Alle heroes in Star Wars Battlefront 2 en het maken van movie props - Wookiee Leaks 

Deze week bespreken we de Last Jedi TV spot, alle heroes in Star Wars Battlefront 2 en schuift Peter de Haas aan bij Wookiee Leaks om zijn eigen gemaakte props te laten zien.

We trappen af met een recap van de The Last Jedi tv-spot, waar we vorige week slechts even een eerste glimp van in Wookiee Leaks konden stoppen. Ook checken we even de video van EA waarin ze de gameplay van maar liefst 14 heroes laten zien, waaronder Yoda, Kylo Ren, Darth Vader, Luke Skywalker, Emperor Palpatine, Chewbacca en Darth Maul.

Laten we echter zeker niet vergeten te melden dat er wederom een gast aanwezig is die enorm veel met Star Wars heeft. Sterker nog, Peter de Haas, de gast in kwestie, is zo bevlogen over de films dat hij zelf met veel oog voor detail Star Wars film props namaakt. Hiervoor gebruikt hij, net als de propdesigners van de films zelf, alles wat hij maar kan vinden; van schroefdoppen tot shampooflessen, van sigarenkistjes tot de buis van een oude stofzuiger. Hij heeft zelfs complete kostuums nagemaakt waaronder een Jedi robe en een X-Wing-pilotenpak en -helm, waarvan hij laatstgenoemde ook meegenomen heeft.

En het is niet alleen Star Wars-spullen die hij maakt. Hij heeft ook een prachtig masker meegenomen uit de film The Mask, twee toverstaffen uit Harry Potter, de Orb uit Guardians of the Galaxy en heel veel Star Trek-props uit The Original Series, Voyager, Deep Space 9 en The Next Generation.

Dus hoewel ook deze Wookiee Leaks weer tjokvol Star Wars-weetjes zit, gaan we lekker breed en kun je stellen dat we laten zien hoe trots we zijn op onze 'filmnerd' geuzennaam.

ANDERE PU TV UITZENDINGEN

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord