Avengers Endgame spoiler discussie! - Super Power Unlimited 

AVENGERS: ENDGAME SPOILERALARM ROOD! In deze extreem uitgebreide bespreking van Avengers: Endgame gaan Wouter, Veras en Dennis het echt over alles hebben wat er in deze epische conclusie van MCU’s Infinity Saga gebeurt.

Alle gebeurtenissen, plotwendingen en grote verrassingen worden uitgelicht en voorzien van mening.

De belangrijkste characters, van Thor, Captain America tot aan de Hulk, wat zij meemaken en hoe we ze aan het einde van Endgame achterlaten wordt voorzien van commentaar.

Het drietal geeks gaan de leukste en meest opvallende easter eggs bij langs: van onverwachte characters, tot aan verwijzingen naar het MCU en de comics; dit is een volledige guide van al Avengers: Endgame haar geheimen.

En dan de toekomst! Wat gaat er gebeuren in Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe? Wat weten we al over komende films en welke aanwijzingen naar Guardians of the Galaxy Vol. 3 en The Eternals zijn er al in Endgame te vinden?

Heb je Avengers: Endgame dus gezien en ben je op zoek naar nazorg? Je hebt het gevonden! Zit je na het zien van Endgame nog vol prangende vragen en kan je niet verder? Hier zijn de antwoorden! Wil je weten of het leven nog zin heeft na Avengers: Endgame? Wij hopen van wel!

Oh en blijf natuurlijk even hangen tot aan het einde van deze zeer uitgebreide spoilercast, want we geven ook nog twee kaartjes voor Detective Pikachu weg, met dank aan onze vrienden van Kinepolis.

Deze video is ook beschikbaar als podcast via Spotify: https://s.pu.nl/2GZceWf
iTunes: https://s.pu.nl/2GZceWf
SoundCloud: https://s.pu.nl/2ShjaRT

ANDERE PU TV UITZENDINGEN

REACTIES (20) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord