Het eerste jaar PU 

Het eerste jaar PU 2013-06-08T21:03:39

“Hey Nick, Ward hier. Wij peren hem dus lekker een weekje naar Los Angeles. Geen zorgen, Teunis en Trees blijven achter, dus je kunt bij hen om koffie schooien. Jullie zorgen er met het team wel voor dat PU.nl lekker blijft draaien hé!? Anders vallen er klappen. Yo, de ballen!”

Zo ging ongeveer het gesprek met Ward, net voor hij het vliegtuig instapte op weg naar de zon en het goede leven. Samen met de rest van het PU-team zal die baklap weer fantastische dingen meemaken op de E3, waar jullie overigens niets van hoeven te missen. Toch voelde het telefoontje vertrouwd, want precies een jaar geleden kreeg ik ongeveer hetzelfde bericht van mijn gewaardeerde collega. Er was toen slechts een week voorbij gegaan sinds het begin van mijn stage, maar ik moest gelijk aan de bak!

En na dit telefoontje besefte ik het ineens. Ik werk al een jaar voor dit geweldige medium! Al twaalf maanden mag ik jullie voorzien van nieuwtjes, blogs, features en heel soms mag ik zelfs lekker zeiken op games, in de vorm van een review! Het eerste halve jaar als stagiair, daarna als freelancer. Het is een bewogen jaar geweest, met niet op de minste plaats de lancering van het nieuwe PU.nl. Als stagiair meekijken en zien hoe zoiets tot stand komt geeft je compleet nieuwe inzichten en daar heb ik veel van kunnen leren!

De aankondigingen van de next-gen consoles kwamen ook voorbij, maar dat betekent alleen maar dat het aankomende jaar nog veel spannender wordt! De consoles liggen (zoals jullie inmiddels allang weten) dit najaar in de winkels, en aangezien ik nu voor jullie mag schrijven is het wel zaak dat beide consoles straks onder mijn TV staan. Hoe kan ik anders een vlijmscherpe mening vormen? Maar fok! Ik studeer nog en studenten hebben nooit geld! Dat wordt dus droog brood eten de komende vijf maanden, maar dat is het straks allemaal waard.

Ik geef het toe..

Gebeurt er nog meer het aankomende jaar? GT to-the-mothaf*cking A bitchez! Dankzij Grand Theft Auto V weet ik dat mij een duistere periode te wachten staat. Duister bedoel ik dan ook in de meest letterlijke zin van het woord, het is mijn intentie om vanaf 17 september de zon zoveel mogelijk te vermijden. Een beetje het  ‘LOL the floor is lava’-idee, maar in dit geval is de zon de vloer en die zon bestaat toevallig nog echt uit lava ook! Dus…

Over die bal met lava gesproken. Vorig jaar heb ik de zomervakantie aan mij voorbij laten gaan! Wie stage loopt bij Power Unlimited moet namelijk niet alleen afscheid nemen van zijn of haar eigen naam, ook vakantiedagen staan niet in Ed zijn woordenboek. Daarom ben ik helemaal blij dat ik het aankomende jaar wel met mijn lul in de champagne mag hangen. Ik laat me dit jaar tweedegraads verbranden door die zon, na twee jaar hebben we wat in te halen!

Bovendien heb ik een spannende trip op de planning staan. Zeven jaar geleden leerde ik een Engelse dude kennen op World of Warcraft en we hebben altijd contact gehouden. Deze zomer neemt de beste gozer afscheid van zijn vrijheid door te trouwen met het meisje van zijn dromen. Ik ga dus de reis naar Engeland afleggen om hem bij te staan in die moeilijke tijd. Een online-makker na zoveel jaren ontmoeten is natuurlijk hartstikke tof en ik kan dan ook niet wachten!

Het afgelopen jaar was voor mij persoonlijk één van de beste jaren tot nu toe, maar dat wil niet zeggen dat ik daar genoegen mee neem. Het tweede jaar gaat van start en met alles dat op de agenda staat moet het wel een fantastische tijd worden. Jullie kunnen mijn bevindingen en ongezouten mening ook de volgende twaalf maanden terugvinden op PU.nl! En dan is het nu bijna tijd voor die ene gamebeurs waar iedereen het over heeft... Heel veel plezier, ons team staat tot jullie dienst!

At your service!

REACTIES (27) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord