The Punisher: hoe bruut is de nieuwe Marvel/Netflix-serie? - Review 

Wouter mocht van Netflix alle 13 episodes van The Punisher ver van tevoren kijken en vertelt Dennis hoe hard hij er van genoten heeft. Is het superbruut met ontploffende hoofden en martelscènes en alles? Of is het meer een dramaserie met feelz enzo? Zie het in deze uitgebreide review!

Marvel en Netflix maken al een aantal jaren samen series die op het streamingplatform uitgezonden worden. Het begon allemaal met Daredevil in 2015, gevolgd door Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en uiteindelijk kwamen deze characters samen in The Defenders (2017).Tussendoor kwam er ook nog een tweede seizoen van Daredevil waarin The Punisher (Jon Bernthal) werd geintroduceerd. Deze gewelddadige papi kreeg z'n eigen serie, wat men een spin-off noemt, waarvan je dus de review hierboven kan zien. Verder zijn er tweede seizoenen aangekondigd van zowel Luke Cage, Jessica Jones als Iron Fist. Helaas is dat vermoedelijk ook meteen het einde van deze series, aangezien Disney haar eigen streaming service gaat beginnen en The Defenders waarschijnlijk niet de overgang gaan maken. Erg spijtig, maar er komt vast iets voor in de plaats van Marvel en misschien gaat men voor deze series een wat nauwere samenwerking aan met de makers van de films. Hoewel dat allemaal nog speculatie is natuurlijk.

De hele Marvel/Netflix-run begon fantastisch met het duistere Daredevil waarin vooral Vincent D'Onofrio indruk maakte als Wilson Fisk, aka de Kingpin. Ook de serie die daarop volgde, Jessica Jones, heeft een indrukwekkende schurk: David Tennant als de The Purple Man, oftewel Zebediah Killgrave. Daredevil seizoen 2 was wat meer gericht op actie, maar nog steeds erg leuk, waarna het met Luke Cage (lees hier de review) volgens Wouter wat minder interessant werd, met een dieptepunt in de vorm van Iron Fist en vervolgens de grootste teleurstelling toen The Defenders samenkwamen in de kortste en misschien wel minst spectaculaire serie. Alleen de eerste afleveringen waren wel goed, zoals je hier kunt zien. Wil je overigens een overzicht van alles dat er uitgekomen is op het gebied van superheldenseries en -films, check dan dit artikel

ANDERE PU TV UITZENDINGEN

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord