PU komt een druppel later 

PU komt een druppel later 2014-10-30T15:48:48

Trouwe lezers weten dat de PU in principe om de vier weken verschijnt, maar zo’n drie keer per jaar zit er vijf weken tussen (dat geldt overigens voor alle bladen die twaalf keer per jaar verschijnen).

Voor het komende nummer was een interval van vier weken gepland, maar in de praktijk bleek het veel handiger om een weekje over te slaan. Dat halen we het nummer daarna gewoon weer in door die PU vier weken later te laten verschijnen in plaats van de geplande vijf.

Niks aan het handje dus, alleen kunnen we nu in de komende PU een paar games meenemen die we anders niet hadden kunnen reviewen. In de praktijk houdt dat in dat PU 12 niet 18 maar 25 november uitkomt. Geen paniek dus; er is over nagedacht :). PU 1 verschijnt dan 23 december, net voor de kerstvakantie, en da’s ook mooi qua planning.

E(in)dbaas

Over PU 12 mag ik nog niet al te veel loslaten, maar ik kan je wel al vertellen dat er een paar vette Gold Awards worden uitgedeeld. Nou zeg ik altijd dat het voor de kwaliteit van een nummer niet uitmaakt of er veel reviews in staan met hoge cijfers, maar het blijft toch altijd fijn om te weten dat er weer heel wat supertoffe games aan gaan komen. En ja, ook die ene Triple A game die elk jaar rond deze tijd verschijnt, krijgt een enthousiast onthaal van onze Tjeerd.

Toch wel lekker hoor, dat de tijd van topgames weer is aangebroken!

REACTIES (66) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord