De beste goede voornemens voor gamers – Waarom Lees Ik Dit? 

De beste goede voornemens voor gamers – Waarom Lees Ik Dit? 2019-01-10T16:16:26
2019 is alweer effe aan de gang, genoeg tijd voor de meesten om hun goede voornemens in de sloot te gooien. Gelukkig heeft PeterKoelewijn voor gamers de allerbeste Goede Voornemens op een rij gezet! Toch maar mooi dat zo’n perfecte gozer dat voor jullie doet!

De jaarwisseling is het perfecte moment voor goede voornemens. Iets aan het kopen van een nieuwe scheurkalender geeft mij namelijk het gevoel dat ik beter kan doen met mijn leven. En die wijsheid deel ik graag met jullie want zo’n fantastisch mens ben ik gewoon. Gamers hoeven niet langer in zelfmedelijden te verdrinken als ze mijn goede voornemens opvolgen!

Speel de games die je wil spelen

Te lang heb je alleen de games gespeeld die Metacritic dicteert. De hoogste cijfergemiddeldes staan namelijk altijd gelijk aan de beste games… maar verdien jij ook de allerbeste games? Of vind je stiekem Red Dead Redemption 2 maar een saai kutspel waarin je een halve minuut nodig hebt om je cowboy om te draaien? Vind je Spider-Man aan elkaar hangen van domme klotemissies? Haat je iedereen die Tetris Effect koopt voor de volle mep omdat een stokoud puzzelspel gewoon gratis moet zijn? Vind je Celeste klinken als een soa? Vond je dat The Witcher III geen Gold Award verdiende? VOLG GEWOON DIE FUCKING INTUITIE! Je bent niemand iets verschuldigd. Je bent geen gamejournalist en je favo gameforum is geen hoog aangeschreven denktank die Nintendo of Microsoft raadpleegt. Ontketen je innerlijke Graddus!

Graddus 

Neem een Power Unlimited abonnement

Neem een abonnement op Power Unlimited magazine! Wat zeg je? Oh nou dat is ook niet aardig van je. Ik verwerp deze beschuldiging! Zie dit niet als een schaamteloze poging om meer geld los te peuteren voor Power Unlimited. Zie dit als een schaamteloze poging om meer geld los te peuteren voor MIJ! Ik krijg namelijk ook een klein deel van de omzet, nadat Reshift z’n deel heeft geclaimd, die bolle koning z’n belasting heeft gekregen en Ed z’n exorbitante salaris is uitbetaald. Vind ik verder prima hoor, lang leve het freelancerbestaan! Oh ennuh je krijgt natuurlijk het vetste gamesmagazine van de aardkloot iedere maand op je mat.

Value 

Natuurlijk kan je ook de middleman skippen en meteen doneren aan mij. Mijn bankrekeningnummer staat hieronder (als Wouter hem niet verwijderd heeft)

Val wat kilo’s af

Kijk, iedereen komt wat aan in december door al die heerlijke feestdagen. Daar hoef je je helemaal niet voor te schamen want de bitterballen overslaan met Nieuwjaar is gewoon ongezellig. Maar je moet ook eerlijk naar jezelf zijn. Dat minieme spekrandje dat boven je broek uitsteekt? Die zat er een paar maanden geleden ook al hè? Ik oordeel niet! Een beetje vet is goed voor het lichaam. Maaruh… dit is wel meer dan een beetje toch? Ik zeg niet dat je derrière wat naar achteren steekt, maar ik weet wel waar Mark Rutte z’n extra Joint Strike Fighters kan laten landen. Oké, dat was onaardig van me. Ongepast. Sorry! Maar weet je, als je het VET EENS UIT JE OREN ZOU HALEN DAN HOEFDE IK NIET TE SCHREEUWEN! Waarom ben je zo fucking dik?! Vies vet vadsigdikdikdikkerdjedap rolt van de trap! Waggel als de donderse bliksem naar een hometrainer of een shakeweight toe voordat je gevangen wordt en je leven in Pieterburen moet doorbrengen!

Vrijdagavond

Wees online wat liever voor elkaar

Gamers staan online bekend als onbeschoft en ik heb géén idee hoe ze dat leren. Wie een online potje speelt is bijna zeker van nare beschuldigingen, scheldpartijen of op z’n minst geïrriteerde reacties. Zo beland je in een negatieve spiraal! En volgens mijn pastoor zijn spiraaltjes slecht dus heb ik geleerd om ze te vermijden. Online kan dat heel gemakkelijk door positief te denken. Zeg niet: “L2P fcking n00bs” maar “Bedankt”. Bedankt ChaoLord94 voor het goede healen! Nice tanking, Madd0xX, misschien halen we de volgende keer de dungeon boss! Bedankt dat je de hele tijd Bastion speelde SgtBlaffer666, ben blij dat je de meeste kills hebt gescoord ook al is het doel van het spel om de payload te begeleiden naar de bestemming. Bedankt SuqMadiq dat je nooit materials verzamelt maar wel altijd je andere teamleden om mats vraagt. Dankjewel Poeplul69 dat je alleen maar 1 aanval spamt met King K. Rool omdat je niet de hersencapaciteit hebt om er meer te onthouden! Zie je? Dat is toch veel leuker dan iemand een n00b noemen?

Thanks

Elimineer de overbodige zaken in je leven

Deze zag ik bij alle goede voornemens van de Margriet, Viva en Libelle staan en ik vond het moeilijk om de bedoeling te snappen. Maar hoe meer ik het voornemen uit z’n verband haal, hoe logischer hij wordt! Basicly zeggen al mijn gewaardeerde voorneemcollega’s dat je moet stoppen met het kopen van die vervelende lootboxes. Ze bevatten alleen cosmetische zaken dus je hebt ze niet nodig om van de game en dus het leven te genieten.

 

Ga je hypotheek versneld aflossen

HahahahahHAHAHAHAHAHAHAhahahaHAHAHAHAAA!!! Mensen onder de 40 hebben geen hypotheek meer! Maar stel dat je een van die zeldzame eenhoorns bent, je krijgt er minder voor op de bank dus waarom prop je het niet in je huis zodat je rond je 65e veel meer geld overhoudt om aan games uit te geven?

Hij was maar een clown 

Geef meer aan goede doelen

Opnieuw, tenzij Wouter het verwijdert, kunnen jullie geld naar me storten op dit rekeningnummer:

Bij Oxfam Novib  

Volg je dromen!

En met volg je dromen bedoel ik: ga eens wat vroeger naar bed, man. Je hebt een fulltime baan en een hypotheek maar leeft nog steeds als een student! 8 uur slaap is de ideale hoeveelheid voor het menselijk lichaam. 6 uur werkt ook nog maar houd er rekening mee dat je dan op je dertigste er als een vijftiger uitziet. 4 uur per dag slapen is een goede manier om een psychose te krijgen en jezelf enorm te bezeren. Het helpt dan weer wel als je een bullshit artikel moet schrijven over Goede Voornemens voor Gamers, maar voor de rest kan ik 8 uur slaap per dag van harte aanraden.

Hij volgt zijn dromen 

Stop met roken

Roken is kankerverwekkend dus ik heb liever niet dat je het in mijn buurt doet. Ook staan er enge plaatjes op de doosjes waarvan ik nachtmerries krijg en door slaapgebrek een psychose kan oplopen. Verder ga je er zo lekker van stinken en ruikt zelfs je adem naar de binnenkant van een asbak. Lieverd, er zijn niet genoeg deodorantbussen en geurvreters op de wereld om die stank te verbergen! En als je nu denkt: “Maar PeterKoelewijn, mijn gouden god, ik rook niet echt, ik vape. Vapen geeft je alle nicotine van roken maar bevat geen kankerverwekkende stoffen. Daarom kan ik het gewoon overal doen waar ik wil, en dat wil ik ook want ik ben nog steeds verslaafd door de nicotine. Oh en heb je mijn Red Bull smaakje al geroken? Natuurlijk heb je dat, er is niets in je huis dat niet meer naar Red Bull ruikt als ik langs ben geweest om mijn e-sigaret op te laden.” Jullie haat ik het MEEST! Stop. Er. Mee.

Winning 

Drink minder alcohol

Uhm, weet je wat? Deze slaan we over. Eerst maar eens kijken of die andere 9 dit jaar lukken. Bij jullie dan natuurlijk want ik heb geen goede voornemens nodig. Zeker niet die van wat kilo’s afvallen! Als deze Feature één ding bewijst, dan is het dat ik een zeer stabiel genie ben. Hahahaha HAHAHAHAHAAAHAHA MUHAHAHAHAHHAHAHAH!!! All shall love me and despair!

Hot Fuzz is de shit 

Voor welke gaming gerelateerde goede voornemens gaan jullie dit jaar?

WAAROM LEES IK DIT SERIAL

Nu lezen:

7 historische setting die niet een Assassin’s Creed-game moeten krijgen

5 redenen waarom Waluigi zijn eigen game verdient

De beste karton in games

Top 11 lelijkste Pokémon die dood moeten!

Nederlandse films en series die een game verdienen

Games die microtransactions kunnen gebruiken

10 personages die niet in Smash Bros. Ulimate moeten zitten

5 manieren hoe The Witcher IV een Gold Award kan scoren 

De 5 beste Uwe Boll films

De allerkutste Kerstfilms

Coming Soon

Deze Kingdom Hearts Disney-werelden willen we nooit zien!

De gekste controllers

Superhelden die nooit een game moeten krijgen!

GTFO

REACTIES (29) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord