Avengers 4-comic en Oscar Isaac haat X-Men: Apocalypse - Super Power Unlimited 

Avengers 4-comic en Oscar Isaac haat X-Men: Apocalypse - Super Power Unlimited 2018-11-19T16:43:59
Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek die wekelijks het superheldenfilm- en serie-nieuws voor je op een rijtje zet. In deze tiende editie staan de Avengers, de Eternals, Agents of S.H.I.E.L.D. en Oscar Isaac centraal. Een lekkere Marvel-editie dus!

Deze week in Super Power Unlimited geeft een aangekondigde Avengers 4-comic een nóg betere blik op de releasedatum voor de Avengers 4-trailer, doet Oscar Isaac een boekje open over zijn verschrikkelijke ervaring met het spelen van Apocalypse in de gelijknamige X-Men-film, gaat Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. sowieso een zevende seizoen krijgen en krijg je een eerste blik op de personages in The Eternals!
       

Agents of S.H.I.E.L.D. keert terug met seizoen 7

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D krijgt een zevende seizoen. Dat maakte de baas van ABC Entertainment, Channing Dungey, afgelopen weekend bekend. Het zesde seizoen moet nog beginnen in juli 2019, maar de plannen voor een zevende serie afleveringen van de eerste Marvel-serie is dus al bevestigd.

Agents of S.H.I.E.L.D. bracht in 2013 het personage Phil Coulson terug in het MCU, nadat hij werd vermoord door Loki in The Avengers. Het tweede seizoen vormde de basis voor een verhaal over The Inhumans, die vorig jaar een eigen serie kregen. Joss Whedon, de regisseur van de eerste twee Avengers-films, hielp mee met het opzetten van de serie, maar liet het daarna voornamelijk over aan z'n broer Jed Whedon en diens vrouw Maurissa Tancharoen.

Oscar Isaac vond het vet kut om Apocalypse te spelen

Acteur Oscar Isaac (Star Wars Episodes VII en VIII, Ex Machina) heeft in een video op het YouTube-kanaal van GQ Magazine een boekje opengedaan over zijn ervaringen met het spelen van Apocalypse in de gelijknamige X-Men-film. Isaac werd voor de rol van En Sabah-Nur in een geavanceerd pak gehesen dat hem min of meer blind maakte, waardoor hij zijn tegenspelers dus nauwelijks kon zien.

Daarnaast moest hij zijn tijd tussen de opnames door spenderen in een speciale koele ruimte, want het Apocalypse-pak sloopte hem. Al met al vond Oscar zijn acteerervaring, waar hij zich aanvankelijk zo op verheugde, vet kut! Dit schemerde uiteraard door in zijn acteerprestatie, die niet al te overtuigend was... De hele film had daar overigens last van...
            

Casting profielen onthullen personages The Eternals

De casting profielen van Marvel die ervoor moeten zorgen dat de perfecte acteurs en actrices gecast worden voor The Eternals, zijn bij Thathashtagshow terechtgekomen. De profielen geven een blik op de goden die zullen verschijnen in The Eternals en we hebben alle personages even op een rijtje gezet.

Karen

Marvel zoekt voor dit personage een actrice van begin 30 jaar die van elke afkomst mag zijn. Ze moet aars kunnen schoppen maar ook een hele warme kant hebben. We hopen op iemand even legendarisch als Nintendo Switch Karen.

Naamloze mannelijke hoofdrol

Er wordt een mannelijke hoofdrol beschreven als een Griekse God. Er wordt gespeculeerd over Hercules, hoewel die natuurlijk maar half-goddelijk is. 

Druig

Druig lijkt de superschurk van The Eternals te worden. Het personage werd berdacht en gemaakt door Jack Kirby in 1977 als lid van de vierde generatie Eternals. Hij kan net als elk teamlid alle vormen van materie en energie manipuleren, waaronder de atomen in zijn lichaam.

Druig is een echte teringleier, want hij heeft een tijdje voor de KGB gewerkt, waar hij het nogal leuk vond om mensen te martelen. Hij is de neef van Ikaris, een andere Eternal.

Piper

De studio zoekt een jonge actrice in de leeftijd van 10-16 jaar oud voor de rol van Piper, een sterke, charismatische verschijning met een opvallende persoonlijkheid. Een natuurlijke vorm van acteren en een atletische achtergrond zijn een pré. Het lijkt erop dat Marvel met deze rol een nieuwe variant op de Eternal Sprite wil creëren, hieronder zie je dat personage.

Elysisus

Marvel is voor deze rol op zoek naar een actrice in de leeftijd van 20-40. Het personage is in de comics een kunstmatig gemaakt schepsel dat de eigenschappen van een Eternal heeft. Ze had een relatie met Mar-Vell, het personage dat in Captain Marvel gespeeld wordt door Jude Law en de mentor is van Carol Danvers.

Forgotten One

Voor deze rol zoekt Marvel een man van 25-45 jaar oud. The Forgotten One nam in de comics vaak de naam aan van verschillende mythische helden en schepsels zoals Hercules en Gilgamesj. Hij heeft ook ooit de naam Hero gedragen, is lid geweest van de Avengers en bezit de sterkste fysieke krachten van alle Eternals. Deze kracht maakt hem een gedegen rivaal voor Thor.

Ikaris

De studio zoekt een mannelijke acteur in de leeftijdscategorie van 20-40 jaar, voor de rol van Ikaris. De levenskracht van deze Eternal , die 20.000 jaar geleden geboren werd, is vermengd met kosmische energie en heeft totale mentale controle over zijn fysieke vorm. Als je al ooit een afbeelding van The Eternals ergens op het internet gezien hebt, dan komt deze kerel je wellicht bekend voor. Op veel afbeeldingen is deze gast met zijn laser-ogen prominent in beeld. Of hij ook echt een hoofdrol krijgt in de film is nog niet bekend.

Makkari

Opnieuw zoekt de studio een mannelijke acteur van 25-45 jaar om de rol van Makkari te spelen. Makkari is een beetje de Flash van de Eternals. Hij kan cyclonen maken door rondjes te rennen en hij kan over water en tegen muren op rennen. Daarnaast bezit hij zoals elke Eternal over bovennatuurlijke kracht en reflexen.

Sersi

Voor Sersi zoekt Marvel een vrouwelijke acteur van 20-40 jaar oud. Sersi wordt beschouwd als een van de jongste Eternals. In de comics kwam ze regelmatig in aanraking met de Avengers en was ze, net als The Forgtotten One, een tijdje lid van de machtigste helden op aarde. Sersi’s krachten zijn mind control, telekinese en telepathie. Ook kan ze teleporteren, maar dat kost haar zoveel energie dat ze na het teleporteren voor korte tijd niets kan doen.

Starfox

De meest opvallende Eternal is Eros of Titan, AKA Starfox, in de comics de broer van Thanos. Ook hiervoor wordt een man van 25-45 jaar gezocht. In de comics clasht Starfox regelmatig met zijn gestoorde broer Thanos. Zijn krachten zorgen ervoor dat hij een stuk minder snel oud wordt en bovenmenselijke kracht bezit. Ook is hij immuun voor veel galactische ziektes.

Ondanks het feit dat Starfox de meest lijpe impacts kan overleven zonder moeite, zoals vallen van hoge hoogtes, klappen vangen van bovennatuurlijk sterke individuen, is hij ver van onsterfelijk. Hij is kwetsbaar tegenover vuurwapens en messen. Ook kan hij wat minder goed damage handelen dan andere Eternals.

Thena

Voor deze rol zoeken ze een actrice van 20-40 jaar oud. Thena is geboren in de stad Olympia in het oude Griekenland. Ze kan kosmische energie manipuleren om haar levenskracht te vergroten en is op die manier min of meer onkwetsbaar en onsterfelijk. Ze heeft ook het vermogen om kosmische energie uit haar ogen of handen te schieten in de vorm van warmte, licht en allerlei andere krachten.

Zuras

Zuras was geboren in Titanos, de eerste stad van the Eternals. Hij is een van de de zoons van de opper-Eternal Kronos en de vader van Thena. Hij is de leider geweest van de groep Eternals die zich op aarde gevestigd hebben en volgens Sprite was hij een van de sterkste Eternals die er was. Was, inderdaad, want Zuras stief toen alle Eternals op aarde zich tegen elkaar keerden. Dit gebeurde na de ontdekking van een afschuwelijk, eeuwenoud geheim…

Dit zijn dus een hoop overpowerede personages en daarom vragen we ons hard af wat het plot van The Eternals zal zijn. De tegenhangers van de Eternals, de Deviants, worden niet genoemd in deze profielen, dus zij zullen óf op een later moment gecast worden, of het verhaal gaat helemaal niet over een strijd tussen de twee sterkste rassen in het Marvel-universum. Mocht je geïnteresseerd zijn in de avonturen van The Eternals en je alvast voor willen bereiden op de film over dit team van supersterke goden? Schrijver Neil Gaiman heeft een aantal Eternals verhalen geschreven. Check hier of een van die verhalen je aanspreekt.
         

Gerucht: vertelt de Avengers 4 prelude comic wanneer de trailer komt?

Afgelopen week bracht Marvel een prelude comic uit van Captain Marvel, waarin te lezen is wat Nicky Fury in godsnaam heeft uitgespookt voordat hij en Agent Hill werden gewist aan het einde van Avengers: Infinity War.

De fysieke versie van die comic bevat een aantal advertenties, waaronder eentje voor een Avengers prelude comic. De slagzin van de comic: 'To find out how Tony Stark disappeared and what’s happening in Wakanda, check out the Avengers prelude comic.' Dit lijkt dus om een Avengers 4 prelude comic te gaan! De advertentie zegt verder dat het eerste deel van de comic te koop is vanaf 5 december, dus de Avengers 4-trailer moet voor begin december uitkomen!

Zo, dat was alweer de tiende Super Power Unlimited. Hieronder verschijnt binnenkort ook de videoversie waarin bovenstaand nieuws en andere onderwerpen worden besproken. Voor nu cheers en tot de volgende Super PU!

REACTIES (7) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord