Even voorstellen: Enzio 

Even voorstellen: Enzio 2018-05-03T15:05:04

De meeste van jullie zullen mij waarschijnlijk beter kennen als Enzevil, die manisch vrolijke Japanofiel van de community. Maar vanaf nu zal ik beter bekend staan als Enzio, die jullie regelmatig verse N8W8en, verrassende artikelen en amusante blogs gaat leveren. Je leest het goed, ik mag eindelijk schrijven voor PU.nl! Niet alle dromen zijn dus bedrog.

enzio

Sinds 2009 ben ik vrijwel dagelijks actief op deze website. Ik kon hier mijn passie voor games delen met andere leden van deze awesome community en had vervolgens besloten de community hechter bij elkaar te brengen. Zo begon het met diverse community meetings en hadden we een eigen guild in World of Warcraft opgericht waarmee we samen gingen raiden. Nu heb ik zelfs een eigen PU Discord channel opgericht waarin de community met zowel elkaar als met redacteurs kunnen kletsen en zelfs gamen. Uiteindelijk heb ik besloten om nog een stapje verder te wagen; schrijven voor PU.nl.

Ik besloot in het diepe te springen en heb een open sollicitatie gestuurd naar Wouter. Ook kreeg ik steun vanuit de community zelf; namelijk met een tweet met daarin de vraag of ik al het schip van Power Unlimited betreden heb en dat ik warempel een goede dekknecht zou zijn. Ik wil even een shoutout doen naar de sexbots die de tweet hebben geretweet/geliket, waardoor Wouter er constant aan herinnerd werd en er uiteindelijk niet meer onderuit kwam.

Zoals je nu kan lezen heb ik het geflikt en schrijf ik met een big ass smile mijn introductieblog. Ik wil alle leden van de community die mij hebben gesteund ontzettend bedanken. Mijn droom is uitgekomen en ik ga keihard werken om jullie van de leukste, grappigste en meest aangrijpende content te voorzien. Ik ben er van overtuigd dat als je iets écht graag wilt, dat je er met de juiste inzet er altijd gaat komen, zo is natoer!

Thanks

REACTIES (209) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord