Black Panther 2, Star-Lord in Thor 3 en komt er een Constantine 2?– Super Power Unlimited 

Black Panther 2, Star-Lord in Thor 3 en komt er een Constantine 2?– Super Power Unlimited 2020-11-16T17:07:11
De winter nadert en de MCU-droogte houdt aan, maar de plannen voor nieuwe superheldencontent worden er niet minder op! Wat dacht je van een Darkwing Duck-reboot en een vervolg op de Constantine-film uit 2005? Daarnaast heeft Wouter ook nog een lekkere dosis drama en een (ernstig) verlate in memoriam aan Chadwick Boseman voor je in deze Superrrrrrr PU!

Darkwing Duck reboot

Misschien weet je het niet want je bent te jong of geeft te weinig shits, maar Darkwing Duck was echt een dikke 90’s cartoon en een heerlijke parodie op Batman. Misschien weet je het niet want je hebt geen Disney Plus of je geeft te weinig ruks, maar de Ducktales reboot is een heerlijke cartoonserie waarin Darkwing opnieuw geïntroduceerd is. En dat kan wel eens betekenen dat Darkwing Duck ook een reboot krijgt!

Aangezien Ducktales dus superleuk is en producers Seth Rogen en Evan Goldberg (The Boys en Sausage Party) al aan boord zijn voor de Darkwing Duck reboot, is het een goed idee dit project nauw in de gaten te houden. Mogelijk zal Chris Diamantopoulos (van Silicon Valley-faam en de huidige stem van Mickey Mouse) de rol van Darkwing/Drake Mallard op zich nemen omdat hij dat ook deed in Ducktales, en speelt Stephanie Beatriz, bekend als de uiterst coole Rosa Diaz in Brooklyn Nine-Nine, zijn dochter Gosalyn. Ik ben hyped hiervoor!

Check hieronder alvast een fanmade intro om in de juiste sferen te geraken:

   

David Fincher vind Joker niet okay

David Fincher, film- en seriemaker met een niet geringe status, vindt de film Joker (2019) ‘verraad van de geesteszieken’. Want, zo beweert de regisseur van Se7en, Zodiac en The Social Network, ‘niemand was ooit op het idee gekomen om Rupert Pupkin en Travis Bickle samen te voegen in een verraad aan de geesteszieken als The Dark Knight niet zo’n succes was geweest.’

Pupkin en Bickle zijn twee personages gespeeld door Robert DeNiro uit respectievelijk The King of Comedy (1983) en Taxi Driver (1976). Allebei gozers die flink in de war zijn, dus geen gekke vergelijking. Maar wat Fincher z’n probleem precies is met de uitbeelding van mentale aandoeningen in Joker, dat kan je misschien uitpluizen als je ff voor het volledige interview betaalt.

Volgens Fincher was Joker zo’n succes omdat Warner Bros. het een flink budget had gegeven en DeNiro gekoppeld is aan het project, maar dat het nooit gemaakt had kunnen worden 1999. Dit is vervolgens een bruggetje voor hem om te praten over zijn geniale flick Fight Club, die ook behoorlijk controversieel was in datzelfde jaar.

    

Chadwick Boseman wordt niet gedigitaliseerd voor Black Panther 2

Disney heeft wel eens overleden mensen in digitale vorm op het grote scherm getoverd, kijk maar naar Peter Cushing in Rogue One. Dus misschien was het niet heel gek om te denken dat ze zoiets met Chadwick Boseman zouden doen voor Black Panther 2. Maar gelukkig hebben Marvel en de Mouse House wel meer fatsoen dan dat te overwegen. Marvel Studios Executive Vice-President Victoria Alonso zegt hierover:

There’s only one Chadwick and he’s not with usOur king, unfortunately, has died in real life, not just in fiction, and we are taking a little time to see how we return to history and what we do to honor this chapter of what has happened to us that was so unexpected, so painful, so terrible, really.

Hoe ze dit ook gaan doen, een CGI-versie is geen optie.

Overigens heb ik niet stilgestaan bij het overlijden van Chadwick Boseman in de Super PU, deels omdat dit nieuws tussen twee edities inviel en ook omdat ik mijn verdriet hierover voornamelijk verwerkt heb op Instagram. Want het deed me echt wat. Hoe dan ook, allemaal excuusjes, want het had zéker in deze rubriek moeten staan en eigenlijk had ik zelfs een hele Super PU aan hem moeten wijden, dat was niet misplaatst geweest.

Bij dezen wil ik alsnog even mijn respect betuigen voor de op 43 jarige leeftijd overleden Chadwick Boseman, een prachtige man, een geweldige acteur en een voorbeeld voor velen. Zijn overlijden is niet alleen een enorm verlies voor het MCU, zijn miljoenen fans en natuurlijk zijn nabestaanden, maar ook voor de zwarte gemeenschap. Hij was een rolmodel voor vele donkere mensen als T’Challa, de koninklijke Black Panther, maar ook in films zoals Get on Up en 42. Het was duidelijk dat hij zijn carrière in dienst wilde stellen van zijn zwarte medemens, dat hij een duidelijk doel voor ogen had en dat maakt hem meer dan alleen een acteur, maar een Held. Rust zacht, Chadwick.

     

Constantine 2?

Er komt misschien een vervolg op de Constantine-film uit 2005 met Keanu Reeves in de hoofdrol als de titulaire John Constantine, een magiër uit het DC-universum. Dit komt van een Instagram-post van Peter Stormare, de acteur die Lucifer Morningstar speelde in de film.

Ik vond Constantine een vette film met sterke ideeën, waaronder het casten van Tilda Swinton als de aartsengel Gabriel, dus ben zeker aan voor een sequel. Maar zolang Warner Bros. nog niets bevestigd heeft, staat dit nog stevig onder de kolom ‘gerucht’.
    

Star-Lord heeft een rol in Thor: Love and Thunder

Chris Pratt, oftewel Star-Lord/Peter Quill, zal een rol hebben in Thor: Love and Thunder, naast Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Natalie Portman en Christian Bale. Niet een enorme verrassing, want het laatste wat we zagen van Thor was (SPOILERS) een scène in het ruimteschip Milano met de Guardians, waaruit duidelijk bleek dat hij op ruimteavontuur ging met deze groep gekken. Toch, een bevestiging is fijn, niet waar?

In maart bevestigde Vin Diesel, de stem van Groot, ook al dat de Guardians een rol gaan hebben in de derde vierde Thor-film. Dus we zijn nu wel dubbelzeker en ik kan niet wachten om te zien wat regisseur Taika Waititi gaat doen met deze ontzettend toffe groep personages en megagetalenteerde acteurs. Maar het duurt nog ff, want Love and Thunder staat gepland voor 22 februari, 2022.

     

Amber Heard toch lekker in Aquaman 2

Fanboys zijn het inmiddels gewend om hun zin te krijgen (denk aan Mass Effect of Star Wars), wat ervoor zorgt dat de petities om filmmakers hun oren vliegen. Zo was er een in het leven geroepen om Amber Heard te ontslaan van Aquaman 2 vanwege haar scheiding met Johnny Depp. Dat is me namelijk toch een shitstorm! Zowel Depp als Heard beschuldigen elkaar van huiselijk geweld, wat er toe geleid heeft dat Johnny moest stoppen met zijn werk op de Fantastic Beasts 3-set. Niet allemaal meteen medelijden krijgen, want aangezien de Deppster al een scène had opgenomen, moet hij alsnog zijn 10 miljoen loon krijgen.

Het is een lekker potje moddergooien, want Depp zegt dat Amber Heard zijn vinger heeft verbrijzeld met een wodkafles (classy), terwijl Heard op haar beurt beweert dat hij zijn eigen vinger heeft afgesneden, het in verf doopte om er vervolgens allemaal obsceniteiten mee op de muur te schilderen. Mijn take? Ze zijn allebei een beetje gekkies.

Hoe dan ook, de petitie om Amber Heard te ontslaan van Aquaman 2 heeft een miljoen handtekeningen opgeleverd, maar de actrice heeft schijt.

Paid rumors and paid campaigns on social media don't dictate [casting decisions] because they have no basis in reality. Only the fans actually made Aquaman and Aquaman 2 happen. I'm excited to get started next year.

Ik ben blij, niet alleen omdat ik Heard het prima vond doen als Mera, maar ho-ly shit wat ziet ze er goed uit in dat groene outfit!

Amber Heard als Mera

REACTIES (39) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord