Graddus' Koningsdag-koopjes 2015 

Graddus' Koningsdag-koopjes 2015 2015-05-07T18:01:20
Gisteren was het Koningsdag. En dus trok Graddus er - net als elk jaar - vol goede moed op uit. Zijn missie: het scoren van vette games, goodies en andere prullaria op de verschillende vrijmarkten. Waar kwam de baklap ditmaal mee thuis?

In 2013 kocht ik op Konings... uhm, Koninginnedag een Wii. Vorig jaar ging het echter stukken minder, met slechts een mint exemplaar van Final Fantasy X en wat obscure PlayStation 2-titels. Dat moest beter kunnen! Een Secret of Mana'tje, wellicht? Wat Xbox One-games? Offe, een life-sized Solid Snake-statue?

Weet je wat, loop anders gezellig mee...

 

11:55 - Middag! Het zonnetje is fel, de rokjes kort en het bier heeft de hele nacht in de ijskast gelegen. Maar weet je waar ik pas echt de hik van krijg? Die geweldige gamebuit die ik vandaag binnen ga hengelen. Ha!

12:01 - Jawel, de eerste spellen zijn gespot... Al zijn Golf- en Gevangenis-tycoon natuurlijk niet helemaal waarvoor ik vandaag m'n nest uitgekropen ben.

Graddus Koningsdag

 

12:25 - Yes! Op de Apollolaan staat een stalletje met flink wat PlayStation-games...

12:26 - ... Maar blijkt een 12-jarige snotneus spelbreker, door Vagrant Story onder m'n neus vandaan te grissen. Voor 2 euro! Grrrrrmbl. Call of Duty: Ghosts en Black Ops 2 samen voor 5 pegels is een schrale troost.

12:55 - In het Vondelpark besluit ik m'n frustratie van me af te schieten. En helaas voor het ventje in de goal, lijkt hij sprekend op de Vagrant Story-dief van eerder. Boem!

Graddus Koningsdag

 

13:33 - Zo, dat lucht op. Snel verder met spelletjes-Sherlock spelen.

13:50 - Damn. Waarom zijn PlayStation 2-titels bijkans de meest retro shit die je anno 2015 tegenkomt? Ik kan verdomme geen God of War, Gran Turismo en FIFA 2001 meer zien.

13:55 - Omdat ik toch wat moet, koop ik Sniper 2 voor - uiteraard - de PlayStation 2. Jep: een absolute kutgame, dus een prima cadeautje voor Tjeerd's verjaardag *gniffel*

13:56 - En deze hilarisch slecht vertaalde 'Marvel Superhelden'-strips voor Wouter...

Graddus Koningsdag

 

14:32 - Oké jongens, genoeg getalmd: er moet echt een tandje bij. En dan heb ik mijn verwachtingen zelfs al bijgesteld. Gewoon één leuke game, één leuk itempje en ik ben tevreden. 

14:33 - Zucht, God of War 2. 

14:50 - En Gran Turis... RAAAAAH!!!

14:55 - Weet je wat: als die leuke spellen niet naar mij komen, doen we het wel andersom - voor 2,50 waag ik de kans een roterende ladder te beklimmen, waar op de bovenste trede een briefje van 50 wappert. Eitje, niet?

Graddus Koningsdag

 

14:58 - Uuuhm, is er een dokter in de zaal?

Graddus Koningsdag

 

15:31 - Blegh. Wat begon als een dag vol frisse moed, dreigt dankzij het Vagrant Story-trauma en een verstuikte enkel op een drama uit te lopen...

15:42 - Maar wat is dat nou? Een prachtig, nog compleet en in-de-doos zittend Skylanders: Giants Starter Pack? En dat voor maar 12,50 euro? Deal!!!

15:43 - Biertijd.

Oh, en iedereen die zegt dat Skylanders voor 15 euro nieuw te koop is via internet, kan mijn kont kussen. See you next year!

Graddus koningsdag

REACTIES (62) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord