De heerlijkste tunes uit Red Dead Redemption 2 – Wat Hoort ik Nou? 

De heerlijkste tunes uit Red Dead Redemption 2 – Wat Hoort ik Nou? 2018-11-09T15:55:10
Red Dead Redemption 2 barst van de prachtige muziek, dus besloot Wimpie zijn Wat Hoort ik Nou?!-serial eens toe te passen op de muziek die hij tot nu toe gehoord heeft in zijn playthrough van Red Dead Redemption 2.

Ik ben waarschijnlijk lang niet zo ver met Red Dead 2 als dat jij bent. Ik ben nog lekker aan het aanklooien in hoofdstuk twee en ben me dan ook vooral aan het focussen op verkenning, jagen, pokeren en het verzamelen van premies. Bovendien ontbreekt een officiële uitgave van de soundtrack nog, dus deze feature gaat regelmatig updates krijgen met meer muziek naarmate meer tracks online verschijnen.

Let op! Ik zal bij sommige nummers zéér lichte spoilers geven voor Red Dead Redemption 2 geven!

Wederom raad ik je aan om de tracks in deze feature even aan te zetten en lekker te luisteren terwijl je de bijbehorende tekst leest. Voor die ultieme ervaring, weet je wel? Ben je ready? Goede headset op? Tijd om te gaan luisteren naar de muziek die de eerste uren van Red Dead Redemption 2 te bieden heeft!

1. Outlaws From The West

De eerste akkoorden die je hoort zodra het vuur opent tijdens de eerste sequentie in de sneeuw. Dutch probeert de heren die in een huisje in de sneeuw zitten uit te tent te lokken, terwijl jij en Micah wachten om toe te slaan. Zodra Arthur het eerste schot lost kickt die dreigende elektrische gitaar in en BAM! Kippenvel.

2. Pouring Forth Oil

De tracks die tot nu toe op het internet verschenen zijn hebben uiteraard nog geen officiële namen, dus ik vernoem deze voor het gemak even naar de missie waar hij bij hoort. Zoals de titel van het YouTube-filmpje al zegt gaat de missie Pouring Forth Oil om een bepaalde overval en deze muziek hoor je richting het einde van deze grote overkoepelende missie die je in hoofdstuk twee voor John uitvoert.

3. My Last Son (Battle Theme)

Tijdens mijn eerste uren in Red Dead Redemption 2 heb ik me nog niet zo gunslinger gevoeld als tijdens deze track. Ik weet nog, ik had net in Valentine een lekker potje poker gespeeld mijn winst geïnvesteerd in nieuw wapengerij. Het noodlot slaat vervolgens toe als ik onderweg terug naar het kamp rijd: ik krijg een groep hardnekkige premiejagers op m’n ass die ik te paard van shotgun-repliek kan dienen.

Ik hield alleen de conditie van mijn paard niet helemaal lekker in de gaten.. Mijn trouwe ros besluit me van zijn rug af te gooien en ik overleef deze shootout maar net door nog snel achter een rots te kruipen. Dit allemaal terwijl deze bad ass muziek uit mijn speakers vlamt. De marcherende drums, pulserende bassen en die rauwe gitaren, echt fucking awesome gewoon.

4. Lemoyne

Gelukkig zijn er genoeg tracks die je even de rust bieden die je oh zo graag hebt tussen al die shootouts en achtervolgingen door. Deze track hoorde ik terwijl ik het district Leyone aan het verkennen was. Lekker de cinematic camera aan en genieten van de prachtige natuur die de oostelijke regio je biedt. Mondharmonica, viool en subtiele bas-en akoestische gitaren komen heerlijk subtiel samen om je helemaal onder te dompelen in het lone wolf-gevoel dat je wellicht eens bekruipt terwijl je de wijde prairies aan het verkennen bent.

5. The Course of True Love

Eerlijk gezegd is dit de enige track die ik niet direct kan plaatsen in mijn playthrough, maar ik vind hem zo mooi dat ik hem gewoon meteen op wilde nemen. Mocht je hem herkennen, laat dat zeker even weten. Dat schattige viooltje, easy-going akoestisch gitaartje erbij en dat tamboerijntje erbij, lekker man.

Zo, dat was het voor nu, maar zoals ik eerder al zei wordt deze feature constant geüpdatet naarmate ik voortgang maak in het verhaal en er steeds nieuwe nummers droppen van de soundtrack. Ik hoop dat je genoten hebt van het begin van deze muzikale Red Dead 2-reis. Cheers!

De heerlijkste 20 tunes uit PS4-exclusives

REACTIES (11) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord