Eerste blik op tweede seizoen van The Boys - Super Power Unlimited 

Eerste blik op tweede seizoen van The Boys - Super Power Unlimited 2019-12-10T10:14:08
Je week is weer begonnen, dus staat er weer een gloednieuwe Super Power Unlimited voor je klaar met een eerste blik op seizoen twee van The Boys en het belangrijkste superheldennieuws van CCXP 2019 dat dit weekend plaatsvond!

Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek met al het superheldennieuws van de afgelopen dagen. Vandaag dropt een trailer voor The Boys seizoen twee en lees je al het Marvel- en DC-nieuws dat afgelopen weekend bekend werd tijdens CCXP 2019.
     

Bloed, middelvingers en thee in trailer voor tweede seizoen The Boys

Als je de comic of het eerste seizoen gezien hebt ben je er al aan gewend: The Boys is enorm bloederig en behoorlijk politiek incorrect. Heerlijk dus! De comic van Garth Ennis en Darick Robertson werd dit jaar door Amazon omgetoverd tot een serie waar ook Seth Rogen en Evan Goldberg aan meewerkten. Volgend jaar keren Billy Butcher, Hughie Campbell, Frenchie, Mother’s Milk en The Female terug om hun jacht op gestoorde superhelden te vervolgen. De trailer check je hieronder:

Een precieze releasedatum heeft seizoen twee nog niet, maar hoofdrolspeler Karl Urban vertelde vorige maand nog dat The Boys midden 2020 verder gaat. Ik kan in ieder geval niet wachten om Black Noir hoofden tegen tafels te zien stampen. Loop jij ook al warm voor het tweede seizoen?
     

Dit liet Kevin Feige zien tijdens het CCXP-panel van Marvel Studios

Afgelopen weekend vond Comic Con Experience plaats in Sao Paolo, Brazilië en na de aankondiging dat Kevin Feige aanwezig zou zijn voor een Marvel Studios-panel verwachtten fans grootse aankondigingen van de Marvel-chief. Die aankondigingen bleven echter uit, maar Feige maakte wel wat nieuwe details bekend over lopende projecten als Black Widow, WandaVision en The Eternals. Ik neem alle nieuwtjes van het panel even met je door.

Allereerst werd een nieuwe poster geshowd voor de Black Widow-film, het definitieve afscheid van Natasha Romanovs personage. Afgelopen week zag je de eerste trailer al en Feige had dus weinig nieuws te vertellen over Black Widow. De speciale CCXP-poster liet hij wel zien en hieronder bekijk je hem:

Op 29 april 2020 komt Black Widow uit in de Nederlandse bioscopen.

Dan is het de beurt aan The Eternals. Het publiek in Sao Paolo werd getrakteerd op de eerste beelden van de film, die door Feige als ‘ruwe beelden die direct van de camera komen’ werd beschreven. Volgens Collider zagen fans als eerste het personage Druig (Barry Keoghan) richting het team van Eternals -compleet in hun mythische harnassen- lopen, waarna korte beelden geshowd werden van verschillende Eternals die zich allemaal op andere locaties bevonden.

Zo waren een grijnzende Thena (Angelina), een paardrijdende Ajak (Salma Hayek) en een dansende Kingo (Kumail Nanjiani) te zien. Ook waren Sersi (Gemma Chan) en Ikaris (Richard Madden) te zien in een romantische, fontein-achtige setting en in een open veld. Druig komt ook nog een keer terug in de beelden: hij is te zien naast een tempel in gloeiend, oranje gekleurd licht. Alle beelden zouden overigens tempels bevatten, wat een mythologisch gevoel op zou wekken.

Fans zagen nog een shot met daarin een monsterlijk groot en nog onbekend leger. Gespeculeerd wordt dat het gaat om de Deviants, de tegenhangers van The Eternals. Dialoog was schaars in de montage, op een aantal woorden van Ajak na: ‘These people have changed all of us. We must protect them’. Tenslotte was te zien hoe de Eternals samen langzaam wegvliegen, waarna het door hiëroglyfen omgeven logo van The Eternals in beeld kwam.

Collider hing nog een waardoordeel aan het camerawerk en omschreef dit als ‘verbazingwekkend, vol rijke kleuren en diepte’. Ook de kostuums werd geprezen met de woorden ‘een visueel feest op zichzelf’ en de montage als geheel maakte de journalist van Collider enthousiast: ‘Als Eternals-leek ben ik direct gegrepen door de beelden en hyped voor dit project, dat zichzelf visueel onderscheidt van andere MCU-films’.

Of The Eternals ook het Nederlands publiek weet te verbazen zie je vanaf 6 november 2020, als de film in Nederlandse bioscopen draait.

Fans zagen tijdens het panel ook een nieuwe afbeelding van WandaVision, een van de series die te zien zal zijn op Disney+. De afbeelding sluit aan bij de Disney D23-foto die je eerder zag, want Wanda en Vision zijn ook op deze zwart-wit afbeelding te zien in een soort sitcom-setting in de jaren 50. Gezien het feit dat de serie essentieel is voor de volgende Doctor Strange-film, kan je er gerust van uitgaan dat niets zal zijn wat het lijkt in WandaVision.

Na het panel gaf Feige nog een interview aan het Braziliaanse Omelet. Collider zette zijn antwoorden op een rijtje. Volgens Feige gaan we in WandaVision eindelijk zijn hoe Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) de naam van Scarlett Witch krijgt:

We have the opportunity to tell their story, and show more of what Wanda can do, more of what makes Vision, Vision, and most importantly, reveal a name that I’m not even sure we’ve said in the MCU yet, but we make a big deal of in the show, is the fact that Wanda is the Scarlet Witch. And what does that mean, that she is the Scarlet Witch? That’s what we play into with this show in ways that are entirely fun, entirely funny, somewhat scary, and will have repercussions for the entire future of Phase 4 of the MCU.

De gevolgen voor Phase 4 van het MCU waar Feige over spreekt zullen ongetwijfeld naar voren komen in Doctor Strange and the Mutliverse of Madness, waar Wanda een rol in zal spelen. Ook over dat multiversum vertelt Feige het een en ander, want een andere serie die net voor de tweede Doctor Strange-film uitkomt, zal ook last hebben van de gebeurtenissen in WandaVision:

The multiverse is the next step in the evolution of the MCU, and Doctor Strange in the Multiverse of Madness is gonna crack it wide open in ways that will have repercussions for a Disney+ series just before it, that’s not WandaVision, and for movies just after it in a big, fun way.

WandaVision verschijnt in de lente van 2021 op Disney+.

Tenslotte bracht Feige de eerste beelden van The Falcon and the Winter Soldier mee naar Sao Paolo. Fans zagen Sam Wilson en Bucky Barnes in normale kleding, dus niet in hun superheldenkostuums, dus verwacht wordt dat de serie voor een spionage-aanpak kiest. Na het panel gaf Feige een kort interview waarin hij vertelde dat de serie zich focust op Sam Wilson, die om moet leren gaan met zijn verantwoordelijkheden als de nieuwe Captain America. Check de afbeeldingen hieronder:

The Falcon and the Winter Soldier is vanaf de herfst van 2020 te bekijken op Disney+.
     

'Birds of Prey brengt een explosieve emancipatie van Harley Quinn'

Ook DC zat niet stil in Brazilië, want de eerste vijf minuten van Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn zijn getoond tijdens CCXP. Collider bekeek de beelden aandachtig en besteedde de eerste zestien minuten van hun CCXP Collider Movie Talk aan de teaser. Check hem hieronder:

Het DCEU lijkt dus definitief afscheid te nemen van Jared Leto’s Joker uit Suicide Squad, want in de eerste vijf minuten van Birds of Prey blaast Harley Quinn ACE Chemicals op, een van Jokers schuilplaatsen in Gotham City. Ze breekt letterlijk los van Mr. J in een sequentie die Collider-host John Rocha ‘een explosieve emancipatie’ noemt. Verder wordt er positief gereageerd op de look van Gotham City in de film, die erg doet denken aan het Schumacher-tijdperk van Batman-films.

Ook wordt kort ingezoomd op Ewan McGregors schurk Roman Sionis, beter bekend als Black Mask. Sionis is in Birds of Prey eigenaar van een bar in Gotham genaamd The Black Mask. Volgens de heren van Collider draagt McGregor in de eerste vijf minuten nog geen zwart masker, maar ze verwachten dat hij die later in de film wel zal dragen. Batman-fans zullen uiteraard vuurspuwend het internet op gaan als Sionis uiteindelijk helemaal geen masker krijgt, dus ze hopen bij Collider dan ook dat Black Mask richting de derde akte van Birds of Prey toch echt in zijn iconische gedaante te zien zal zijn.

Na de teaser van vijf minuten werd ook nog een nieuwe trailer getoond, maar die is nog niet online gezet door DC Entertainment. Mocht dit op later moment alsnog gebeuren, dan zal de PU-redactie daar uiteraard over berichten!
    

Officieel: Shazam! 2 aangekondigd

In de categorie ‘Je zag ‘m al aankomen’ het volgende nieuws: het vervolg op Shazam! is officieel aangekondigd tijdens CCXP 2019. Volgens Movie Web had Warner Bros geen beelden om te showen en dat is niet zo raar: hoofdrolspeler Zachary Levi maakte in juni al bekend dat de opnames pas zullen begin aan het einde van de lente of het begin van de zomer in 2020. Dat is ongeveer hetzelfde tijdslot dat de Black Adam-film heeft vastgezet voor opnames. Die film draait om de aartsvijand van Shazam.

Warner Bros. had verder ook geen details in petto voor het publiek in Sao Paolo, behalve de bevestiging dat Zachary Levi terugkeert in de titelrol. Ook die onthulling is een formaliteit, maar het is voor fans uiteraard wel fijn om bevestiging te hebben dat Levi in ieder geval weer lekker kinderachtig mag gaan doen als de volwassen superheld met het brein van tiener Billy Batson. Verwacht wordt dat Shazam 2 ná Black Adam uitkomt. Die volgorde van release is waarschijnlijk gekozen zodat de aartsvijanden het tegen elkaar kunnen opnemen ná de introductie van de schurk die door Dwayne Johnson gespeeld wordt.

Je kan ervan uitgaan dat Shazam 2 pas in 2022 zal gaan draaien, want Black Adam staat gepland voor een release op 22 december 2021.
      

Black Manta-acteur geeft update over Aquaman 2

LET OP! De link in dit nieuwtje bevat een hele grote SPOILER voor Watchmen op HBO!

Yahya Abdul-Mateen II maakte dit weekend zijn opwachting in Watchmen, maar je zag hem in december vorig jaar al in Aquaman als de schurk Black Manta. In gesprek met Entertainment Weekly had Abdul-Mateen het vooral over zijn rol in Watchmen, maar hij sprak ook kort over Aquaman 2 en het aandeel dat Black Manta in die film zal hebben:

We have a date of December 2022. Hopefully, that will hold. Black Manta will be back — I feel confident in saying that. I’m excited to step into that world again and cause some more trouble. I really want to add more personality and more character to David Cane and flesh him out in Aquaman 2 and give him more of a journey.

De hightech-piraat David Cane zint in Aquaman op wraak nadat zijn vader sterft door toedoen van Adam Curry. Als de Black Manta probeert hij Curry gedurende de film te vermoorden en uiteraard zal hij dit wraaklustige plan voortzetten in een tweede deel. Critici waren vorig jaar verdeeld over het personage dat Abdul-Mateen, dat volgens hen net wat extra diepgang miste. De acteur wil zijn personage in een tweede deel dus meer persoonlijkheid en een emotionele reis geven.

Of James Wan ook terugkeert voor de regie van Aquaman 2 is nog niet bekend, maar wellicht horen we daar komend jaar meer over; de pre-productie van Aquaman 2 begint namelijk in 2020 en de releasedatum staat vast op 16 december 2022.

Dit was hem alweer, de Super Power Unlimited van deze week. Afgelopen week verscheen een nieuwe Super Powerpraat, dus check ‘m snel op PU.nl, YouTube of via onze kanalen op Spotify, Apple Podcasts en SoundCloud!

Super Power Unlimited 50

Super Power Unlimited 51

Super Power Unlimited 52

Super Power Unlimited 53

Super Power Unlimited 54

REACTIES (7) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord