Alle belangrijke gamereleases van juli op een rij 

Alle belangrijke gamereleases van juli 2019 op een rij 2019-07-05T15:31:06
Beter laat dan nooit zeggen we maar, en de meeste spellen in deze lijst zijn toch nog niet uit. Zelfs in een rustig maandje in de zomer komen er nog een aantal grote titels uit! Welke je ervan gaat spelen? Dat moet je zelf weten, maar Roedie heeft wel een paar suggesties.

5: Final Fantasy 14: Shadowbringers (2 juli)

Na eerder al twee grote uitbreidingen gehad te hebben wordt Final Fantasy 14 met Shadowbringers alleen nog maar... eh, uitgebreider. Voor mensen die bekend zijn met het spel is het allemaal heel simpel: een gloednieuw verhaal van zo’n dertig uur, een paar nieuwe klassen, een raid voor 8 en 24 spelers en negen nieuwe dungeons. Daarnaast komt de nieuwe wereld First uit, met zes grote districten en de centraal gelegen stad Crystarium.


      

4: Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order (19 juli)

Marvel-fans namen eerder dit jaar al zo goed als het internet over door de release van Avengers: Endgame, dus wie kan Team Ninja en Nintendo vertellen dat het een slecht idee is om een Marvel-game uit te brengen? Niemand dus, en dat is waarom je later deze maand Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order kan spelen. Hoewel het spel wel een beetje is geïnspireerd door de films, heeft het een origineel verhaal dat speciaal voor het spel geschreven is. Je stelt een team samen van Marvel-superhelden uit de Avengers, Guardians of the Galaxy, het Spider-Verse, de X-Men en meer, waarna je met ze op pad gaat om lekker te actie-RPGen. Wouter wordt hier heel warm van, jij ook?


     

3: Dragon Quest Builders 2 (12 juli)

Dragon Quest Builders 2 lijkt vooral voort te bouwen op de sterke basis die het eerste deel heeft gelegd. Het eiland is groter, er zijn meer quests en craften is makkelijker gemaakt. Ook zijn er een aantal nieuwe features toegevoegd, zoals vliegen, fast travel en voor veel spelers het belangrijkste: co-op! Ja, in het tweede spel in de serie, dat gebaseerd is op Dragon Quest 2, kan je samen met vrienden bouwen. Wie wil dat nu niet!?

       

2: Fire Emblem: Three Houses (26 juli)

Fire Emblem: Three Houses brengt de strategische en dramatische manier van waarop het verhaal wordt verteld terug naar de franchise. De focus ligt op de personages, zoals het spel dat al sinds het begin van zijn bestaan doet. Fire Emblem: Three Houses speelt zich af op het continent Fódlan, dat verdeeld is in drie rivalende naties: de Adrestian Empire, de Holy Kingdom of Faerghus en de Leicester Alliance. Het spel speelt zich af in twee verschillende tijdperiodes. In de eerste periode studeert je personage aan de Officer’s Academy; de tweede periode speelt zich vijf jaar later af, wanneer het erop lijkt dat het op oorlog uit zal lopen.

     

1: Wofenstein: Youngblood (26 juli)

Wolfenstein 2: The New Colossus was in de ogen van veel gamers een enorm succes. Graddus gaf het spel toen het uitkwam in 2017 zelfs een 92! Een vervolg was dus onvermijdelijk, en op 26 juli gaan we het krijgen. In Wolfenstein: Youngblood kan je weer ouderwets Nazi's afschieten, ditmaal in een door de Nazi's bezette Parijs. Speel als een van de tweelingdochters van William J. Blazkowicz in hun zoektocht naar hun verloren vader.

2 juli
Tour de France 2019 (Xbox One, PS4)
Red Faction: Guerilla Re-Mars-tered (PC, PS4, Switch, Xbox One)

4 juli
Stranger Things 3: The Game (PC, Switch)
What Remains of Edith Finch (Switch)

5 juli
Attack on Titan 2: Final Battle (PC, Switch)
Sea of Solitude (PC, PS4)
They Are Billions (Xbox One)

10 juli
Dr. Mario World (Android, iOS)

11 juli
Eagle Island (PC, Switch)
Sky: Children of Light (iOS)

12 juli
Lethal League Blaze (PS4, Xbox One)
God Eater 3 (Switch)
Street of Rogue (Xbox One)

17 juli
Night Call (PC)

18 juli
Etherborn (PC, PS4)
Warlocks 2: God Slayers (PC)

19 juli
Redeemer: Enhanced Edition (PS4, Switch)
Lost Ember (PC, PS4)

25 juli
Mighty Switch Force! Collection (PS4, Switch)
Raiden V (Switch)
Songbird Symphony (PC, Switch)
Fantasy Strike (PS4, Switch)
Kill la Kill the Game: IF (PS4, PC)
Monster Boy and the Cursed Kingdom (PC)

26 juli
Wolfenstein: Cyberpilot (PS4, PC)
Remothered: Tormented Fathers (Switch)

27 juli
Beyond: Two Souls (PC)

30 juli
Mutant Year Zero: Seed of Evil (PC, PS4)
Forager (Switch, PS4)
The Blackout Club (PS4, PC)

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord