Game characters interviewen tijdens carnaval 

Game characters interviewen tijdens carnaval 2016-02-14T01:56:29
Afgelopen week was het carnaval in de lage landen. Een feest wat voornamelijk draait om bier en het drinken ervan. Maar het is ook een perfecte tijd voor game personages om eens lekker onherkenbaar stoom af te blazen. Roy zocht ze op en stelde ze wat vragen.

Deze carnaval heb ik me expres wat ingehouden wat betreft het nuttigen van vuurwater en andere alcoholische versnaperingen. Ik was namelijk op een missie! Als iedereen verkleed de straat op gaat, is het voor game personages heel makkelijk om de straat op te gaan zonder erg in het oog te springen. Daarom schoot ik er een paar aan om ze te vragen naar hun carnavalservaringen.

   

Pikachu

Pikachu

Het is Pikachu toch? Mag ik Pika zeggen?

Het is ondertussen dag drie van carnaval, dan mag je me noemen hoe je wilt. Het enige wat ik nog hoor is een piep in mijn oren, dus ik reageer voornamelijk op beweging en de geur van alcohol.

Uuuhm, ok. Het gaat er dus best heftig aan toe nu je een keer zonder Ash de hort op bent?

Ze zeggen het ja. Ik herinner me er zelf niet heel veel van, want van Ash krijg ik slechts twee keer per week een blikje Grapefruit Radler 0,0% of een potion. Hier kijkt niemand er vreemd van op als ik twee pullen wijn bestel met vier rietjes en doe alsof ik ook voor iemand anders drank haal.

Aardig dat ik bij je voorbereiding mag zijn. Je ziet er trouwens nog wel behoorlijk fris uit voor een muis die zo diep in het glaasje heeft gekeken…

Dat is een mix van ether en rare candies.

Duidelijk. Nog een laatste vraag voor je; is het lastig je aan te passen aan de gebruiken van deze wereld, en dan vooral tijdens carnaval?

Dat zou je denken ja, maar in principe verschilt het niet zoveel met wat ik normaal doe; constant hetzelfde roepen, flauwvallen en op de schouders zitten van mijn beste vriend. Maar na dit feestje kom ik mijn Pokébal eventjes niet uit hoor.

   

Raiden

Mortal Kombat X

Wat toevallig, ik stap net uit een interview met Pikachu. Mag ik je misschien wat vragen stellen over elektriciteit of de reden waarom je zo godsgruwelijk hard aan het zuipen bent?

Dat mag, maar alleen als je mijn gezicht blurry maakt, mijn stem vervormd en mijn naam absoluut niet laat vallen.

Deal, maar dit is een geschreven interview, je stem vervormen heeft dan niet echt nut. Daarnaast ben je een god, kan je jezelf niet een beetje onherkenbaar maken?

Na zoveel mensenlevens geleefd te hebben, wil ik dat nog wel eens vergeten. Ik doe het zelf wel, maar dan wel subtiel en cool.

Als jij het zegt. Maar waarom wil je eigenlijk niet herkend worden? Het is carnaval, iedereen is iedereen.

Jij hebt makkelijk praten als sterveling. Ik moet een bepaalde vorm van grandeur en klasse uitstralen die gepast zijn bij een godheid zoals ik. Toevallig heb ik daar niet altijd zin in, en zeg nou zelf, halve liters Euroshopper bier getuigen niet echt van stijl en klasse toch?

Misschien als je je pink omhoog houdt tijdens het drinken?

Spot niet met me sterveling!

Sorry man, kan je je stroom even uitzetten? Ik voel me geïntimideerd. Laatste vraagje nog; is het lastig om je aan te passen aan de gebruiken van deze wereld tijdens carnaval?

Het valt reuze mee eerlijk gezegd. Ligt het aan mij of voel ik een soort van spanning met acht van de tien dames die hier voorbij lopen?

Normaal zou ik zeggen dat het aan jou ligt, maar het is carnaval en je bent fucking eng, dus ik geloof je.

   

Mario Kart bananen

Banaan

Sorry, maar zijn jullie toevallig verkleed als de bananen uit Mario Kart?

Godverdomme, je bent echt de eerste die het ziet!

Wat kan ik zeggen, ik ben een kenner. Hoe bevalt jullie carnaval?

Het is heerlijk! We liggen elke dag krom van het lachen!

Super grappig ja… Hebben jullie nog een favoriete kroeg?

Niet per se, we glijden overal een beetje binnen.

Wauw… ik hoop dat die grappen door de drank komen. Wat gooien jullie nu eigenlijk je nek in?

Geen idee, iets met alcohol. We zien er in ieder geval al helemaal schil van.

Godverdomme, ik geef jullie het nummer van Tjeerd wel na dit interview. Nog een laatste vraagje; kunnen jullie je een beetje aanpassen aan deze wereld zo tijdens carnaval?

Achja, we hangen hier ook constant achter iemand terwijl niemand om ons gevraagd heeft of überhaupt blij is met onze aanwezigheid. Maarja, gewoon gaan met die banaan!

Ik snap dat iedereen jullie haat. Houdoe hè!

 

Ash Ketchum

Ash Ketchum

Jooo Ash! Ik dacht dat Pikachu alleen was vanavond. Alles lekker?

Shit, is Pika hier ook ja? Nou ja, hij zoekt het maar uit vanavond. Ik ben op zoek naar andere “pokémon” om vanavond in mijn pokéballen te stoppen.

Cool, super goor en onjuist eufemisme, maar cool. Dat is dus je doel vanavond, achter de 'Pokémon' aan? Ik hoop trouwens dat ik mijn air quotes juist gebruik, anders ben je nog goorder dan ik denk.

Jaman! Daar is carnaval toch voor? Beetje de Lickytung uithangen, een plekje zoeken voor mijn Ekans, al mag ik best Arbok zeggen, snap je?!

Jammer genoeg snap ik je ja… Het doet wel wat met je brein om voor eeuwig 14 te zijn merk ik. Heb je nog een voorkeur wat het vrouwelijk schoon betreft?

Allesbehalve roodharigen, die zijn mega preuts. Ze mogen zelfs een beetje rond zijn, als ze maar niet op mijn gezicht tekenen wanneer ik te snel in slaap val. Drie keer is het nog wel leuk om wakker te worden met een getekende penis op je voorhoofd, maar na tachtig keer is de lol er wel vanaf.

Begrijpelijk. Nog een laatste vraag; lukt het met je aanpassen aan deze wereld, vooral tijdens carnaval?

Het gaat wel. Vrouwen hier zijn doorgaans niet zo gecharmeerd als ik mijn moves hardop schreeuw. ‘Horn’ Drill en ‘Double Slap’ roepen tussen de lakens is voor anderen een stuk minder opwindend dan voor mezelf, daar kom ik telkens weer achter.

 

Toad en Toadette

Toad Toadette

Wat schattig dat jullie samen zijn gekomen!

Dat zijn we niet. Even tussen jou en mij gezwegen, ik zit de hele avond al achter Peach aan, maar schijnbaar valt ze niet op kleine mannen. Dan neem ik maar genoegen met Toadette.

Dude, ze staat letterlijk naast je.

Ze weet hoe ik erover denk, en ze is volledig van de wereld, dus ze snapt het toch niet zo heel goed. Ze heeft sowieso niet echt veel te zeggen als nietsbetekenend personage dat puur bedacht is om de feministen de mond te snoeren.

Toad, ik had nooit verwacht dit ooit te zeggen, maar je bent een lul. En Toadette staat ondertussen al grof te zoenen met een besnorde piraat.

Kak, story of my life. Mannen met snorren krijgen het altijd voor elkaar.

Normaal vraag ik altijd nog of je je makkelijk aan kan passen aan deze wereld tijdens carnaval, maar je bent grof, vrouwonvriendelijk en ik ruik de Sambuca als je praat, dus ik denk dat dat wel gelukt is.

 

Duck Hunt Dog

Duck Hunt Dog

Hey man! Ben jij toevallig de hond van Duck Hunt?

Nope, gewoon een hond.

Sorry dan, fijne avond!

 

Zoals je ziet haalt carnaval niet altijd het beste naar boven uit mensen, of goden, of uit fruit… Anyway, het was weer een verdomd gezellige carnaval en ik ben van mening dat deze bezoekjes uit andere werelden dit feestje flink opfleuren. Ze maken het in ieder geval erg interessant.

REACTIES (46) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord