De meest ordinaire games ever 

De meest ordinaire games ever 2016-10-24T13:43:00
De game-industrie verandert. Zag je tien jaar geleden bijvoorbeeld nog overal boothbabes op de E3, is dat tegenwoordig vrouwonvriendelijk. Daar heeft ouderwetse Graddus gemengde gevoelens over... Al moet de ordinaire Amsterdammer eerlijk toegeven dat sommige games uit deze feature zelfs hém te ver gaan!

Grand Theft Auto V

Waarom is het ordinair?

Tuurlijk, Grand Theft Auto V is een geweldige game. Een moderne klassieker. Het is echter óók een spel dat op meerdere fronten de grens van het toelaatbare opzoekt, en er bij tijd en wijle zelfs overheen kukelt. Want kijk, ik wil hier niet het heilige boontje uithangen ofzo (dat ben ik namelijk ook absoluut niet) en zo'n Trevor is natuurlijk heel erg grappig, maar de verdorven dingen die hij doet... Daar krijgt zelfs de grootste male chauvinist pig een slappe van. Het is ook geen toeval dat er geen vrouwelijk hoofdpersonage in GTA V zit: er was er gewoon geenéén die wilde.

Grootste offence: Het tonen van vrouwen in hun ondergoed is nog tot daaraan toe, maar mannen... Bah.

Grand Theft Auto 5

 

Dead or Alive

Waarom is het ordinair?

Halfnaakte vrouwen. Het is dit artikel een terugkerend thema, en ook Dead or Alive is er tot de nok toe mee gevuld. De dames in deze fighter hebben zelfs stuk voor stuk siliconentieten! Van die onbeschaamd gigantische meloenen, die dankzij de revolutionaire boob-physics ook nog eens überrealistisch over je scherm dansen. Tecmo realiseerde zich dat ze goud in handen hadden, en bracht met Dead or Alive Xtreme zelfs een spin-off uit waarin je bikini's voor de meiden koopt en foto's van ze neemt. Hmmm, wat wil een perverse vent nog meer?

Grootste offence: Deze game is niet alleen vrouwonvriendelijk, met al dat plastic is-ie ook nog eens slecht voor 't milieu!

Dead or Alive

 

Custer's Revenge

Waarom is het ordinair?

Laat de primitieve pixelsoep je geen zand in de ogen strooien: Custer's Revenge is one sick mofo! Je kruipt in de schoenen van George Armstrong Custer, een 18e eeuwse Amerikaanse generaal die vooral bekend werd door z'n beschamende nederlaag tegen de Indianen in de slag bij Little Bighorn. Kennelijk viel het Custertje allemaal zwaar, want in deze game kun je wraak nemen. En hoe! Een poedelnaakte Custer (met een enorme pixelerectie) moet pijlen en kanonsschoten ontwijken om naar de andere kant van het scherm te komen. Aldaar zit een eveneens naakte squaw aan een paal gebonden, die je vervolgens een stevige beurt kunt geven! Jep, zieker dan dit wordt het niet...

Grootste offence: Deze game is zó ziek, dat het borderline strafbaar is!

Custer's Revenge

 

Duke Nukem

Waarom is het ordinair?

De Duke, man. De fucking Duke. Als shooterheld uit de jaren '90 heeft hij wellicht een alibi, maar mister Nukem is wel de overtreffende trap van fout. Vergis je niet: dit is een man die vrouwen puur als lustobject ziet. Opblaaspoppen. Sexslavinnen. Zoek ordinair op in het woordenboek, en je ziet een plaatje van Duke Nukem, uiteraard geflankeerd door twee naakte dames die z'n balls of steel oppoetsen. Toch, diep vanbinnen heeft hij een hart van goud. Kijk verdomme hoeveel moeite hij doet om de aarde te redden! Nee, de Duke heeft beslist het beste met de mensheid voor. Het is alleen dat hij het wat ongelukkig verwoordt: 'Nobody steals our chicks... and lives!'.

Grootste offence: Tja, waar zullen we beginnen...?

Duke Nukem

 

Onechanbara: Bikini Samurai Squad

Waarom is het ordinair?

Japanse schoolmeisjes? Check. Erotiserende combat? Check. Outfits waarvan zelfs de gemiddelde Playmate blosjes op de wangen krijgt? Check! Jep, de Onechanbara-serie is al jaren favoriet bij viespeuken. En dus, ondanks dat de games vaak 3'en en 4'en scoren en eigenlijk helemaal achterin de videotheek tussen de andere snuff-producties horen, kan ontwikkelaar Tamsoft ongestoord doorgaan met het maken van deze pulp.

Kijk, als de graphics er nou nog goed hadden uitgezien...

Grootste offence: De chicks in deze game lijken niet ouder dan 14.

Onechanbara: Bikini Samurai Squad

 

Bayonetta

Waarom is het ordinair?

Bayonetta is een gelauwerde gameserie. Fans en critici prijzen de rauwe gevechten en de soepele controls, terwijl men tevens onder de indruk is van de prachti... ach rot toch op, wie houden we voor de gek? De enige reden dat Bayonetta zo populair is, is omdat de hoofdrolspeelster eruit ziet als een sm-dominatrix in een latexsuit. De game is daarmee softcore porno vermomd als een serieuze game, de digitale equivalent van een Engelse tabloid: je koopt het zogenaamd om de inhoud, terwijl iedereen weet dat je het alleen voor de chick op pagina 3 doet.

Grootste offence: Bayonetta oogt alsof ze zó van de set van Brazzers komt lopen.

Bayonetta

 

Ride to Hell: Retribution

Waarom is het ordinair?

Ride to Hell: Retribution is niet alleen de slechtste game van de afgelopen generatie, nee, het is ook nog eens een van de meest vulgaire stukjes entertainment ooit. In dit spel worden vrouwen geportreteerd als holle, plastic omhulsels, die puur en alleen dienen om het miniscule, naar zweet en whiskey stinkende sigaartje van hoofdrolspeler Jake Conway te bevredigen. Als blijkt dat nog niet zo makkelijk: Jake is namelijk zo onzeker over z'n mannelijkheid, dat hij erop staat dat z'n bedpartners en hij hun kleding tijdens de daad aanhouden.

Grootste offence: Dat dit gedrocht GELD kost.

Ride to Hell: Retribution

REACTIES (29) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord