UPDATE: Wat betekent de nieuwe lange trailer van Death Stranding

Holy moly, wat een lange trailer hebben wij gekregen van Death Stranding. Hideo Kojima en Norman Reedus kwamen samen on-stage om vol trots deze trailer te laten zien en trots mogen ze ook zeker zijn! Hoewel er niet veel duidelijker wordt over de nog steeds knettervage game van Kojima Productions, waar regisseur Guillermo del Toro overigens ook nog steeds aan werkt en waar Mads Mikkelsen eveneens een rol in heeft.

Sam, het hoofdpersonage (hoogstwaarschijnlijk) van Death Stranding gespeeld door Norman Reedus, leidt de trailer in met een dialoog over explosies die het begin waren van het leven en het bestaan. De Big Bang dus, hoewel het zomaar zou kunnen dat Kojima daar z'n eigen versie van heeft bedacht voor deze game. Hij zegt:

Once there was an explosion, a bang that gave rise to life as we know it.

Sam (Porter? Of is dat niet z'n achternaam op het pak?) wordt vergezeld door twee mannen, die waarschijnlijk collega's van hem zijn van een bedrijf genaamd 'Bridges'. Vermoedelijk is dit een soort overheidsorgaan dat 'bruggen' bouwt tussen werelden, dimensies, tijd en ruimte, en dus waarschijnlijk te maken krijgt met heel wat freaky business. Dus ook in deze trailer. We zien weer de wezens die handafdrukken achterlaten als voetsporen, een ondersteboven zwemmende potvis en natuurlijk komen de baby's terug. Nou ja, het zijn meer embryo’s. Het lijkt er een beetje op dat deze wezens een soort link zijn tussen onze wereld en de dimensie (vermoedelijk, hoewel het ook een planeet kan zijn, of iemand zijn of haar ‘bewustzijn’) waar Sam en kornuiten zich bevinden. Misschien dat ze in de gameplay een belangrijke functie hebben, bijvoorbeeld om wezens op te sporen of om de speler wegwijs te maken in alle vaagheid waar ze zich in bevinden.

De trailer eindigt met de woorden ‘Then came the next explosion, an explosion that will be our last.’ Je krijgt er bijna de bibbers van!

Death Stranding komt uit op de PS4 maar niemand weet wanneer. Kojima zelf waarschijnlijk niet eens.

 

ANDERE PU TV UITZENDINGEN

REACTIES (16) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord