PU's 10 vetste momenten in PlayerUnknown's Battlegrounds 

10 vetste momenten in Steamgame PlayerUnknown's Battlegrounds PUBG PU´s Battlegrounds 2017-08-02T19:50:00
Het is vrij lastig het bestaan van PlayerUnknown's Battlegrounds te negeren. Deze early access Steam game is ingeslagen als een kernexplosie en iedereen en z'n bro speelt het. Tingle heeft onderzocht waarom het zo vet is en kwam met deze tien momenten op de proppen.

Daar zit je dan, te wachten tot je maat je op de been helpt. Dan blijkt toch dat zwaartekracht andere plannen heeft.

PlayerUnknown's Battlegrounds is nou eenmaal een Early Access game. Dit houdt in dat het hier en daar nog wat mankementen heeft. Meestal kan je het de game wel vergeven, tenzij het ten koste gaat van je kostbare leven.

deur

Nu al een klassiekertje hoor. Deze heb je mogelijk al voorbij zien komen op onze Facebook. Uiteraard was deze aanval tot in de details voorbereid.

jump

Jimmy besloot dat door de voordeur naar binnen gaan overrated is, dus hij besloot het dak te nemen. Waar hij vervolgens belandt weet niemand. Hij is tot de dag van vandaag niet meer gezien.

jimmy

Even iets minder agressief voor de afwisseling. Af en toe moet je reizen met stijl. Aangezien de voertuigen in PlayerUnknown's Battlegrounds niet bepaald sexy zijn, moeten we maar even compenseren met ons rijgedrag.

stunt

PC master race! Behalve dan als dit gebeurd… Dit was nooit gebeurd als je op een Linux computer had gespeeld. Eigen schuld.

windows

Het is misschien een beetje moeilijk te zien, maar meneer heeft een koekenpan bij zijn kont. Maar niet zomaar een koekenpan, een kogelbestendige koekenpan.

pan

Als je genoeg hebt van het al geweld dat de game met zich meebrengt, kun je altijd even naar deze rots toe voor een ontspannende duik.

fly

Deze wegpiraat straft elke snelheidsduivel die te hard over de brug rijdt. 

joker

Soms naait het leven je. Dan moet je maar gewoon roeien met de riemen die je hebt. Als je het een beetje slim en creatief aanpakt, zal je beloond worden.

grenade

Een lange video, maar zeker het kijken waard. YouTuber Fugglet doet een Agent 47 Cosplay en gebruikt alleen maar zijn pistool. Even laten zien dat de dodelijkste huurmoordenaar ter wereld niks anders nodig heeft dan zijn oude vertrouwde Silverballer (soort van).

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord