Avengers 4-overload, MCU-planning in 2020 en Boba Fett-film is dood - Super Power Unlimited 

Avengers 4-overload, MCU-planning in 2020 en Boba Fett-film is dood - Super Power Unlimited 2018-10-31T15:14:08
Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek die wekelijks het superheldennieuws voor je op een rijtje zet. Op deze maandag vóór Halloween gaat het bijna alleen maar over Avengers 4, maar gelukkig brengt Boba Fett wat Star Wars-nieuws tussen al dat geweld rondom de machtigste helden op aarde.

Super Power Unlimited nummertje zeven is hier met de terugkeer van Crossbones naar het Marvel Cinematic Universe, de mogelijke MCU-introductie van de man waarop DC Comics zijn Aquaman baseerde en de plannen van Marvel voor het jaar 2020!
    

Frank Grillo: flashback met Crossbones in Avengers 4

Frank Grillo, die Crossbones speelde in Captain America: The Winter Soldier en Civil War, heeft tijdens een UFC-podcast bekendgemaakt dat zijn personage in Avengers 4 te zien is. Brock 'Crossbones' Rumlow werd tijdens het grote openingsgevecht van Civil War opgeblazen, maar zal middels een flashback opnieuw te zien zijn als de Avengers volgend jaar terugkeren om de 'snap' van Thanos ongedaan te maken.

Grillo benadrukte dat hij min of meer schijt kon hebben met zijn uitspraak, want 'hij verschijnt toch niet meer in toekomstige Marvel-films.' Verder zegt Grillo geen super fan te zijn van de Marvel-films, hij kan alleen genieten van The Winter Soldier, de film waarin zijn personage geïntroduceerd wordt. Daar kunnen we eigenlijk alleen maar 'BOE!!!' van roepen, Frank!
        

Avengers 4-trailer komt voor het einde van het jaar

Tijdens een screening van Black Panther voor Oscar-stemmers heeft Kevin Feige laten weten dat de trailer van Avengers 4 vóór het einde van dit jaar zal verschijnen. Infinity War kreeg vorig jaar op 4 november ook een trailer, dus zal Marvel dezelfde datum aanhouden voor het vrijgeven van het eerste voorproefje op Avengers 4?

Het Marvel-meesterbrein vertelde verder dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 nog steeds de status 'on hold' heeft en deed ook uitspraken over het personage Namor the Sub-Mariner. Het nieuwtje hieronder gaat verder in op dat personage.
         

Kevin Feige: 'Namor kan verschijnen in MCU, de vraag is of en wanneer'

Feige heeft naast de Avengers 4-trailer ook nog nieuws over een Marvel-personage die nou niet bepaald A-klasse is qua bekendheid: Namor the Sub-Mariner. Dit personage vormt de basis voor DC’s Aquaman en is de heerser van Atlantis. Volgens Feige is het mogelijk dat de koning van de zeeën zijn opwachting maakt in het MCU, maar is dit nog niet zeker. Logischerwijs is de manier waarop hij eventueel geïntroduceerd kan worden ook nog niet bekend.

Het inpassen van Namor kan nog een opgave worden voor Marvel, want om de heerser van Atlantis een solofilm te geven heeft zijn wel rechten van Universal nodig, de studio waar de filmrechten nog liggen. Namor zou bijvoorbeeld wel kunnen verschijnen in een bijrol in Black Panther 2, want in de comic 'Avengers vs. X-Men' liet Namor Wakanda overstromen, omdat de Avengers zich daar schuilhielden. De aanval betekende tevens het begin van een oorlog tussen het land van Black Panther en Atlantis.
      

Boba Fett-film officieel gecanceld, focus ligt op de Mandalorian

De Boba Fett-film is 100% dood.  Dat bevestigde Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy aan journalist Erick Weber, die het vervolgens weer via een tweet bekendmaakte. Misschien wel het meest geliefde personage in het Star Wars-universum was heel dichtbij een film die compleet om hem zou draaien. James Mangold (Logan) zou de spin-off gaan regisseren, maar helaas ziet Lucasfilm slechts ruimte voor één Mandalorian-verhaal:

De focus ligt nu dus volledig op de serie The Mandalorian van Jon Favreau, die draait om een personage dat van dezelfde planeet komt als Boba en zijn vader Jango. Vermoedelijk zijn de tegenvallende resultaten van Solo: A Star Wars Story een reden om te cancellen, hoewel deze film nauwelijk marketing heeft gekregen, dus eh ja... die tegenvallende box office is misschien niet heel erg verrassend, Disney?
    

Gerucht: de plannen voor Marvel-films in 2020

Marvel zal zijn definitieve planning voor de films in Phase 4 waarschijnlijk pas tijdens de San Diego Comic Con in juli komend jaar bekendmaken (of tijdens een geheel eigen event, of tijdens de D23 in augustus), maar MCU Cosmic zegt de films die in 2020 uitkomen al in het vizier te hebben. Black Widow verschijnt op 1 mei 2020 en The Eternals zouden op 6 november 2020 hun opwachting maken in Marvels filmuniversum, aldus de nieuwssite.

In de comics hebben The Eternals hun krachten gekregen van een groep ruimtegoden genaamd The Celestials. Deze goden hebben een connectie met Galactus, naar verluidt het meest krachtige wezen in het universum. De komst van de Eternals zou dus wel eens de introductie van Galactus in het MCU kunnen inluiden. De Disney-Fox-deal is in 2020 waarschijnlijk al lang en breed afgerond, dus dan kan Galactus gewoon weer gebruikt worden door Disney!

Zo, dat was alweer de zevende Super Power Unlimited. Hieronder nog een klein toetje: de supergelikte Avengers-cover van Empire Magazine. Check die gauntlet!

Super Power Unlimited Week 1

Super Power Unlimited Week 2

Super Power Unlimited Week 3

Super Power Unlimited Week 4

Super Power Unlimited Week 5

Super Power Unlimited Week 6

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord