Officiële trailer van Nederland in Civilization VI 

Maandag kon je al zien op PU.nl dat op RTL Boulevard beelden waren getoond van de factie Nederland die wordt toegevoegd aan Civilization VI. Nu heeft Sid Meier’s eigen YouTube-kanaal ook een introductievideo gemaakt waarin precies wordt uitgelegd hoe en wat. Onze unieke vaardigheid wordt… grote rivieren? Dat denken wij tenminste, de vrouw die de video inspreekt is duidelijk niet bekend met onze prachtige taal. Hoe dan ook, wanneer je campussen, theaters of industriële zones op aangrenzende tegels naast een rivier bouwt, krijg je grote bonussen. En wanneer Nederland een haven bouwt, krijgt het automatisch alle tegels om zich heen als territorium.

Onze unieke verbetering is de polder. Deze kan je alleen bouwen op watertegels die naast land staan en zorgen voor de bonussen die we in het vorige nieuwtje noemden. Dus: +2 eten, +1 productie en 0,5 huisvesting. Naarmate je verder komt in technologie, krijg je meer bonussen voor je polders, maar die houdt de ontwikkelaar nog even geheim.

Nederland haar bijzondere troep heet de… Zeven Provincieën (dit wordt helemaal prachtig uitgesproken in de trailer!). Deze boten hebben meer reikwijdte en kracht én ze hebben ook nog een extra bonus wanneer ze districten aanvallen die verdedigd kunnen worden.

Tot slot de kracht van koningin Wilhemina, genaamd radio Oranje. Hierdoor zorgen handelroutes die naar haar eigen stad leiden voor meer loyaliteit bij de andere civs en handelroutes naar andere steden zorgen voor meer cultuur in Nederland.

Check hier de volledige video én onze review van Civilization VI, die nu te koop is voor PC. De Rise & Fall-uitbreiding, waarmee Nederland toegevoegd zal worden, komt 8 februari uit.

ANDERE PU TV UITZENDINGEN

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord