Een week met games enzo 

Een week met games enzo 2012-09-17T13:13:05
Deze blog even een iets andere aanpak, nog steeds een persoonlijk verhaaltje maar dan in de vorm van een opsomming. Een opsomming van wat ik gametechnisch zo allemaal heb meegemaakt de afgelopen week. Verrek, volgens mij heb ik mij hier onbewust laten inspireren door Wouter's blog, ook al zo'n mooi lijstje. Hoe dan ook, de afgelopen week (lees, sinds m'n vorige blog) heeft zich zoal het volgende voorgedaan:
 • Nog een laatste demo potje Aliens vs Predator.
 • Waarna ik maar besloot verdere slachtpartijen voort te zetten als de gehele game ooit mijn Xbox bereikt.
 • Ik heb mijn bijdehante huisgenoot aarsgekickt met Street Fighter IV (had ook andersom gekunt, doch ik was lucky). M. Bison domineerde Ken hardcore.
 • Elk aanbod om een potje mee te racen met Mario Kart Wii is afgeslagen.
 • Zo heb ik mijzelf hartkloppingen en een te hoge bloeddruk bespaard
 • Half Life 2 is uitgespeeld! Weer een heuse klassieker die ik op m'n cv kan zetten.
 • Nu alleen nog episode één, twee en Portal.
 • Om dit succes te vieren heb ik voor de grap eens Wheelman erin geknalt.
 • Soms wil je namelijk, net zoals je voor simpel vermaak een B-film koekeloert, ook wel eens een B-spel spelen.
 • Nadat ik Vin Dieselmans in z'n te strakke, te blauwe shirt overdreven acrobatische sprongen zag maken, simpelweg om het stuur van een willekeurige auto over te nemen, moest ik wel even glimlachen. De portie aan Wheelman-kneuterigheid was leuk maar na 30 minuten gameplay ook wel weer meer dan genoeg.
 • De hoogste tijd om Vin Diesel de laan uit te sturen om weer tijd en aandacht te besteden aan Bayonetta.
 • Tenslotte deze week was er nog de nodige vergaping bij het aanschouwen van Halo: Reach. Na alle verhalen van onze Jan, plaatjes en filmpjes valt er maar één conclusie te trekken....
 • Ikke wil!
 • Die X10 doet sowieso reminden aan een hoop moois in aantocht...
 • Niet alleen Reach maar ook Crackdown 2, Alan Wake en Dead Rising 2 zijn zo van die 'hebbe, hebbe!' titels.
Juist, en toen waren we dus alweer een week verder en was het tijd om te bloggen. De cirkel is rond.

REACTIES (0) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord