Destiny Loot Guide 

Destiny Loot Guide 2014-09-18T13:08:00
De hele gameswereld is druk bezig met de nieuwste game van Bungie. Iedereen wil het beste wapen en de stevigste armor bemachtigen en daarom hebben we Bas/Kobus bevolen om een handige guide te schrijven waarmee je de beste loot kunt verzamelen.

Destiny zit boordevol geheimen, schatkisten en andere manieren om kostbare wapens en armor te verkrijgen. Er zijn zoveel manieren dat er bijna geen beginnen aan is om er achter te komen hoe je nu dat ene geweldige geweer krijgt. Speciaal om die reden hebben we een loot guide opgesteld die je meer vertelt over de loot en hoe je deze kunt bemachtigen.

Gouden Schatkisten

Iedere planeet heeft vijf gouden kisten die je belonen met Glimmers (geld) en extra gear, wapens of een nieuwe Sparrow. Een simpele traktatie die je makkelijk aan je collectie kunt toevoegen. In de Destiny bèta zaten ook vijf gouden kisten verstopt op de aarde, en dat is in het volledige spel niet anders. De gouden kisten zijn op precies dezelfde locatie te vinden, maar mocht je het niet terug willen lezen, dan is er hier een filmpje die je alle locaties laat zien:

Ook op de maan zijn er vijf gouden schatkisten, het volgende filmpje laat zien waar je ze kunt vinden. Als je alle kisten op de maan hebt geopend, dan krijg je een rare chest armor. 

Je raadt het al, ook op Venus zijn vijf gouden kisten te vinden. Het openen van al deze kisten levert je een zeldzame hoofddeksel op. Dit zijn alle locaties van de vijf speciale schatten op Venus:

Mars is natuurlijk niet de uitzondering op de regel en daarom zijn er hier ook vijf gouden treasures die op je wachten. Je ziet de locaties in het volgende filmpje:

Engrams

Een van de mogelijke vormen van loot die je tegenkomt zijn Engrams. Dit zijn wapens en gear die nog geanalyseerd moeten worden door Master Rahool in de Tower. Engrams zijn er in drie soorten: wit, groen en blauw. Witte Engrams zijn niet zeldzaam en geven je 50 punten ervaring en een gewoon item als je ze gaat decoderen. Groene Engrams leveren 100 ervaringspunten op en een ongewoon wapen of stuk gear. Blauwe Engrams zijn echt zeldzaam en leveren je een zeldzaam wapen of beter op en 250 ervaringspunten.

De ervaringspunten zorgen ervoor dat Master Rahool levelt. Hoe hoger zijn level is, hoe beter de spullen zijn die je bij hem kunt kopen. Engrams hoeven niet meteen gedecodeerd te worden, want de loot die erin zit levelt mee zolang deze nog niet gedecodeerd is. Dus wacht je tot je level 20 bent met al je Engrams, dan krijg je alleen maar hoge level spullen. Het maakt de game alleen wel iets lastiger in het begin, omdat je dan minder goede gear hebt.

Schatkisten moeten wel zo snel mogelijk geopend worden, de inhoud van kisten levelt namelijk niet met de speler mee. Engrams die gedropt zijn door enemies, maar die je niet hebt opgeraapt, kun je ophalen bij de Postmaster.

Een Engram

 

Level 20 loot

Als je level 20 hebt bereikt dan krijg je meerdere opties om legendarische gear te verzamelen. Een van de manieren is om Vanguard Marks te verzamelen. Deze kun krijgen door Vanguard Bounties te voltooien, maar zijn ook te verdienen door moeilijke Strike missies (minimaal level 18) uit te spelen. Je kunt per week maximaal 100 Vanguard Marks verdienen.

Een andere manier om legendarische gear te bemachtigen is om Crucible Marks te verzamelen. Crucible Marks kun je verdienen als je level 18 of hoger bent en je deelneemt aan de PvP. In een week kun je maximaal 100 Crucible Marks verdienen. 

Legendarisch wapen

Als derde mogelijkheid om legendarische spullen te verkrijgen, kun je Motes of Light gaan verzamelen. Deze zijn te vinden in kisten, maar worden ook verdiend als je ervaring verdient nadat je level 20 hebt bereikt. 

Voor al deze mogelijkheden geldt dat er een speciale vendor is die de Marks of Motes of Light ruilt voor legendarische items. 

 

Loot Farm

Natuurlijk zijn er in Destiny ook manieren om meer loot te verkrijgen dan de makers bedoeld hadden. Met een goede Loot Farm kun je in een aantal minuten al redelijk veel goede shizzle verzamelen van je Guardian. Deze Loot Farm is leuk, maar mocht je al een hoger level hebben dan level 10, dan heb je er weinig meer aan. 

Dit zijn de beste manieren om je Guardian te voorzien van geweldige wapens en gear. Ben je nog nieuw in Destiny, bekijk dan ook eens onze Destiny Beginner's Guide en mocht je meer willen weten over de ervaringen van de redactie met de game, lees dan vooral ons dagboek.

 

Level 20 en hoger loot farm

Legendary items verdienen in Destiny vergt nogal wat tijd. Om dit proces een beetje te versnellen zijn verschillende gamers op zoek gegaan naar een goede loot farm. Deze hebben ze nu gevonden en geeft je in slechts 20 minuten al een legendary en nog een heleboel rare en uncommen wapens.

In onderstaande video wordt precies uitgelegd wat je moet doen, maar voor het geval je het liever leest is hier een uitgeschreven versie:

  1. Ga naar de maan en selecteer de missie 'The Dark Beyond'.
  2. Selecteer als moeilijkheidsgraad level 9 of hoger. (Level 9 is goed genoeg want deze geeft je ook level 20 gear).
  3. Speel de missie tot je bij de cut-scene komt van de dode Guardian.
  4. Schiet de rennende vijanden (Chosen Thrall) die op je afkomen neer en zorg dat de Chosen Knights blijven leven.
  5. Ga dood en begin opnieuw met het schieten op de Chosen Thrall.

Het proces duurt nog geen halve minuut en kan steeds herhaald worden. Ik heb deze farm al drie keer gedaan en iedere keer voordat ik 600 kills heb gemaakt, kreeg ik een legendary. Verder krijg je ook nog een hoop andere wapens en gear. Ideaal dus om je 'Weapon Parts' en 'Sapphire Wire' aan te vullen.

REACTIES (30) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord