Avengers: Endgame, Shazam, Glass en The Punisher - Super Power Unlimited 

Avengers: Endgame, Shazam, Glass en The Punisher - Super Power Unlimited 2019-01-28T16:21:22
Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek die wekelijks al het geeky nieuws voor je op een rijtje zet. Vandaag geven een aantal Avengers figurines personages prijs die in Avengers: Endgame zullen verschijnen, zie je een nieuwe Shazam! teaser en is er nieuws over de Marvel-series op Netflix.

Hij zat al kort in de eerste trailer van Avengers: Endgame, maar veel meer heb je nog niet van Clint Barton z'n nieuwe alterego gezien. Tot vandaag, want een nieuwe lijn Avengers-poppen zien we het Ronin-kostuum van de voormalige Hawkeye in volle glorie! Verder zijn er nog veel meer Avengers te zien als figurine, dus reserveer je cash maar alvast. Dat en nog veel meer geeky nieuws lees je vandaag in Super Power Unlimited!
    

Avengers: Endgame-speelgoed laat Ronin en meer personages zien!

Een gloednieuwe speelgoedlijn van Avengers: Endgame geeft een blik op veel personages die in de vierde superhelden team-up te zien zijn, waaronder Ronin. In de trailer die begin december dropte zag je al een shot van Clint Barton (Jeremy Renner) zonder de ninja-kap op, maar nu zie je hem volledig in kostuum.

Een ander personage dat je niet in Infinity War zag, maar wel in Thor: Ragnarok, heeft ook een eigen figurine: Valkyrie (Tessa Thompson). Andere personages die een mooi, nieuw poppetje hebben gekregen zijn Star-Lord, Black Panther, Spider-Man, Thor, Rocket, Black Widow, Thanos en Hulk.

Een groot deel van de helden draagt een Quantum Realm-kostuum en Thanos heeft zijn bekende harnas aan, compleet met een lomp zwaard. Hij lijkt in Endgame dus ook een ander wapen te hebben naast de infinity stones.

Avengers: Endgame draait vanaf 24 april in de Nederlandse bioscopen, maar eerst is het nog de beurt aan Captain Marvel, die vanaf 9 maart in de bioscoop te zien is.

       
Shazam! heeft een korte teaser en die is hilarisch!

Shazam! draait vanaf 4 april in de bioscoop, dus krijg je langzamerhand steeds meer nieuwtjes en trailers van de in potentie hilarische superheldenfilm te zien. Zo ook onderstaande teaser:

In Shazam! krijgt het jongetje Billy Batson van een oude tovenaar de kracht om in een volwassen superheld te transformeren. Het enige dat hij hoeft te doen om te veranderen is het woord ‘Shazam!’ roepen. De held zal het in de film op gaan nemen tegen Doctor Sivana (Mark Strong).
     

M. Night Shyamalan financierde een deel van Glass zelf

Glass is zijn openingsweekend net voorbij en kan niet rekenen op een warme ontvangst door critici; op dit moment staat heeft de film van M. Night Shyamalan een 42 op Metacritic, scoort 36% op RottenTomatoes en ook Wimpie, die Glass afgelopen weekend al heeft gezien, was niet enthousiast over het slotstuk van de Eastrail 177 Trilogy. Regisseur M. Night Shyamalan staat bekend om het feit dat hij vaak zijn eigen films financiert en ook superheldenfilm Glass lijkt voor een deel betaald te zijn door de regisseur zelf. Tenminste, als je Forbes moet geloven.

Volgens het zakentijdschrift heeft Shyamalan 20 miljoen dollar aan eigen geld in de film zitten, dat hij met zijn vorige twee films Split en The Visit heeft verdiend. Zijn villa in Pennsylvania speelt ook een rol in de financiering. Toen de filmmaker in 2014 The Visit wilde gaan maken, nam hij een extra hypotheek op zijn villa om de productie te kunnen veroorloven.

The Visit verdiende de productiekosten ruimschoots terug met een wereldwijde opbrengst van 98 miljoen dollar. Split kostte Shyamalan 9 miljoen dollar, maar bracht wel even 278 miljoen dollar op. Omdat hij zijn projecten voor een groot deel zelf financiert harkt hij ook de opbrengsten grotendeels binnen. Dat stelde hem ook in staat om maar liefst 20 miljoen dollar in Glass te steken. Forbes zegt dat het redelijk normaal is voor beginnende regisseurs om hun producties zelf te financieren, maar Shyamalan is inmiddels al een gevestigde naam in filmland. Alhoewel hij deze naam ook wel een aantal keer zelf flink besmeurd heeft met poep zoals The Last Airbender en The Happening. 

Een reden voor de regisseur om zelf geld in een productie te stoppen is omdat het aan boord brengen van een grote studio vaak gepaard gaat met inperkingen van de artistieke vrijheid. Zelf een project van geld voorzien levert je doorgaans dus meer vrijheid op, aldus Shyamalan. Je oordeel over Glass kan je nu zelf vellen, want de film draait sinds vorige week in de Nederlandse bioscopen.
    

Deborah Ann Woll: 'Blij dat Daredevil niet gecanceld werd omdat het kut was.'

Het is altijd vervelend als een project waar jij je bijdrage aan levert wordt stopgezet. Hoe je daar vervolgens mee omgaat is uiteraard voor iedereen anders. Neem Daredevil, de Marvel-serie op Netflix die net als zijn collega’s Luke Cage en Iron Fist werd afgekapt.

Hoofdrolspeler Charlie Cox is bijvoorbeeld erg verdrietig en bitter over het cancelen en de grote schurk Vincent D’Onofrio steunde openlijk de fan-petitie om Daredevil weer terug te brengen. Deborah Ann Woll, die in meerdere Marvel-Netflix-series het personage Karen Page speelde en die rol voor het laatst in het tweede seizoen van The Punisher vertolkt, ziet het glas echter halfvol:

So if they were cutting that loose, then it really signaled to me that they were looking to make a change. I honestly don't have hard feelings — these are business decisions, and in a way I'm glad to know we didn't get canceled because we suck! Instead, my thought is, "OK, so we're moving on." Everyone has decided that it's time to work on other things, and put our focus and our energy on something else, and I'm sad, but I honestly don't have hard feelings about it.

Ann Woll deed de uitspraken tegenover The Hollywood Reporter, met wie ze een interview had over de Marvel-series en haar laatste optreden als Karen in het tweede seizoen van The Punisher. Daarin heeft ze een kleine rol, maar ein Daredevil was Woll een vast gezicht in de cast. Vorige week liet de actrice op Instagram al weten dat Karen voor de laatste keer naast Jon Bernthal te zien is in The Punisher seizoen 2, die sinds vrijdag op Netflix staat.
     

Marvel TV-baas over mogelijke canceling van The Punisher: 'Netflix heeft de vinger op de trekker'

De baas van Marvel TV, Jeph Loeb, heeft in een interview met Entertainment Weekly kort gereageerd op een mogelijke canceling van The Punisher. Net als de andere helden, behalve vooralsnog Jessica Jones, lijkt Frank Castle zijn laatste kogels op Netflix te hebben afgevuurd. Loeb is hartstikke teleurgesteld dat zijn series op Netlifx gestopt zijn, maar hij zegt nog een heel klein beetje hoop te hebben in de vorm van een derde seizoen van The Punisher:

We have a whole story in mind that would be awesome, but again, the guns are locked and loaded, but Netflix has the finger on the trigger.

Niet alleen Netflix heeft zijn vinger op de trekker van een geladen pistool staan, ook Frank Castle zelf raast sinds vrijdag weer als een olifant door de porseleinkast in The Punisher seizoen 2 op Netflix. Dat dit de laatste is, lijkt ons echter heeeeeel waarschijnlijk.

Zo, de Super Power Unlimited van deze week zit er weer op! Hieronder verschijnt binnenkort ook de videoversie van Super Power Unlimited met al het nieuws dat in deze feature behandeld is en nog veel meer!

Super Power Unlimited 1

Super Power Unlimited 2

Super Power Unlimited 3

Super Power Unlimited 4

Super Power Unlimited 5

Super Power Unlimited 6

Super Power Unlimited 7

Super Power Unlimited 8

Super Power Unlimited 9

Super Power Unlimited 10

Super Power Unlimited 11

Super Power Unlimited 12

Super Power Unlimited 13

Super Power Unlimited 14

Super Power Unlimited 15

Super Power Unlimited 16

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord