Alle belangrijke gamereleases van januari 2020 op een rij 

Alle belangrijke gamereleases van januari 2020 op een rij 2019-12-30T14:14:12
Het komt zelden voor dat we in januari al met de beste games van het nieuwe jaar aan de slag kunnen, en in 2020 zal dat niet anders zijn. Dat betekent dat je eindelijk eens aan dat backlog kan werken, of je pikt een van de onderstaande games uit om tóch nog iets nieuws te ervaren!

    
4. 
Journey to the Savage Planet (28 januari)

Journey to the Savage Planet van Typhoon Studios lijkt een beetje op een mix tussen No Man’s Sky en The Outer Worlds. In je eentje of met een partner ga je de planeet AR-Y26 verkennen, om erachter te komen of het een geschikte plek is voor de mensheid om te wonen. Onderweg kom je talloze vreemde wezens tegen, prachtige natuurgebieden en als we op de trailer afgaan ook de nodige humor. Typhoon Studios is onlangs overgenomen door Google om Stadia-exclusives te maken, dus het ligt erg voor de hand dat ook deze game naar Stadia komt. Vooralsnog is Journey to the Savage Planet echter alleen nog maar bevestigd voor PS4, Xbox One en PC.

  

3. Monster Hunter World: Iceborne PC (9 januari)

Toen Monster Hunter World: Iceborne in november op consoles verscheen, noemde Wimpie ‘m masochistisch goed. Mocht je niet weten wat dat woord betekent: het beleven van genoegen aan het ondergaan van pijn en vernedering. Net als in de normale game wordt niets je in de schoot geworpen met deze DLC, en komt het dus regelmatig voor dat je effe flink op je gezicht wordt geslagen door die enorme monsters. Het is aan jou om daar net als Wimpie genoegen uit te halen, want dan is Iceborne werkelijk een geweldige Monster Hunter-ervaring.

  

2. Warcraft III: Reforged (28 januari)

Warcraft III: Reforged is een vanaf de grond gemaakte remake van de klassieke RTS-game, inclusief de volledige Reign of Chaos-verhaallijn en The Frozen Throne-uitbreiding. De personages, omgevingen, animaties en visuele effecten zijn dus allemaal opnieuw gedaan, hoewel de originele voice acting wél hetzelfde is gebleven om ‘the authenticity of the Warcraft 3 experience’ te bewaren. Verder komt met deze versie 4K-ondersteuning, een vernieuwde interface en een verbeterde engine. In de vernieuwde world editor kan je je eigen maps creëren.

   

1. Dragon Ball Z: Kakarot (17 januari)

Als kind keek je waarschijnlijk naar Dragon Ball voor de gevechten, maar dat is niet perse wat we in Dragon Ball Z: Kakarot hoeven te verwachten. Het is namelijk een actie-RPG, waardoor je net zo lang bezig bent met het verkennen van de wereld en het vervullen van quests, als het in elkaar trappen van vijanden. Ook leuk, toch?

     

9 januari

Monster Hunter World: Iceborne (PC)

16 januari

The Alliance Alive HD Remastered (PC)
To the Moon (Switch)

17 januari

Dragon Ball Z: Kakarot (PS4, PC)
Tokyo Mirage Sessions #FE Encore (Switch)

21 januari

Moons of Madness (PS4, Xbox One)

23 januari

The Walking Dead: Saints & Sinners (PC)

24januari

Commandos 2 HD Remaster (PC)

28 januari

Warcraft III: Reforged (PC)
Pillars of Eternity II: Deadfire (PS4, Xbox One)
Journey to the Savage Planet (PC, PS4)

30 januari

Arc of Alchemist (PS4, Switch)
Skellboy (PC, Switch)

REACTIES (25) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord