De 5 zwakste Pokémon ooit – De Vreselijke Vijf 

De 5 zwakste Pokémon ooit – De Vreselijke Vijf 2019-04-27T20:28:12
Pokémon, ze zijn fantastisch! Gratis huisdieren, gratis vechters, gratis arbeid! Het zijn perfecte digitale slaven die dansen naar onze wil muhahaha! Maar sommige Pokémon zijn zo slap dat PeterKoelewijn ze liever nooit meer ziet. Tijd voor de Vreselijke Vijf!

5. Pichu

Pikachu is cute en zo maar als vechter is hij compleet waardeloos. Alleen in de anime en Pokémon Let’s Go is ie OP, maar daarbuiten kun je beter zo gauw mogelijk switchen naar een andere elektrische Pokémon. De evolutie Raichu is amper beter en bij de tweede generatie werd daar Pichu aan toegevoegd. Om het hele Pokémon concept ethisch nog schimmiger te maken, voegde Game Freak baby Pokémon aan de game toe, die veelal belachelijk lage stats hebben en er ook gewoon te cute uitzien om in je vechtteam te overwegen. Pichu is zo waardeloos dat het geen elektrische aanvallen kan gebruiken zonder zelf een beetje schade op te lopen. Laat maar!

Pichu 

4. Unown

Pokémon Gold en Silver voegden veel mysteries toe aan de Pokémon-wereld en een ervan zijn de Unown: een Pokémon gebaseerd op het hele alfabet. De baas van de Pokémon-studio kreeg op een avond de memo dat zijn team niet de afgesproken hoeveelheid Pokémon in de game kon stoppen. Uit frustratie legde de baas zijn neus in een Scarface-waardige berg cocaïne, waarna het briljante idee van de Unown naar boven kwam. Hij tekende oogjes op de letters uit de memo en stuurde het terug naar zijn team. Pokémon Gold en Silver verkochten honderden miljoenenmiljarden, en daar kun je een heleboel coke van kopen.

Maar het allerbelangrijkste: de Unown zijn compleet waardeloos want ze kunnen alleen Hidden Power. Een aarsaanval als je het aan een gewone Pokémon leert, dus laat staan dat een Unown iets kan uithalen.

Unown

3.Bidoof

Bidoof heeft door z’n normal/water type de reputatie gekregen als de ultieme HM-slaaf. Een rotbeest met waardeloze stats die grappig genoeg bijna iedere HM kan leren. Dus menig team in Diamond en Pearl had zo’n laffe bever in z’n team puur omdat je je echt sterke Pokémon geen pauperaanvallen zoals Cut en Surf wil leren. De paar dwazen die het geduld hadden om Bidoof verder te trainen, kwamen erachter dat het beest nog kutter kon worden in de vorm van Bibarel. Een nog iets guitiger kijkende rotbever, die zelfs op hoge levels te zwak voor woorden is.

Bidoof 

2.Shedinja

Als je een Nincada hoog genoeg traint evolueert hij in Ninjask. Als je dan nog een extra Pokémonslot aan je riem hebt, krijg je Shedinja erbij. Dat is een opengereten cocon van Nincada, die een eigen leven is gaan leiden en je zelfs in gevechten kan gebruiken. Pokémon: een vrolijke Nintendo-game! Maar zelfs als je van zombies en gemuteerde insectspoken houdt… Shedinja heeft voor eeuwig 1 HP en is dus onbruikbaar tenzij je van huilen houdt. Fuck Shedinja en fuck de Ninjask die het schepsel heeft achtergelaten!

Shedinja 

1.Wimpod

Wimpod heeft letterlijk alles tegen. Het is een insect, het heet Wimpod en het heeft de ability Wimp Out. Daarmee rent het terug z’n Pokéball in zodra het 1 keer schade oploopt. Wat een KUTBEEST! Maar ja, het is ook gebaseerd op een zilvervisje: de Dries Roelvink onder de insecten. Zo saai en alledaags, en ze kruipen al weg als je ze één blik van milde afkeuring geeft. Zo nemen ze natuurlijk nooit de wereld over! Uh… niet dat ik iedere dag zilvervisjes zie of zo. Ehehehehe… IK BEN SCHOON REN ALSJEBLIEFT NIET WEG!

Wimpod 

En dat zijn de 5 zwakste Pokémon ooit. Wil je ook lelijke Pokémon zien die absoluut dood moeten? Check dan hier! En heb je nog meer zwakke Pokémon die naar de hondenvoerfabriek mogen gaan? Zet ze in de comments!

 

EERDER VERSCHENEN IN DE VRESELIJKE VIJF:

De 5 grootste flops ooit

De vijf allerslechtste superheldengames ooit

De 5 meest cringey video’s van gamers

De 5 verschrikkelijkste waterlevels

De 5 slechtste Final Fantasy-games ooit

Belangrijk

REACTIES (21) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord