De 5 meest cringey video’s van gamersDe Vreselijke Vijf 

De 5 meest cringey video’s van gamers – De Vreselijke Vijf 2019-01-28T13:14:10
De nieuwe Serial Vreselijke Vijf is net als de Allitererende Acht en de Vette Vijf, maar dan door PeterKoelewijn en negatief en onnodig cynisch. Hij begint meteen goed met de 5 meest cringey video’s van gamers!

Gamers zijn werkelijk de beste mensen op aarde. Hun handoog-coördinatie is door jaren gamen bovengemiddeld goed ennuh… ennuh… is er eigenlijk iets anders dat je nodig hebt in het leven? NEE DUS! Maar helaas wordt onze genialiteit niet altijd gewaardeerd en schamen de normies zich soms voor ons. Geen zorgen: in de komende revolutie gaan zij er als eerste aan! Toch heb ik 5 video’s gevonden die zelfs mij kippenvel gaven, zo wansmakelijk zijn ze! Brrr! Hier zijn de Vreselijke Vijf meest cringey video’s van gamers!
   

Olivia Munn interviewt Twisted Metal spelers die taart gevoerd worden en slabbetjes dragen

Olivia Munn is nu een van de populairste actrices in Hollywood, maar voor haar rise to fame entertainde ze gamers in video’s voor G4. Gouden tijden waren het! Althans dat vermoed ik want in deze video kan ik er weinig van zien. Olivia zit zichtbaar al na te denken aan een carrièreswitch in deze Twisted Metal-video van de E3 2010. De gamers zijn bezig met een wedstrijd en worden ondertussen geïnterviewd door haar, terwijl boothbabes ze taart voeren en ze slabbetjes dragen. Het is allemaal te kut voor woorden en gelukkig neemt de industrie zichzelf tegenwoordig ietsiepietsie serieuzer. Als ik game kan ik mezelf gewoon taart voeren hoor!


  

I Just Wanna Play Video Games

Er zijn kutte rockbands te vinden op iedere hoek van de straat, maar zelden hebben ze het gore lef om een muziekvideo te maken. De band Black Out gaat ervoor een maakte een nummer over videogames en waarom ze het liefst de hele dag videogames willen spelen. Tot dusver klinkt het goed toch? Kijk nu maar de video waarin ze zo vals zingen als een kraai met keelpijn.


   

Sonic-fan Sammy kan er niet meer tegen!

Sammy is een grote Sonic-fan. Neen… hij is de GROOTSTE Sonic-fan! Tijdens zijn vlogserie over hoe fantastisch de blauwe egel is, raakt hij in discussie met Sonic Adventure-fans wat tot een verhitte discussie leidt. De volgende meltdown is het Sonic-equivalent van Hitler’s Der Untergang's woede-uitbarsting. Hoe durven zij de moderne Sonic beter te vinden dan de originele Sonic en z’n vriendjes? Hopelijk heeft het jochie inmiddels de baard in de keel zodat mensen hem serieus kunnen nemen.


   

Moeder wist jongen z’n World of Warcraft account

World of Warcraft is een verslaving voor sommige mensen en in het geval van deze jongen ging z’n moeder voor de nuclear option om hem te helpen. Hij wiste zijn account dus in zekere zin vermoordde ze hem! De broer van jongen zette een camera klaar in z’n slaapkamer zodat we allemaal weg kunnen cringen bij een van de meest bizarre woede-uitbarstingen ooit. Ik bedoel maar, ben jij ooit zo boos geweest dat je een afstandsbediening in je reet probeerde te drukken? Dan ben je ver heen. Believe me, I know…


   

Sonic cosplayer eet een chile dog

Deze video heeft alle cringe samengepakt tot een minuscuul zwart gat van nog geen 2 minuten lang. Het bevat een Sonic cosplayer in een rolstoel die in character een ranzige chile dog eet. De fotosessie was voor de internetserie There Will Be Brawl, dat volzit met realistische Smash Bros.-personages. Wanneer leren mensen nou eens dat Nintendo-personages realistisch maken instant cringe is? Anyway, wie van jullie kijkt er uit naar de Detective Pikachu-film?

Oké dus gamers zijn niet altijd modelburgers en vloeken en tieren nog weleens over een stukje elektronisch entertainment. Misschien moeten we met z’n allen wat vaker de tv uitzetten en andere dingen in het leven nastreven. Een mooi boek lezen, met vrienden picknicken in het park, huilen om een ontroerend verhaal van de buurvrouw, stilletjes kijken naar een zonsondergang, een straatoptreden van een culturele minderheid bijwonen. Een historische Nederlandse binnenstad bezoeken en bij de lokale brouwerij op het terras spontaan uitbarsten in een chanson van Jacques Brel! Of misschien moet ik gewoon mijn kutbek houden en deze domme Feature eindigen.

Coming soon

De 5 vreselijkste waterlevels ooit

De 5 aller-, ALLER slechtste superheldengames ooit

Turtles

REACTIES (19) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord