X-Men: Dark Phoenix lijkt op X-Men Endgame in nieuwe trailer 

'20 jaar geleden liet een film ons zien wat ons anders maakt'; met deze zin start de nieuwste trailer van X-Men: Dark Phoenix. De trailer zit vol met flitsen uit allerlei verschillende, voorgaande X-Men-films om te laten zien dat Dark Phoenix een soort van allesbepalend einde zal zijn van een grote saga, of in ieder geval diep met de rest verbonden is. Je zou bijna zeggen dat Fox je wil laten geloven dat alle X-Men-films een lange voorbereiding zijn geweest voor dit laatste deel, waar zowel de X-Men als Magneto en zijn homies het moeten opnemen tegen de grootste vijand die ze ooit hebben moeten bevechten: Dark Phoenix.

Het verhaal van de film zoomt in op de ontdekking van een jonge Jean Grey, een ongelooflijk sterke mutant met de kracht om de wereld om haar heen met haar brein te beïnvloeden. Maar grote kracht brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee en die kan arme Jean blijkbaar niet aan, want ze gaat helemaal door het lint. Twee verschillende partijen willen haar op een of andere manier bijstaan maar slagen er alleen maar in om Dark Phoenix tegen zich in het harnas te jagen.

X-Men: Dark Phoenix is vanaf 7 juni in de bioscoop te zien en is het laatste deel in deze franchise zoals die onder Fox zich ontwikkeld heeft tot wat het is. Daarna worden de X-Men (vermoedelijk) namelijk deel van het MCU nu Fox opgekocht is door Disney. Wat er dus met de mannen en de vrouwen van de X gaat gebeuren, dat weet bijna niemand!

Check hier voor een completer beeld gewoon nog een andere trailer van X-Men: Dark Phoenix. Wil je meer weten over superhelden in het algemeen? Check hier dan de nieuwste Super Power Unlimited!

ANDERE PU TV UITZENDINGEN

REACTIES (7) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord