Gaat JJ Abrams aan de slag bij DC? – Super Power Unlimited 

Gaat JJ Abrams aan de slag bij DC? – Super Power Unlimited 2019-06-24T15:41:33
Deze zomerse werkweek is weer een paar uurtjes onderweg, dus staat er weer een gloednieuwe Super Power Unlimited voor je klaar! Vandaag duikt een interessant DC-gerucht op over regisseur en producent JJ Abrams, lees je een hoop nieuws over het MCU en is er eindelijk meer duidelijkheid over een solofilm rondom The Flash.

Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek met al het geeky nieuws van de afgelopen dagen. Vandaag is JJ Abrams mogelijk onderweg naar het DCEU, is Marvel aan het brainstormen over de Fox-personages, duiken interessante setfoto’s op van Black Widow en krijgt de Spider-Sense een rare naam in Spider-Man: Far From Home. Maar eerst geven we een weer een mooie filmprijs weg! 

Deze week maak je namelijk kans op twee vrijkaarten voor Men in Black: International in een van de Laser ULTRA-zalen van Kinepolis. Om kans te maken op die twee tickets hoef je maar één ding te doen, en dat is een mailtje sturen naar prijsvraag@pu.nlwaarin je ons vertelt wie jij het liefste zou zien als lid van Men in Black! En dan nu snel door naar het nieuws!


     

Gerucht: JJ Abrams in beeld voor Feige-achtige rol in het DCEU

JJ Abrams is al een tijdje in onderhandeling met Warner Bros. over de exclusiviteit van Abrams’ productiehuis Bad Robot. Warner Bros. wil Abrams’ productiemaatschappij exclusief aan zich binden en heeft daar bedrag van 500 miljoen voor over. Comicbook beweerde afgelopen weekend dat Abrams nu ook in beeld is om het DCEU te coördineren. 

Mocht Abrams, die naast als producent ook als regisseur verbonden is aan filmseries als Mission: Impossible, Star Wars en Star Trek, besluiten om dat aanbod te accepteren, dan gaat hij een rol spelen bij DC die vergelijkbaar is met die van Kevin Feige bij Marvel Studios. 

Bovenstaande bewering wordt echter tegengesproken door Toby Emmerich, Studio chairman bij Warner Bros. Hij sprak eerder deze maand tijdens de Produced By Conference en liet toen weten dat het DCEU niet gedreven zal worden door het concept van een gezamenlijk universum, maar door de visies van regisseurs en hun producers. Warner Bros. wil dus niet één persoon aan het roer om de koers van de franchise te bepalen.

Of een rol voor Abrams daadwerkelijk onderdeel is van de deal met Warner Bos. is niet bekend, op het moment is hij als regisseur druk bezig met de post-productie van Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker.
     

Kevin Feige: 'Brainstormen over Fox-personages begonnen'

Kevin Feige vertelde afgelopen week in een interview met Fandango dat hij en zijn team al volop aan het brainstormen zijn over Fox-personages die het MCU kunnen betreden. De chief van Marvel Studios zei eerder nog dat het heel lang kan duren voordat de X-Men geïntroduceerd worden in het MCU en wellicht beïnvloedt het Dark Phoenix-fiasco dat proces ook nog eens. Desondanks wordt met plezier nagedacht over mogelijke verhalen voor de Fox-helden, aldus Feige: 

It’s still early days, but it’s been a fun exercise, and it’s one, by the way, that we’ve been doing for years. Every development meeting starts with cool ideas and fun ideas, and our wheels are always turning in terms of what if… to use a Marvel publishing term. What if we did this? What if we did that? What if we had access to such and such characters? That’s how Spider-Man: Homecoming came together in the first place, and it’s fun to now be in this position with the Fox characters, too, because if we come up with a great “What If” we can actually do it.

Een andere gigantische flop, Fant4stic van Josh Trank, is inmiddels al vier jaar oud, dus de kans is vele malen groter dat we The Fantastic Four eerder in het MCU te zien krijgen dan de mutanten van Charles Xavier.
     

Spider-Sense wordt Peter Tingle in Spider-Man: Far From Home

Spider-Man: Far From Home neemt een loopje met de Spider-Sense van hoofdpersoon Peter Parker. In onderstaande clip noemt May haar neefjes krachten grappend ‘Peter Tingle’. Check de clip hieronder: 

Of Peter Tingle ook echt de running gag wordt in Spider-Man: Far From Home zie je vanaf 3 juli als de film in de Nederlandse bioscopen draait.
     

Opnames 'The Flash' beginnen na afronden 'Fantastic Beasts'

Het was, na een periode van geruchten, stil rondom The Flash, maar Variety brengt nieuwe informatie naar buiten over de start van de opnames. Ezra Miller is door het Amerikaanse entertainmenttijdschrift opgenomen in de Power of Pride List 2019 en vermeldt in die lijst het volgende: 

Miller, who plays the ultra-swift superhero The Flash, will get his DC Universe stand alone film as soon as he wraps up his work on the “Harry Potter” spinoff series “Fantastic Beasts.” The queer and genderfluid star is somehow even more in demand on the red carpet than in studio casting sessions, with his avant-garde looks earning praise and astonishment from fans.

Miller moet zijn werkzaamheden in de Wizarding World dus eerst afmaken voordat hij weer als Speedster aan de slag kan. De solofilm rondom The Flash leek enige tijd in een soort productie-hel te zitten; de film werd meerdere keren uitgesteld, hoofdrolspeler Ezra Miller vertelde in februari nog dat de film nog springlevend was maar lag volgens enkele geruchten in maart op rampkoers met Warner Bros. 

De hoofdrolspeler had samen met comiclegende Grant Morrison een script geschreven voor The Flash en dreigde te vertrekken als Barry Allen, mocht zijn script niet gekozen worden door de studio. Of het script van Miller en Morrison nu ook is gekozen door Warner Bros. is niet bekend.
     

Black Widow-setfoto’s bevestigen interessant personage

De opnames voor de Black Widow-prequel zijn in volle gang en afgelopen weekend doken setfoto’s uit Boedapest. De afbeeldingen lijken het personage van Florence Pugh te onthullen. In beeld zie je Scarlett Johansson en Pugh rijden op motoren, maar de foto van de kledingkasten van de dames is het meest interessant: 

Als je inzoomt op de afbeelding zie je de namen op de kasten: Natasha en Yelena. Laatstgenoemde personage is zeer waarschijnlijk Yelena Belova, in de comics de tweede Russische spion die de naam Black Widow draagt. Yelena is net als Natasha getraind in The Red Room en de twee zijn rivalen van elkaar.

Het is gebruikelijk dat er codenamen worden gebruikt op de set, maar doordat Yelena een belangrijk personage is in Black Widows verleden lijkt het onwaarschijnlijk dat het hier slechts om een codenaam gaat. Black Widow zal waarschijnlijk in 2020 in de bioscoop verschijnen.

Dit was hem alweer, de Super Power Unlimited van deze week. Check voor meer films en series de Netflix Kijktips van juli 2019 en check hier wat de E3-trailer van Marvel’s Avengers precies liet zien.

Super Power Unlimited 1

Super Power Unlimited 2

Super Power Unlimited 3

Super Power Unlimited 4

Super Power Unlimited 5

Super Power Unlimited 6

Super Power Unlimited 7

Super Power Unlimited 8

Super Power Unlimited 9

Super Power Unlimited 10

Super Power Unlimited 11

Super Power Unlimited 12

Super Power Unlimited 13

Super Power Unlimited 14

Super Power Unlimited 15

Super Power Unlimited 16

Super Power Unlimited 17

Super Power Unlimited 18

Super Power Unlimited 19

Super Power Unlimited 20

Super Power Unlimited 21

Super Power Unlimited 22

Super Power Unlimited 23

Super Power Unlimited 24

Super Power Unlimited 25

Super Power Unlimited 26

Super Power Unlimited 27

Super Power Unlimited 28

Super Power Unlimited 29

Super Power Unlimited 30

Super Power Unlimited 31

Super Power Unlimited 32

Super Power Unlimited 33

Super Power Unlimited E3 special

Super Power Unlimited 34

Super Power Unlimited 35

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord