'Tis mooi geweest 

'Tis mooi geweest 2016-09-16T14:33:35

Dat ik al de hele dag emotioneel ben heeft niks te maken met de huidige staat van de gameindustrie of Tjeerds waardeloze woordgrappen. Nee, de tranen biggelen over mijn wangen omdat ik straks de laatste keer de deur van de PU-redactie achter me sluit. Na ruim twee jaar verlaat ik de leukste gamesite ter wereld om maandag aan de slag te gaan bij de leukste techsite ter wereld: The Next Web.

Ik zal jullie niet te lang vervelen met standaardpraatjes over hoe geweldig mijn tijd bij PU was, want dat kan je zelf ook wel bedenken. Hoe kon het ook anders met zulke fantastische collega’s en (niet minder belangrijk) zo’n fantastische community. Ik kan zonder blikken of blozen zeggen dat ik nog nooit zo’n leuke baan heb gehad en ik betwijfel of ik ooit nog zo’n leuke ga vinden. Het ligt ook absoluut niet aan PU dat ik wegga, deze prachtige buitenkans om voor een site met een internationaal publiek te werken kwam op mijn pad en ik zou gek zijn om hem te laten schieten. Als een voetballer die zijn geliefde Ajax verruilt voor een plekje op de bank bij Real, maar dan zonder enig schrijntje conditie of balgevoel.

Vanaf maandag zal Wouter weer met zijn scepter over PU.nl zwaaien, zoals hij jarenlang heeft gedaan voordat ik de boel kwam verpesten. Mochten jullie me missen kunnen jullie met het makkelijkst bereiken via Twitter punt com.

Bedankt voor alles en hopelijk tot ooit,

-Nino

REACTIES (153) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord