Nu op Netflix: Jessica Jones seizoen 2! 

De niet te stoppen trein die Marvel heet lanceert vandaag een nieuw seizoen van Jessica Jones, de depressieve privédetective waarvan niemand echt mee overweg kan. Behalve Luke Cage dan... Het Marvel/Netflix universum blijft zich uitbreiden, met inmiddels zes series waarvan vijf een tweede seizoen krijgen of al hebben, en één zelfs al bezig is met het filmen van zijn derde seizoen. Genoeg te kijken en in het verschiet dus dus.
Maar terug naar Jessica Jones seizoen 2: Wouter en Dennis kregen de kans om alvast de eerste vijf afleveringen te checken en hebben beide hun geheel eigen mening erover, die ze in deze video zonder iets te spoilen, met jullie delen. Is het Marvel/Netflix universum hiermee op hun terugloop, of is het hun beste werk ooit? Zijn privédetective Jessica (Krysten Ritter), radiopersoonlijkheid Trish/Patsy 'Hellcat' Walker (Rachael Taylor), advocate Jeri Hogarth (Carrie-Anne Moss) en Jessica's huisgenoot Malcolm Ducasse (Eka Darville) nog steeds de boeiende personages die we kennen uit seizoen 1? Zit de sfeer er weer lekker in hebben Dennis en Wouter wel zin om verder te kijken nu ze een voorproefje hebben gekregen?

Zie hieronder de officiële synopsis van Jessica Jones seizoen 2:

‘New York City private investigator Jessica Jones (Krysten Ritter) is beginning to put her life back together after murdering her tormenter, Kilgrave. Now known throughout the city as a super-powered killer, a new case makes her reluctantly confront who she really is while digging deeper into her past to explore the reasons why.’

De namen van de afleveringen van de gehele serie:
1: “AKA Start at the Beginning”
2: “AKA Freak Accident”
3: “AKA Sole Survivor”
4: “AKA God Help the Hobo”
5: “AKA The Octopus”
6: “AKA Facetime”
7: “AKA I Want Your Cray Cray”
8: “AKA Ain’t We Got Fun”
9: “AKA Shark in the Bathtub, Monster in the Bed”
10: “AKA Pork Chop”
11: “AKA Three Lives and Counting”
12: “AKA Pray For My Patsy”
13: “AKA Playland”

ANDERE PU TV UITZENDINGEN

REACTIES (3) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord