Nieuwe Solo: Star Wars Story trailer: ‘I’ve got a really good feeling about this.’ 

We krijgen weer eens wat marketing van Han Solo te verwerken en aangezien de film al over iets meer dan een maand in de bios draait, zal het eens tijden worden ook. Disney heeft z’n marketingmachine duidelijk nog niet in de vijfde versnelling gezet voor Solo: A Star Wars Story en dat is een beetje tragisch, want het blijft natuurlijk een Star Wars-film.

Maar goed, we komen in deze nieuwe trailer iets meer te weten over het verhaal van Solo: A Star Wars Story. We weten al dat Han Solo in zee gaat met Lando en wat andere lui om samen een overval te plegen. Tijdens dit avontuur ontmoet hij twee van zijn grootste liefdes: de Millennium Falcon en natuurlijk Chewbacca, die in Solo al 190 jaar oud is maar nog steeds een young adult. Samen met Woody Harrelson is de groep van plan een treinoverval te plegen, wat natuurlijk allemaal in de soep loopt. De Millennium Falcon komt mooi in beeld en het is duidelijk dat hij in een veel betere staat is dan wanneer we hem zien in de latere films (chronologisch gezien dan hè) en we vragen ons af hoe Han deze precies wint van Lando.

We krijgen voor het eerst ook beelden te zien van Chewie samen met zijn vrouw en aan het einde van de trailer een bijna letterlijke cliffhanger wanneer hij uit een trein hangt en bijna tegen een rots aan knalt. Iets minder spannend als je bedenkt dat onze favoriete Wookiee nog in een heleboel films voorkomt, dus tenzij dit een andere Chewbacca is, weet iedereen dat hij dit verhaal overleeft.

Interessante trailer in ieder geval, en het zal ons zwaar benieuwen hoe deze film gaat uitpakken na al het gerommel achter de schermen en de summiere marketingaandacht. Check de review sowieso op PU.nl! Solo: A Star Wars Story is vanaf 25 mei op het witte doek te bewonderen.

ANDERE PU TV UITZENDINGEN

REACTIES (20) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord