Batfleck over zijn vertrek, Captain Marvel, Loki en Black Widow - Super Power Unlimited 

Batfleck over zijn vertrek, Captain Marvel, Loki en Black Widow - Super Power Unlimited 2019-02-18T16:50:36
Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek die wekelijks al het geeky nieuws voor je op een rijtje zet. Vandaag vertelt Ben Affleck over zijn afscheid als Batman, lijkt het verhaal van de Loki-serie bekend en wordt de Black Widow-film in Engeland opgenomen.

Je bent waarschijnlijk alweer lekker onderweg op deze maandag, dus is het weer tijd voor Super Power Unlimited. Vandaag check je een interview met Ben Affleck waarin hij uitlegt waarom hij de mantel van Batman neerlegt, krijg je nieuwe informatie over de Disney+ serie over Loki en heeft het zesde seizoen van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D een startdatum.
     

Ben Affleck: 'Iemand anders mag aan de slag met Batman'

Het gonsde de afgelopen maanden al door de wandelgangen in en buiten Hollywoord: Ben Affleck zou na Batman v Superman: Dawn of Justice en Justice League helemaal klaar zijn als Bruce Wayne en zijn alter ego Batman. Lang bleef Batfleck zelf stil over de kwestie, mede doordat hij zelf nog bezig was met het schrijven en mogelijk regisseren van The Batman. Maar het hoge woord kwam er bij Jimmy Kimmel dan toch uit:

Op komische wijze liet Kimmel zijn sidekick Guillermo Rodriguez, die in een lekker strak Robin-kostuum werd gehesen, de mantel en het masker van Afflecks Batman officieel aan de wilgen hangen. In ruil daarvoor moest Affleck wel een andere Hollywood-relikwie terugbrengen naar de rechtmatige eigenaar: Matt Damons slipje dat hij droeg in Behind The Candelabra. Wie Batman nu in godsnaam moet gaan opvolgen in het DC Universe is het volgende vraagstuk waar de knappe DC-koppen hun brein over mogen gaan breken.
     

Skrulls staan centraal in nieuwe TV-spot Captain Marvel

Met nog tweeënhalve week te gaan voordat Captain Marvel in de bioscoop draait krijg je stukje bij beetje meer te zien van de eerstvolgende Marvel-blockbuster en afgelopen weekend verscheen een kort TV-spotje waarin de schurken van Captain Marvel, de Skrulls, uitgelicht worden.

Het kwaadaardig buitenaardse ras kan van gedaante verwisselen en bevindt zich dus onder de mensen. Wat precies hun doel is op aarde blijft uiteraard nog geheim tot 6 maart, maar dat Skrull-leider Thalos (Ben Mendolsohn) niets gezelligs van plan staat in ieder geval vast. Gespeculeerd wordt dat Marvel Studios een bekende verhaallijn uit de comics wil opzetten in het MCU: de Secret Invasion. In deze achtdelige verhaallijn infiltreren de Skrulls onze planeet en worden personages als Hank Pym, Elektra en Captain Marvel vervangen door een Skrull-dubbelganger.
     

Nieuwe Black Panther-video vertelt alles over de soundtrack

Ben je een liefhebber van Marvel-soundtracks? Dan is onderstaande video wellicht het checken waard. De Black Panther-score werd vorig jaar gecomponeerd door Ludwig Göransson en hij vertelt samen met regisseur Ryan Coogler hoe de met Afrikaanse cultuur overladen soundtrack van Black Panther tot stand kwam.


Heeft de Loki-serie eindelijk een verhaal?

Afgelopen weekend bracht The Hollywood Reporter het nieuws dat Michael Waldron de showrunner is voor Loki, de eerste Marvel-serie op Disney+. Waldron is bekend van zijn schrijverswerk aan Rick and Morty en zal de pilot van Loki gaan schrijven en optreden als uitvoerend producent.

Wellicht het meest interessante dat THR te melden heeft is een mogelijk verhaal voor de Loki-serie:

Sources say the show will follow Loki as the trickster and shape-shifter pops up throughout human history as an unlikely influencer on historical events. Marvel had no comment.

Als je Avengers Infinity War gezien hebt weet je eigenlijk al dat de Loki-serie waarschijnlijk een prequel-verhaal gaat vertellen, maar bovenstaande verhaalbeschrijving zou zomaar eens kunnen gaan werken als verhaal over de god van het onheil. Marvel Studios werkt overigens aan een hoop content voor Disney+, zo komen er series over The Vision en Scarlett Witch en over Falcon en Winter Soldier.
    

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D keert terug in mei

Het was vorige week Valentijnsdag. Mega schattig en inderdaad vet oud nieuws, maar er werd op de dag van de liefde ook een aankondiging gedaan voor het zesde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. Het lijkt erop dat je na het check van Avengers: Endgame vrij snel weer in de startblokken kan gaan staan voor de S.H.I.E.L.D.-agenten, want volgens onderstaande video dropt het zesde seizoen in mei.

Agents of S.H.I.E.L.D. neemt zo nu en dan wat inspiratie uit het MCU, zo werd in het verleden een crossover-event uitgezonden met Captain America: The Winter Soldier en waren de gebeurtenissen in Avengers: Age of Ultron ook merkbaar in de serie.
     

Black Widow-opnames vinden plaats in Engeland

De aankomende film over Black Widow wordt waarschijnlijks deels in Engeland opgenomen. HN Entertainment meldde afgelopen week dat er pre-productiewerk plaatsvindt in Pinewood Studios in Buckinghamshire, Engeland. Pinewood is een beroemde studio waar verschillende James Bond-films zijn opgenomen. Ook Kick Ass filmde enkele scenes in de Britse studio:

Marvel Studios nam eerder scenes op in Pinewood voor verschillende grote producties. Enkele titels zijn Doctor Strange, Guardians of the Galaxy en Avengers: Age of Ultron. Pinewood Studios zou tevens een mooie uitvalsbasis kunnen zijn voor de Black Widow-productie, want de kans is groot dat opnames in andere Europese landen worden gemaakt.

Dat was hem weer, de Super Power Unlimited van deze week. Zoals je vorige week wellicht gemerkt hebt was er geen videoversie van Super Power Unlimited en dat heeft uiteraard een reden. Voortaan verschijnt de video om de twee weken en dat betekent dat je deze week wel gewoon een Super PU-video met Wouter en Dennis kan verwachten. Zoals je gewend bent behandelen zij het nieuws dat je vandaag gelezen hebt en nog veel meer!

Super Power Unlimited 1

Super Power Unlimited 2

Super Power Unlimited 3

Super Power Unlimited 4

Super Power Unlimited 5

Super Power Unlimited 6

Super Power Unlimited 7

Super Power Unlimited 8

Super Power Unlimited 9

Super Power Unlimited 10

Super Power Unlimited 11

Super Power Unlimited 12

Super Power Unlimited 13

Super Power Unlimited 14

Super Power Unlimited 15

Super Power Unlimited 16

Super Power Unlimited 17

Super Power Unlimited 18

Super Power Unlimited 19

Super Power Unlimited 20

REACTIES (11) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord