonen voor het niets doen 

Games die je belonen voor het niets doen 2014-05-05T17:00:19
Iedereen kent ze wel, spellen die je belonen met een animaties als je eventjes niets doet. Om te kijken wat de leukste idle animations zijn, hebben we Kobus, onze specialist in het niets doen, aan het werk gezet.

Sommige spellen belonen je door simpelweg een halve minuut (of korter) eventjes niets te doen. Om dat die zogenaamde idle animations vaak best grappig zijn, hebben we een top 10 voor je samengesteld. Prima leesvoer, voor als je niets te doen hebt bijvoorbeeld. Alvast een tipje van de sluier: Rare is de koning als het gaat om leuke animaties.

 

10. Commander Keen

Commander Keen neemt rustig de tijd om een goed boek te lezen, maar zodra hij zijn boek uit heeft kun je hem maar beter niet te lang laten wachten.

 

9. Jak and Daxter

Bij Naughty Dog weten ze ook goed hoe je iemand moet laten wachten. Zo gaan Jak en Daxter truckjes doen of valt er iemand in slaap. Erg leuk gedaan, zo vinden wij. Vanaf 2:30.

 

8. Crash Bandicoot

Nog zo een pareltje van Naughty Dog. Crash Bandicoot is een gestoorde ..... gestoord beest dat net zo mooi kan dansen als Ron Jans. Of hij laat alleen zijn wenkbrauwen bewegen, maar we weten allemaal wat hij bedoelt.

Crash Bandicoot

Crash Bandicoot

7. Metro 2033

Een serieus schietspel kan best leuke animaties hebben. Ze zijn niet allemaal grappig, maar duidelijk is dat de ontwikkelaars van Metro 2033 er flink wat tijd in hebben gestoken.

 

6. Banjo Kazooie

Rare staat meerdere keren in deze lijst. In Banjo Kazooie krijgen de twee hoofdpersonages ruzie als je te lang wacht. Dit is niet goed voor de teamcohesie, maar wel leuk voor de speler.

 

5. Half-Life

Half-Life 3 is inmiddels bevestigd en dus mogen we onze zo nu en dan nog wel eens leuke herinneringen over het eerste deel naar boven halen. Zo kun je maar beter niet te lang wachten als je een Snark vasthoudt.

Half-Life

 

4. Conker's Bad Fur Day

Conker houdt van niets doen. Rare heeft daarom haar uiterste best gedaan om je aan te moedigen om niets te doen. Zo gaat hij jongleren, bier drinken en gamen. Wie herkent het spel dat Conker speelt?

 

3. Super Mario 64

Mario heeft de prinses al 1000 keer gered en maakt dus van ieder momentje rust gebruik om bij te slapen, en het liefste droomt hij dan van spaghetti.

 

2. Jazz Jackrabbit

Als je aan het wachten bent terwijl je geweldige muziek luistert, dan wordt het moeilijk om geen vogeltje op te eten. We snappen je helemaal Spaz.

 

1. Super Worm Jim

Er kan er maar één de beste zijn en hoe valt dit beter duidelijk te maken dan door een hoop gifjes te plaatsen?

Super Worm JimSuper Worm JimSuper Worm JimSuper Worm JimSuper Worm Jim

Nu denk je misschien, ik mis Sonic CD. Ja, die is hartstikke leuk. Sonic gaat dan ongeduldig met zijn voeten op de grond stampen, totdat hij na 3 minuten zelfmoord pleegt en je game over bent. Dat is niet leuk Sonic!

 

REACTIES (57) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord