Titanfall 2: Alie bij Respawn Entertainment 

Titanfall 2: Alie bij Respawn Entertainment 2016-08-22T12:59:08

Mijn Uber-chauffeur speelt mondharmonica in een Bluesband. Veel van hun optredens vinden plaats in kroegen in L.A., maar soms reizen ze af naar meer exotische oorden, zoals Amsterdam. Om zijn inkomen aan te vullen, rijdt mijn chauffeur sinds twee weken voor Uber. Eerder kon hij leven van het geld dat zijn Oekraïense ex-vriendin kreeg van haar sugar daddy, maar zij had het nu te druk met doorbreken als supermodel. Geen zorgen, het gaat echter heel goed met mijn chauffeur; hij is gestopt met drinken en roken, en blijkt mensen rondrijden superleuk te vinden.

Om dat laatste te onderstrepen, neemt ie tijdens onze rit naar het vliegveld van L.A. een omweg door de bergen en langs het strand. De raampjes gaan open en ik snuif de zilte lucht op. Fijn om toch nog iets van deze stad mee te krijgen.

Titanfall 2 trip - Lekker gamen <3

Tijdens mijn korte trip naar Amerika was ik namelijk voornamelijk druk met het spelen van Titanfall 2 in de studio van ontwikkelaar Respawn Entertainment. En zoals julliein mijn Preview konden lezen, lijkt de FPS behoorlijk tof te worden. Zo is de multiplayer dieper geworden en moet het dankzij networks gemakkelijker worden om samen met gelijkgestemden te spelen. En ondanks dat ik ‘m nog niet mocht checken, ziet de singleplayer er ook niet verkeerd uit...

Ik heb oprecht zin om in die singleplayer campaign, zonder dat de kogels me constant om mijn oren vliegen, de wereld van Titanfall te verkennen. Ik wil oefenen met wallrunnen, zorgen dat ik mijn mech perfect onder controle heb en vooral eens kijken wat het verhaal te bieden heeft, voordat ik me vervolgens in het geweld van de multiplayer stort.

Titanfall 2

Natuurlijk is het fijn als de game, waarvoor je een gehele oceaan over bent gestoken, tof blijkt te zijn. Maar daarnaast zijn het ook de randzaken van zo’n trip die de jetlag en lange vluchten meer dan waard maken.

Neem bijvoorbeeld mijn mooie hotelkamer.

Titanfall 2 trip - Bed <3

Of de goodies die je mee naar huis mag nemen, zoals dit shirtje.

Titanfall 2 trip - Shirtje <3

Bovenal zijn het echter de mensen die je ontmoet. Zoals mijn Belgische collega, die me getrakteerd heeft op overheerlijke pasta en geweldige verhalen over onze Jan. Of de Fransman die op het vliegveld zijn hele koffer binnenstebuiten klauwde omdat hij me per se wat melatonine wilde meegeven. En wat te denken van de Braziliaanse die net als ik psychologie en journalistiek gestudeerd heeft en me misschien nog wel zou kunnen verslaan als grootste Mass Effect-fan ooit. Stuk voor stuk schatten van mensen, net als mijn Uber-chauffer.

Jullie zullen het waarschijnlijk nooit lezen, maar ontzettend bedankt voor de mooie randzaken!

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord