Enzio stopt met schrijven voor PU 

Enzio stopt met schrijven voor PU 2018-05-14T15:21:05

Lieve lezers, zoals jullie al in de titel kunnen lezen, neem ik bij dezen afscheid: Ik ga stoppen met het schrijven voor PU.nl. Het was een korte en krachtige ervaring, maar ik merk dat mijn hart toch niet bij journalistiek en schrijven ligt.

Ondanks dit heb ik wel ontzettend veel plezier gehad in het schrijven van de artikelen, maar deze jongen gaat zich nu focusen op andere dingen. Zo werk ik nu sinds kort als sales adviseur bij KPN en heb het daar ontzettend druk mee en wil het liefst daar blijven doorgroeien.

Aan de andere kant is het ook weer ontzettend jammer, want het schrijven voor jullie als community was altijd een feest. Zo vond ik het geweldig om mijn D&D tips met jullie te delen, waar ik veel positieve reacties op terug kreeg. Ook heb ik leuke features over anime mogen schrijven, in de vorm van de Animazing serial. Niet te vergeten ben ik jullie ontzettend dankbaar voor het stemmen op Divinity: Original Sin 2 van mijn backlog serial, want die game is één van mijn favoriete games aller tijden geworden.

Power Unlimited

Mijn doel was altijd om de PUmmunity hechter bij elkaar te brengen en dat zal ik ook blijven doen. Zo blijf ik gewoon de admin van de PU Discord en zal ik blijven reageren op de website. Ik wil jullie bedanken voor al jullie support, de enthousiaste reacties en de ondersteunende feedback. Het was een fantastische ervaring om mee te maken, maar het is tijd dat ik mijn hart volg en werk ga doen waar mijn passie ligt.

Ook wil ik PU zelf heel erg bedanken voor het geven van deze kans. Ik heb onwijs veel geleerd en het was een fenomenale ervaring om mee te maken. Dit is geen écht afscheid,  want vanaf nu ga ik terug van Enzio naar Enzevil, terug naar de manisch vrolijke Japanofiel van de community. Lieve lezers, nogmaals heel erg bedankt voor alle support en ik zie jullie gewoon hier terug op PU.nl. Cya!

Cya!

REACTIES (47) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord