Raiden laat de DC-prutsers even zien hoe je moet vechten in Injustice 2  

De introductie-trailer voor Raiden is gedropt door NetherRealm Studios. De ‘god of lightning’ komt vanuit het Mortal Kombat-universum op bezoek in de wereld van Injustice 2, om de helden van DC even te laten zien hoe je een potje moet knokken. Zie hier hoe hij zelfs Brainiac met gemak een kopje kleiner maakt met zijn verschillende donderaanvallen. Op het einde schiet Raiden hem zelfs de lucht in en roept de Mortal Kombat-draak (van het logo) op om de superschurk op te eten. Veel van deze aanvallen komen je vast en zeker bekend voor als je wel eens als Raiden hebt gespeeld.

Er komt een Premiere Skin uit voor Raiden, waardoor hij verandert in Black Lightning, een held zoals je die verwacht in Injustice 2. Zoals met alle Premiere Skins krijgt Black Lightning unieke dialogen, ook met andere personages, zoals je in de trailer al kunt horen.

Raiden komt ergens in oktober uit. Een exacte datum is dus nog niet bekendgemaakt.

Injustice 2 is een fighting game waarin superhelden en schurken van DC het tegen elkaar opnemen. In deze alternatieve wereld is Superman dictator van de gehele wereld geworden nadat een paar tragische gebeurtenissen hem ervan overtuigen dat dit de enige manier is om wereldvrede te bereiken. Aan het begin van Injustice 2 zit Supes echter gevangen en moeten de DC-helden het tegen een hele andere bedreiging opnemen.

Wij op de redactie zijn zeker fan van deze serie. Vooral Wouter, die rondom de release al lekker mocht spelen tegen de ontwikkelaars, en daar ook meteen zijn top 5 nieuwe vechters deelde. Raiden werd voor het eerst in Injustice 2 geïntroduceerd tijdens gamescom, toen de trailer voor ‘Fighter Pack 2’ getoond werd. Deze DLC bestaat uit drie vechters; Raiden, Black Manta en Hellboy. Black Manta is al een tijdje geleden uitgekomen en op Hellboy moeten we nog even wachten.

Injustice 2 in nu te halen voor de Xbox One en PS4. Toevallig zijn de Standard- en Ultimate Edition momenteel afgeprijsd. Dat hadden we lief vermeld in onze laatste Dealderdag. Mooi moment om de game te kopen als je geïnteresseerd bent. 

ANDERE PU TV UITZENDINGEN

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord