Jullie posters in PU 

Jullie posters in PU 2015-11-17T14:44:22

Hè, hè… hij is af, hoor. Mooi PU’tje weer, al zeg ik ’t zelf, met reviews van Triple A-games als Call of Duty: Black Ops III, Halo 5, Need for Speed, een zooitje vette previews (o.a. Dark Souls III en Overwatch) een heleboel leuke specials (Graddus op roadtrip naar Spanbroek, een ‘luidruchtige’ profcheck en nog veel meer). Maar het meest blij ben ik nog wel met de twee posters (Black Ops III & Star Wars: Battlefront) die je er dit nummer bij krijgt.

Al jaren vraag ik erom bij de hoge heren, en als antwoord krijg ik dan: ‘sorry Ed, maar zolang de game-uitgevers er niet voor betalen, kost het ons te veel geld’. De laatste keer dat ik dat antwoord kreeg, barstte ik in huilen uit, en toen mocht het ineens wel! Nou ja, het ging iets anders, maar het gaat om het resultaat: in dit nummer en sowieso ook in de volgende PU hebben we een dubbelposter.

EA Star Wars Battlefront

Mijn hoop is nu dat niet alleen de abo’s dit tof vinden, maar ook de losse verkoop een kleine boost krijgt, want dat heb ik gezegd tegen onze directeur. En als dat inderdaad gebeurt, dan is er een dikke kans dat zo’n poster met grote regelmaat gaat terugkeren.

Maar als we er vanuit gaan dat game-uitgevers/distributeurs geen plekkie kopen op de posters, dan zijn wij natuurlijk geheel vrij om zelf te kiezen welke game of welk character we erop gaan zetten. Mochten jullie daar suggesties voor hebben, laat dat dan onder deze blog weten; dikke kans dat we er nog rekening mee houden ook!

ED

REACTIES (92) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord