Falcon en Bucky in eigen serie, meer Rick Grimes en James Gunn op reclamebord - Super Power Unlimited 

Falcon en Bucky in eigen serie, meer Rick Grimes en James Gunn op reclamebord - Super Power Unlimited 2018-11-08T09:32:13
Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek die wekelijks het superhelden- en comic-nieuws voor je op een rijtje zet. Op deze eerste maandag in november krijgen Falcon en Winter Soldier een eigen serie, komen er drie Walking Dead-films aan met Andrew Lincoln en spreekt het volk zich wederom uit tegen James Gunns ontslag.

Voor de achtste keer alweer, een gloednieuwe Super Power Unlimited die een keertje niet compleet in het teken van Disney en Marvel staat. Vandaag duiken onder andere Falcon, Winter Soldier en The Walking Dead op. Ook kan Wimpie opgelucht ademhale en heeft Mysterio gewoon een vissenkom op z’n kop in de volgende Spider-Man-film.
       

Falcon en Winter Soldier samen te zien in eigen serie, Vision te zien in Scarlet Witch-serie

Variety schreef vorige week dat scriptschrijver Malcolm Spellman (Empire) is ingehuurd voor een nog titelloze serie over Falcon en Winter Soldier. De team-up moet te zien zijn op Disney Play, de streamingservice van Disney. Ook de series over Loki en Scarlet Witch zullen daar verschijnen.

Anders dan de Marvel-series op Netflix worden deze series geproduceerd door Marvel Studios en Kevin Feige. Het is dus aannemelijk dat de avonturen van Loki, Scarlet Witch, Falcon en Winter Soldier redelijk kindvriendelijk zijn, wat bij Netflix-series als Daredevil absoluut niet het geval is.

Disney en Marvel hebben niet gereageerd op de berichtgeving van Variety.

Dan even terug naar de Scarlet Witch-serie. Slashfilm meldde dat Paul Bettany’s Vision een rol gaat spelen in de Scarlet Witch-serie. Dat klinkt best wel logisch, gezien het feit dat Vision en Wanda ‘Scarlet Witch’ Maximoff in zowel het MCU als in de comics datende zijn, en de serie wellicht een stuk interessanter wordt als het verhaal zich focust op de relatie tussen Vision en Scarlet Witch.


        

Spider-Man: Far From Home-promotie toont silhouet Mysterio

Een Instagram-post ter promotie van Spider-Man: Far From Home laat zien dat de schurk van het verhaal, Mysterio gewoon een vissenkom op zijn hoofd heeft. Een setvideo van de nieuwe Spider-Man-film die vorige maand in Super Power Unlimited zat, liet acteur Jake Gyllenhaal zien in Mysterio-kostuum, maar de kenmerkende bol op zijn pak ontbrak.

Het blikje Dr. Pepper op bovenstaande afbeelding laat het silhouet van de Master of Illusion zien. De tekst in de schim van Mysterio luidt: ‘Final Design to feature Major Movie Character’ en daaronder staat het logo van Marvel Studios. Het kan toch niet anders dat het hier om Quentin Beck AKA Mysterio gaat. Wimpie kan opgelucht ademhalen, zijn favoriete Spider-Man-schurk wordt zeer waarschijnlijk gewoon afgebeeld zoals hij origineel ontworpen is.


       

Drie Walking Dead-films met Andrew Lincoln op komst

Nu nieuws over een totaal andere comic dan je in Super Power Unlimited gewend bent: The Walking Dead. De comics van Robert Kirkman en Tony Moore werd in 2010 in serievorm gegoten en de eerste seizoenen waren behoorlijk succesvol. Vandaag de dag zitten we in het negende seizoen en een meerderheid van de kijkers lijkt nu behoorlijk klaar te zijn met de serie: er kijkt in vergelijking met de gloriejaren geen hond meer naar. Hoofdpersoon Rick Grimes (Andrew Lincoln) wordt dit seizoen uit de serie geschreven, maar hij gaat wél nog verschijnen in drie Walking Dead-films van AMC.

'There is more story to tell and we’ll be telling it', Aldus de chief content officer van The Walking Dead, Scott M. Gimple. Tegenover The Hollywood Reporter liet Gimple weten dat Andrew Lincoln nog drie keer de rol van Rick Grimes op zich neemt in drie big-budget televisiefilms die op AMC uitgezonden worden. Gimple is op dit moment aan het schrijven voor de eerste film die in 2019 in productie moet gaan. De filmlocaties en uitzenddata moeten nog vastgesteld worden, want Lincoln verliet de serie juist om meer tijd met zijn familie in Engeland door te brengen.

Het drietal films zijn de eersten van vele avonturen die Gimple gaat schrijven, AMC heeft namelijk veel plannen om zijn gigantische franchise verder te laten groeien. Hopelijk trekken de kijkersaantallen wat aan, AMC!
        

Het volk spreekt! Fans eisen terugkeer James Gunn op reclamebord

In de Verenigde Staten hebben James Gunn-fans wederom laten weten dat zij James Gunn terug aan het roer willen hebben bij Guardians of the Galaxy vol. 3. De manier waarop zij dit deden krijgt het labeltje ‘’Kick-Ass” opgeplakt, want zij huurden gewoon een vet groot digitaal reclamebord in Garden Grove, Californië om hun boodschap over te brengen.

Gunn werd eerder dit jaar ontslagen omdat er op het internet tweets van bijna tien jaar geleden opdoken waarin de regisseur grapt over pedofilie en verkrachting. Disney besloot de filmmaker vervolgens te ontslaan, waarop weer verontwaardiging bij de cast en de fans ontstond. De Re-Hire James Gunn-petitie is inmiddels vier maanden oud en gaat als een speer richting de 425.000. Gunn zelf is inmiddels overgelopen naar DC, waar hij aan de slag gaat met een ander groepje excentriekelingen: de tweede Suicide Squad-film krijgt een script van Gunn en hij gaat hem naar verluid ook regisseren.

Zo, dat was alweer de achtste Super Power Unlimited. Hieronder verschijnt binnenkort ook de videoversie waarin bovenstaand nieuws en nog veel meer besproken wordt. Voor nu cheers en till’ next time!

Super Power Unlimited Week 1

Super Power Unlimited Week 2

Super Power Unlimited Week 3

Super Power Unlimited Week 4

Super Power Unlimited Week 5

Super Power Unlimited Week 6

Super Power Unlimited Week 7

REACTIES (7) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord