YouTuber speelt The Legend of Zelda: Breath of the Wild uit met alleen een schild 

Kan je Breath of the Wild uitspelen zonder ooit een wapen te gebruiken? De kans is aanwezig dat je je dit nog nooit hebt afgevraagd, maar YouTuber PointCrow vroeg het zich wel af. Hij probeerde het, en het is hem nog gelukt ook.

Het duurde zo’n 27 uur, waarin hij onder andere een Lynel wist te verslaan. Iedereen die Breath of the Wild heeft gespeeld zal zich afvragen hoe hij dit in hemelsnaam voor elkaar heeft gekregen, aangezien het voor velen een normale reactie is om zo snel mogelijk de andere kant op te rennen wanneer ze een Lynel zien.

Spoilers voor het einde van Breath of the Wild: Uiteindelijk arriveerde hij bij de eindbaas Ganon, van wie hij de eerste fase na een drie uur durende strijd wist te verslaan. Zodra je zijn versie in Hyrule Castle neer hebt gehaald, gaat het gevecht echter gewoon verder in de open lucht. Het is alleen onmogelijk om hem hier te verslaan zonder de speciale boog te gebruiken die je van prinses Zelda krijgt. Hier stopte hij, maar zover het mogelijk is heeft hij de game toch écht alleen met een schild verslagen.

Het is leuk om de verschillende manieren te zien die hij gebruikt om de lastige vijanden te verslaan. Niet alleen laat het zijn skills met de game zien, het benadrukt ook nog maar eens hoe creatief je kan zijn in Breath of the Wild. Dat de game een meesterwerk is, wisten we natuurlijk al.

Dit is niet de eerste keer dat PointCrow een dergelijke challenge in de game heeft voltooid. Eerder wist hij Ganon al te verslaan door alleen maar bommen te gebruiken, versloeg hij Ganon zonder stanima te verbruiken en probeerde hij de game eens uit te spelen zonder naar zijn scherm te kijken, maar door te doen wat Twitch chat hem vertelt. Bij deze poging duurde het hem negen en een half uur om alle missies op het Great Plateau uit te spelen en het plateau te verlaten, voordat hij ermee ophield.

ANDERE PU TV UITZENDINGEN

REACTIES (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord