Dit kan je verwachten op San Diego Comic Con 2019 

Dit kan je verwachten op San Diego Comic Con 2019 2019-07-19T11:32:50
Het is weer zover, geeks verzamelen zich komend weekend massaal op San Diego Comic Con 2019. Sinds gisteren vinden er al panels plaats en uiteraard zet Wimpie alle panels en presentaties op een rij die de komende dagen plaatsvinden.

Geeks verzamelen zich dit weekend in San Diego, Californië voor een van de grootste comic-events van het jaar: San Diego Comic Con. Sinds gisteren vinden er al aankondigingen plaats voor nieuwe games, comics series en films. Genoeg reden om alle belangrijke panels even op een rijtje te zetten.
     

Rick and Morty

Het vierde seizoen van Rick and Morty dropt waarschijnlijk dit jaar nog, dus zouden we misschien een releasedatum of zelfs wat footage kunnen verwachten tijdens het panel op vrijdagavond. Makers Dan Harmon en Justin Roiland zijn aanwezig, net als een groot deel van de stemacteurs. Adult Swin bracht gisteren al twee afbeeldingen van het vierde seizoen naar buiten. Check ze hieronder:


   

The Witcher

Ik hoop op een trailer, maar er is nog niets bekend over de invulling van het panel op zaterdagnacht. Verwacht wordt dat hoofdrolspeler Henry Cavill en showrunner Lauren S. Hissrich aanwezig zijn. De afgelopen weken verschenen al wat afbeeldingen van The Witcher, check de N8W8 van vanochtend voor de meest recente afbeelding.
   

Gears of War

Ook over dit panel is nog niet heel veel bekend, maar Xbox zegt er het volgende over:

Join the developers and minds behind the Gears of War Universe as they discuss the past, present, and future of this storied franchise.

Wellicht gaat het panel deels over Gears 5 en ook over stappen die de Gears of War-franchise buiten de gamewereld gaat zetten, zoals de film die aangekondigd is.


    

Kojima Games

Met Hideo Kojima weet je nooit wat je precies gaat zien, maar uiteraard verwachten we een wat bekende gezichten uit Death Stranding te zien tijdens het panel. Norman Reedus is sowieso aanwezig voor The Walking Dead, wellicht schuiven hij en wat andere acteurs aan om over hun rollen te praten. Death Stranding komt op 8 november, dus ik vind dat we wel een nieuw trailertje verdiend hebben.


   

Game of Thrones

Het laatste Game of Thrones-seizoen deed flink wat zout opwaaien, dus het panel waar acteurs als Maisie Williams, Nikolaj Coster-Waldau en Isaac Hempstead-Wright aanwezig zijn belooft pittig te worden! Showrunners David Benioff en D.B. Weiss zouden eigenlijk aanwezig zijn tijdens het panel, maar wegens 'een te volle agenda' kunnen beide heren niet aanwezig zijn. Verwachts desondanks wel informatie over de Game of Thrones-prequel en ander nieuws over HBO-series.


      

Westworld

Robots die bewust worden en zich tegen ons keren. We krijgen er sinds de serie Westworld, gebaseerd op de gelijknamige western-sciencefictionfilm, geen genoeg van. In de eerste trailer van het derde seizoen zag je dat Aron Paul zich bij de cast voegt en de Breaking Bad-acteur is ook aanwezig tijdens het panel op zaterdag.


    

Marvel Studios

In de nacht van zaterdag op zondag is het zover: Kevin Feige en Marvel Studios doen hun plannen uit de doeken voor de komende jaren in het Marvel Cinematic Universe. Verwacht dus aankondigingen voor de Phase 4-films en wellicht onthullingen voor de content op Disney+. Daarnaast kan je altijd wel wat verrassingen verwachten van Marvel, dus we houden de Twitter-feeds heel goed in de gaten!

Uiteraard vinden er nog veel meer panels plaats tijdens SDCC, check daarom de officiële website voor het completen schema waar ook alle comic en cosplay-gerelateerde panels op staan. Hieronder zie je een iets overzichtelijker schema voor de komende dagen.

Donderdag 18 juli

  • Terminator: Dark Fate - 11:00 am PT (20:00 Nederlandse tijd)
  • Gears of War - 1:00 pm PT (22:00 Nederlandse tijd)
  • Marvel Games - 1:30 pm PT (22:30 Nederlandse tijd)
  • His Dark Materials - 4:45 pm PT (vrijdag 19 juli 1:45 Nederlandse tijd)

Vrijdag 19 juli

  • Avengers: Endgame writers panel - 10:00 am PT (19:00 Nederlandse tijd)
  • Avengers: Endgame directors panel - 11:00 am PT (20:00 Nederlandse tijd)
  • Fear the Walking Dead - 12:00 pm PT (21:00 Nederlandse tijd)
  • Rick and Morty - 1:00 pm PT (22:00 Nederlandse tijd)
  • The Walking Dead - 1:00 pm PT (22:00 Nederlandse tijd)
  • The Witcher Netflix series - 2:15 pm PT (23:15 Nederlandse tijd)
  • The Boys - 3:30 pm PT (zaterdag 20 juli 00:30 Nederlandse tijd)
  • Dark Crystal: Age of Resistance - 3:30 pm PT (zaterdag 20 juli 00:30 Nederlandse tijd)
  • Game of Thrones - 5:30 pm PT (zaterdag 20 juli 02:30 Nederlandse tijd)
  • What We Do in the Shadows - 6:30 pm PT (zaterdag 20 juli 03:30 Nederlandse tijd)

Zaterdag 20 juli

  • Star Trek (TV) - 11:30 am PT (20:30 Nederlandse tijd)
  • The Good Place - 12:00 pm PST (21:00 Nederlandse tijd)
  • Westworld - 1:15 pm PST (22:15 Nederlandse tijd)
  • Marvel Studios - 5:15 pm PST (zondag 21 juli 02:15 Nederlandse tijd)
  • Kojima Games - 5:15 pm PT (zondag 21 juli 02:15 Nederlandse tijd)

Waar kan ik SDCC 2019 live volgen?

Helaas is SDCC, in tegenstelling tot bijvoorbeeld E3, de afgelopen jaren niet te volgen middels livestreams. Panels vinden veelal plaats achter gesloten deuren en als dat protocol dit jaar opnieuw gevolgd wordt kan je vrijwel geen livestreams verwachten. Het is wel handig om het schema bij de hand te hebben, want verwacht enorm veel coverage op social media. Uiteraard zit de PU-redactie ook klaar om al het brekend nieuws zo snel mogelijk te brengen en Super Power Unlimited zal maandag uiteraard uitgebreid aandacht besteden aan SDCC 2019.

Waar kijk jij het meeste naar uit op SDCC? Check ook m'n twintig favoriete MCU-momenten vol awesome video's van Marvel's coolste scenes.

REACTIES (1) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord