Blijft Tom Hollands Spider-Man in het MCU? – Super Power Unlimited 

Blijft Tom Hollands Spider-Man in het MCU? – Super Power Unlimited 2019-03-05T16:32:57
Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek die wekelijks al het geeky nieuws voor je op een rijtje zet. Vandaag lijkt het erop dat Marvel op zoek is naar een openlijk homoseksuele hoofdrolspeler voor The Eternals, gaat er een gerucht de ronde dat Sony een Marvel-universum wil maken met Tom Holland als MCU-Spidey en vertelt Ben Affleck waarom hij The Batman precies verliet.

Terwijl de doorsnee zuiderling (waaronder Wimpie) vandaag weer vrolijk naar de fles grijpt, staat er een gloednieuwe Super Power Unlimited voor je klaar! Vandaag gaan er geruchten de ronde over The Eternals en het Sony Marvel-verse, vertelt Ben Affleck waarom hij besloot om de DCEU-film The Batman te verlaten en lijkt Samuel L. Jackson nog lang niet klaar met Nicky Fury…
     

Gerucht: Sony werkt aan live-action Marvel-universum met Tom Holland als MCU-Spidey

Een Marvel-gerucht wijst op de mogelijkheid dat Tom Holland voorlopig de Spider-Man van het MCU blijft. Discussing Film slingerde het gerucht de wereld in en noemt films als Kraven The Hunter, Silk, Jackpot en Nightwatch en Venom 2 als onderdelen van een eigen Marveluniversum, waar Tom Hollands Spider-Man niet per se onderdeel van uit hoeft te maken.

Allereerst Kraven the Hunter. De film rondom het personage Sergei Kravinoff, een prominente Spider-Man-schurk die de webslinger kosten wat kost te grazen wil nemen om zo de beste jager ter wereld te worden, wordt geschreven door Richard Wenk en Antione Fuqua lijkt in beeld voor de regie. De film zou trouw blijven aan Kraven achtergrondverhaal in de comics en wellicht nog interessanter is dat de verhaallijn Kraven’s Last Hunt een grote inspiratiebron wordt.

Er is echter een klein dingetje wat enkele wenkbrauwen zal doen fronsen: Spider-Man is superbelangrijk in die verhaallijn! Het lijkt dus aannemelijk dat Sony ook met een eigen Spidey op de proppen moet komen voor Kraven the Hunter, helemaal als Tom Holland niet zal verschijnen in Sony’s universum. Volgens Discussing Film is Sony echter nog niet op zoek naar een eigen Peter Parker.

De films Silk, Jackpot en Nightwatch verkeren op dit moment nog in verschillende fasen van productie, maar zijn als zij uitkomen allemaal onderdeel van Sony’s Marvel-universum. De Sinister Six-film, die opgezet zou worden door de Amazing Spider-Man-films, is aan de andere kant nog steeds morsdood en ook een film over Mysterio is niet langer onderdeel van de plannen omdat Jake Gyllenhaal de schurk zal vertolken in Spider-Man: Far From Home.

Ten slotte Venom 2. Ruben Fleischer zou daar niet voor terugkeren omdat hij bezig is met het vervolg op Zombieland. Sony moet dus een nieuwe regisseur zoeken voor de tweede Venom-film en dat is wellicht een kans om de kwaliteit van de Venom-franchise een boost te geven: critici vernietigde Venom, maar aan de bioscoopkassa’s was het feest. De film is wereldwijd goed voor meer dan zeshonderd miljoen dollar.

Als bovenstaande geruchten waar blijken te zijn is Sony met een interessante constructie bezig rondom Spider-Man en zijn schurken. Tegelijkertijd zou het voor Marvel Studios gunstig zijn dat Spidey ook in het MCU te zien blijft, want hij is eigenlijk niet weg te denken uit het rijtje bekende helden op het witte doek. Wordt ongetwijfeld vervolgd dus!


      

Ben Affleck: The Batman-script was de reden om de film te laten varen

Ben Affleck heeft in gesprek met IGN kort uitgelegd waarom hij The Batman nooit gemaakt heeft. De acteur gaf het interview samen met acteurs als Oscar Isaac en Pedro Pascal voor de nieuwe Netflix-film Triple Frontier, maar na het officieel bekendmaken van Afflecks vertrek als Batman kon de belangrijke vraag niet uitblijven: wat was hij precies van plan met The Batman?

Problemen met het script waren dus belangrijke redenen voor Affleck om te vertrekken. In 2016 maakte Warner Bros. bekend dat Affleck de film rondom Bruce Wayne/Batman zou regisseren, schrijven en dat hij uiteraard de hoofdrol zou spelen. Enkele maanden later, tijdens de productie van Justice League bleek dat Affleck de klus niet aankon en in februari 2017 werd bekend dat Matt Reeves het regisseursstokje zou overnemen. De nieuwe Batman-film heeft nog geen officiële releasedatum.
    

Gerucht: Marvel zoekt een openlijk homoseksuele acteur voor hoofdrol The Eternals

Marvel zou op zoek zijn naar een acteur die openlijk homoseksueel is voor de hoofdrol in The Eternals. That Hashtag Show zegt het nieuws van een anonieme bron gehoord te hebben en komt met enkele details over het casting-profiel:

The studio searches for an actor, 30-49, who “physically looks like a superhero” for one of the film’s leads. While the studio is open to actors of all ethnicity, they would prefer the role to go to an openly gay actor.

Uiteraard moet je dit nieuws met de nodige dosis natrium nemen, maar ten tijde van de PR-tour voor Ant-Man and the Wasp zei Kevin Feige wel dat Marvel Studios voor ogen heeft om meer LGBT-rollen in hun films te gaan verwerken. Deze rollen zouden zowel bestaande als nieuwe personages beslaan. Welk personage precies ‘gay and proud’ moet worden in The Eternals, is nog niet bekend.


      

Samuel L. Jackson is nog lang niet klaar met Nick Fury

‘The last time I trusted someone I lost an eye’, zei Nick Fury ooit tegen Steve ‘Cap’ Rogers. Er zijn een hoop geheimen over de voormalig leider van S.H.I.E.L.D die nog beantwoord moeten worden en als het aan Samuel L. Jackson ligt gaan we na Captain Marvel en Spider-Man: Far From Home nog een hoop van Fury zien in het MCU. De acteur sprak in een interview met Cinema Blend over enkele Nick Fury-verhalen die nog wat extra belicht mogen worden:

Naast de eerste ontmoeting met Black Widow liep fury op een bepaald moment in zijn carrière ook Alexander Pierce tegen het lijf. De S.H.I.E.L.D.-verrader vertelde in The Winter Soldier wat verhalen over Fury’s staat van dienst aan Steve Rogers en ook zijn missies met Maria Hill zijn nog weinig aan bod geweest. Er valt dus nog genoeg te verkennen met de spion en dankzij de overtuigende de-aging-technologie van Marvel is er genoeg mogelijk met het personage. Jackson is in ieder geval klaar om Fury ook de komende jaren gedaante te geven, maar eerst mag hij samen met Phil Coulson een avontuur gaan beleven in Captain Marvel, die vanaf woensdag in de bioscoop te zien is.

Dat was hem alweer, de eerste Super Power Unlimited van maart. Volgende week verschijnt de videoversie van Super Power Unlimited waarin Wouter en Dennis weer al het superheldennieuws met je doornemen en kijk ook uit naar de review van Captain Marvel die je deze week ongetwijfeld voorbij ziet komen! Wimpie gaat lekker zijn naar bier meurende kostuum aantrekken voor de vierde carnavalsdag, dus cheers allemaal en tot de volgende Super PU!

Super Power Unlimited 1

Super Power Unlimited 2

Super Power Unlimited 3

Super Power Unlimited 4

Super Power Unlimited 5

Super Power Unlimited 6

Super Power Unlimited 7

Super Power Unlimited 8

Super Power Unlimited 9

Super Power Unlimited 10

Super Power Unlimited 11

Super Power Unlimited 12

Super Power Unlimited 13

Super Power Unlimited 14

Super Power Unlimited 15

Super Power Unlimited 16

Super Power Unlimited 17

Super Power Unlimited 18

Super Power Unlimited 19

Super Power Unlimited 20

Super Power Unlimited 21

Super Power Unlimited 22

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord